Gönderen Konu: Corolla Otomatik Far sensörü...  (Okunma sayısı 53855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Otomatik Far sensörü...
« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2012, 12:44:26 »
Atilla bey,
PM'ler aldı başını gitti. Bence o arkadaşa danışın da burada genelden yazın. Sanırım isteyen bir çok arkadaş olacak. Mesela ben de istiyorum.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2012, 12:44:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 04, 2012, 16:26:44 »
pm istiyorum günceli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2012, 21:31:08 »
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, ama iş yoğunluğundan bazen mesajlariniza geç cevap verebiliyorum.

Ben iki arkadaş icin tekrar far sensörü yaptiracagim. İsteyenler icin liste yapalım toplu sipariş vereyim... Birkaç gun yoğunluk nedeniyle takip edemeyecegim, bu aradaa liste de olusmus olur.

Kendimden baslatayim listeyi, isteyenler eklesin isimlerini...
1. Atilla 2ad.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2012, 22:35:25 »
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, ama iş yoğunluğundan bazen mesajlariniza geç cevap verebiliyorum.

Ben iki arkadaş icin tekrar far sensörü yaptiracagim. İsteyenler icin liste yapalım toplu sipariş vereyim... Birkaç gun yoğunluk nedeniyle takip edemeyecegim, bu aradaa liste de olusmus olur.

Kendimden baslatayim listeyi, isteyenler eklesin isimlerini...
1. Atilla 2ad.

Abicim bu 2005 yaris için de olur mu acaba ?
 olursa listeye ekleyeceğim kendimi :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ağustos 09, 2012, 09:02:20 »
Abicim bu 2005 yaris için de olur mu acaba ?
 olursa listeye ekleyeceğim kendimi :)

Şükrü Bey, cihaz herhangi bir marka için üretilen bir ürün değil, yani universal bir ürün. Tüm araçlara takılabiliyor. Far ve park lambalarının anahtar giriş ve çıkışlarına birer kablo bağlanıyor, bir de kontaktan elektrik alınıyor, o kadar... Bu durumda tüm araçlara uygulanabilir.. Sadece üst model bazı araçlarda, bir değişiklik yapıldığında elektrik sistemini korumaya alan bazı sistemler var, belki onlar için uygun olmayabilir. (Gerçi onun da bir yolu vardır muhakkak, usta bir oto elektrikçi bunun yollarını biliyordur muhtemelen)

Cihazın yapımı sırasında benim ek isteklerim de oldu, cihazın ısınmasını önlemek, stabilitesini arttırmak ve uzun ömürlü ve problemsiz olmasını sağlamak adına. Bu tip bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapılmış şekli benim aldığım.

Taktığımdan beri de sorunsuz kullanıyorum, önceden çok büyük bir eksiklik olarak görmüyordum ama, kullandıkça ne kadar faydalı olduğunu görüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 09, 2012, 11:01:15 »
amerikan parkda var mı acaba modülde yoksa entegre edilebilir mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2012, 11:08:42 »
Şükrü Bey, cihaz herhangi bir marka için üretilen bir ürün değil, yani universal bir ürün. Tüm araçlara takılabiliyor. Far ve park lambalarının anahtar giriş ve çıkışlarına birer kablo bağlanıyor, bir de kontaktan elektrik alınıyor, o kadar... Bu durumda tüm araçlara uygulanabilir.. Sadece üst model bazı araçlarda, bir değişiklik yapıldığında elektrik sistemini korumaya alan bazı sistemler var, belki onlar için uygun olmayabilir. (Gerçi onun da bir yolu vardır muhakkak, usta bir oto elektrikçi bunun yollarını biliyordur muhtemelen)

Cihazın yapımı sırasında benim ek isteklerim de oldu, cihazın ısınmasını önlemek, stabilitesini arttırmak ve uzun ömürlü ve problemsiz olmasını sağlamak adına. Bu tip bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapılmış şekli benim aldığım.

Taktığımdan beri de sorunsuz kullanıyorum, önceden çok büyük bir eksiklik olarak görmüyordum ama, kullandıkça ne kadar faydalı olduğunu görüyorum...

Cevap için çok teşekkür ederim abicim.

1Atilla
2Ad
3 Şükrü DOĞRU

Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 09, 2012, 11:20:23 »
+1 hasan ali follow meli 1 adet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ağustos 09, 2012, 11:21:00 »
amerikan parkda var mı acaba modülde yoksa entegre edilebilir mi

Hasan Bey, bu modül sadece far sensörü, amerikan park yok, ama farklı ihtiyaçlar için farklı modül tipleri var. Tüm modüllerin bilgilerini edineyim, fiyatlarını öğreneyim, hepsini toptan yazayım buraya. Farklı şeyler isteyen arkadaşlar da ona göre seçim yapsınlar...

Cevap için çok teşekkür ederim abicim.

1Atilla
2Ad
3 Şükrü DOĞRU

Rica ederim.
Bu arada listeyi düzelteyim, ben kendim için 2 adet yazmıştım, ama 2.kişi gibi olmuş:)

1.Atilla
2.Şükrü DOĞRU

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 09, 2012, 11:34:19 »
1.Atilla
2.Şükrü DOĞRU
3.hasan ali korkmaz (follow me özellikli)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 09, 2012, 11:52:51 »
1.Atilla
2.Şükrü DOĞRU
3.hasan ali korkmaz (follow me özellikli)

Follow me ne oluyor acaba Hasan Bey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ağustos 09, 2012, 13:15:13 »
Sevgili arkadaşlar, konuyu paylaştığım diğer bir forumda da çok sayıda soru geldi. Onun için şöyle yaptım, tüm modellerin özelliklerini ve fiyat bilgilerini aldım. Aşağıya yapıştırıyorum. İsteyenler model numarası bildirip bana mesaj atabilirler...

Cihazın birkaç farklı opsiyonu var. Kısaca özellikleri şöyle: Fiyatlarını da yanına yazıyorum...

1.Otomatik Far Sensörü (Model1): 55TL.
[/b][/i]Hava kararınca veya karanlık bir ortama girince (tünel, garaj vb.) önce parkları, sonra farları otomatik olarak yakabiliyor. Park ve farların yanacağı karanlık düzeyini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Karanlıktan ortamdan çıktıktan bir süre sonra (bu süre de ayarlanabiliyor) otomatik olarak söndürüyor. Kontağa bağlı çalışıyor, araç çalışmadığı sürece çalışmıyor, motor çalıştıktan sonra çalışmaya başlıyor (bu gecikme de ayarlanabiliyor). Ayrıca bir anahtarı var, istediğiniz zaman devreden çıkarıp, devreye alabiliyorsunuz.

Park ve farların anahtar kısmına bağlanıyor, ama mevcut anahtarınızın fonksiyonunu iptal etmiyor. Yani dilediğiniz zaman manuel olarak da park/farlarınızı normal şekilde açıp kapatabiliyorsunuz. Montajı basit, anahtardaki far/park giriş çıkışlarına kablo bağlıyorsunuz sadece. Kablolarınızı biliyorsanız ve biraz yatkınsanız kolayca kendiniz takabilirsiniz. Olmadı, herhangi bir oto elektrikçi rahatlıkla montajını yapabilir. Cihazla birlikte ayrıntılı bir montaj şeması da geliyor.

Tüm araçlara uygulanabiliyor, sadece bazı üst model araçlarda elektrik sistem koruması varmış (bmw, vw gibi). Bunlarda çalışmıyor. (Daha doğrusu cihaz çalışıyor ama araba izin vermiyor

2.Karşılama uğurlama modülü (Model2) 55TL.

Follow me home diye bilinen sistem. Aracı kilitlediğinizde veya açtığınızda, ayarladığınız süre boyunca farlarınızı yakıyor. 3 çıkışı var. Birisi tavan lambasına bağlanıyor, diğer ikisini istediğiniz yere bağlıyabiliyorsunuz. (Far, park, sis vb.)

Karanlık ayarı ve farların açık kalma süresi ayarlanabiliyor.

3.Far Sensörü + Karşılama uğurlama (Model3) : 100TL.

Model 1 ve 2'nin birlikte olduğu modül...

NOT: Bütün modellerde, detaylı montaj resmi, ayar bilgileri vb. geliyor. Ayrıca montajda veya ayarlarda takılanlar için (mesela ben arkadaşın cep telefonu da geliyor. Ne zaman ararsanız arayın kendisi her türlü yardımı iyiniyetle yapıyor..

NOT: Yukarıdaki ücretlere ek olarak kargo ücreti de size ait olacak arkadaşlar...

İsteyen arkadaşlar pm ile bana model no'su ve kargo bilgilerini bildirirlerse sevinirim, ona göre alım yaparız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 09, 2012, 19:52:12 »
Tamam arkadaşlar,

Hasan Ali'ye model3 ten yazdık,
Şükrü, sen hangisinden istiyorsun, model3'mü olsun seninkide?

Ödeme, kargo bilgilerini falan göndereceğim birazdan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 09, 2012, 20:04:04 »
atilla bey benim durumun biraz değişti. biliyorsunuz amerikan park ihtiyacımda vardı. ben arkadaşınızla görüşüp sipariş verdim. listeden adımı çıkarabilirsiniz. teşekkür ederim yardımınız için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ağustos 09, 2012, 22:03:45 »
Almak isteyen arkadaşlarda değişiklik olmuş, yani toplu alım listesi iptal oldu :)
Bundan sonra bireysel olarak almak isteyenlere ilgili arkadaşın bilgilerini göndereyim, ya da forum kurallarına aykırı değilse buraya yazayım, yoksa ben arada telef olacam, ya da işi gücü bırakıp toplu alım organizatörü olacam yoksa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 09, 2012, 22:14:54 »
Almak isteyen arkadaşlarda değişiklik olmuş, yani toplu alım listesi iptal oldu :)
Bundan sonra bireysel olarak almak isteyenlere ilgili arkadaşın bilgilerini göndereyim, ya da forum kurallarına aykırı değilse buraya yazayım, yoksa ben arada telef olacam, ya da işi gücü bırakıp toplu alım organizatörü olacam yoksa :)

Hakkını helal et abi yorduk seni sen numaraları özelden gönder istersen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 11, 2012, 08:17:18 »
Yorgunluk ne demek Şükrü'cüm, özelden yolluyorum sana, kafana takılanları sorabilirsin...

Bu arada, Cuma akşamı bana gelen taleplerle ilgili siparişleri verdim, alanlara da mail atıp bilgi verdim...

Almak isteyen başka arkadaşlar varsa, P.tesi bir grup daha sipariş verilecek... İsimlerinizi yazdırabilirsiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ağustos 11, 2012, 08:44:33 »
Arkadaşlar, bu arada bir kötü, bir iyi haber...
Kötü haber: Sensor+Karşılama (Model3) yani full model 108TL. olmuş yeni fiyat...
İyi haber;TCT üyeleri bir süre daha 100TL'den alabilecek:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 11, 2012, 20:42:03 »
108 lıra mı? masallah.arkadas butn forumlarfa satısı var. ısler artınca fıyat dusurecegıne cıkarıyor. follow home devre malıyetı 10 lıra. hayırlı ısler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ağustos 11, 2012, 22:08:49 »
108 lıra mı? masallah.arkadas butn forumlarfa satısı var. ısler artınca fıyat dusurecegıne cıkarıyor. follow home devre malıyetı 10 lıra. hayırlı ısler.

Selçuk Bey, ben followme home da almak istiyordum ama 50 küsür lira olunca bütçemi aştığı için almadım, sadece far sensörünü aldım... Eğer sizde 10TL. ise, sizden alabilirmiyim??