0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu işin kullanmayla ilgisi yok. arabanın kullanım amacı ortada. evet teknoloji gelişti ancak motorun gücü ve torku belli. ben 1.33 kullandım ama içi doluyken fazla seri değildi. zaten şehir içi otomobili olan yaris yükle birlikte uzun yolda işkence edebilir. ben toyotanın 1.3 motorlu 96 model corollasını biliyorum ve tahmin edebiliyorum. ama deseki fordun yeni 1.0 motorunu aldım ... ozaman turbolu olduğu için hacim hakkında önyargılı konuşmazdık.eğer yükle birlikte şehir dışında kullanılacaksa biraz daha büyük motor tercih etmekte fayda var.
kullanmayanlar yorum yapmasa nasıl olur? ..merak etmeyin araç sizi üzmez.4 kişi klima açık 110 km hızla 6 litreden az yakarsınız düz yolda...şahinler 1,6 kaç beygir? 69 beygir yarise yeter. zaten sürekli uzun yol yapan 1,6 da almaz 2000 cc alır.
peki sinan colt nasıl? yaris / colt karşılaşmasının sonucu sence nedir?colt gözdelerim arasındadır,fiyat / performans açısından oldukça başarılı bir araç üstelik yaristen daha seri ve daha ekonomik olduğunu duydum gerçekten öylemi sinan?