0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, ama iş yoğunluğundan bazen mesajlariniza geç cevap verebiliyorum. Ben iki arkadaş icin tekrar far sensörü yaptiracagim. İsteyenler icin liste yapalım toplu sipariş vereyim... Birkaç gun yoğunluk nedeniyle takip edemeyecegim, bu aradaa liste de olusmus olur. Kendimden baslatayim listeyi, isteyenler eklesin isimlerini... 1. Atilla 2ad.
Abicim bu 2005 yaris için de olur mu acaba ? olursa listeye ekleyeceğim kendimi
Şükrü Bey, cihaz herhangi bir marka için üretilen bir ürün değil, yani universal bir ürün. Tüm araçlara takılabiliyor. Far ve park lambalarının anahtar giriş ve çıkışlarına birer kablo bağlanıyor, bir de kontaktan elektrik alınıyor, o kadar... Bu durumda tüm araçlara uygulanabilir.. Sadece üst model bazı araçlarda, bir değişiklik yapıldığında elektrik sistemini korumaya alan bazı sistemler var, belki onlar için uygun olmayabilir. (Gerçi onun da bir yolu vardır muhakkak, usta bir oto elektrikçi bunun yollarını biliyordur muhtemelen)Cihazın yapımı sırasında benim ek isteklerim de oldu, cihazın ısınmasını önlemek, stabilitesini arttırmak ve uzun ömürlü ve problemsiz olmasını sağlamak adına. Bu tip bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapılmış şekli benim aldığım.Taktığımdan beri de sorunsuz kullanıyorum, önceden çok büyük bir eksiklik olarak görmüyordum ama, kullandıkça ne kadar faydalı olduğunu görüyorum...
amerikan parkda var mı acaba modülde yoksa entegre edilebilir mi
Cevap için çok teşekkür ederim abicim.1Atilla2Ad3 Şükrü DOĞRU
1.Atilla2.Şükrü DOĞRU3.hasan ali korkmaz (follow me özellikli)
Almak isteyen arkadaşlarda değişiklik olmuş, yani toplu alım listesi iptal oldu Bundan sonra bireysel olarak almak isteyenlere ilgili arkadaşın bilgilerini göndereyim, ya da forum kurallarına aykırı değilse buraya yazayım, yoksa ben arada telef olacam, ya da işi gücü bırakıp toplu alım organizatörü olacam yoksa
108 lıra mı? masallah.arkadas butn forumlarfa satısı var. ısler artınca fıyat dusurecegıne cıkarıyor. follow home devre malıyetı 10 lıra. hayırlı ısler.