0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl yani ben anlamadım komple şeffaf folyo ilemi kaplanacak araç bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun bir arkadaşımda 1.0 otomatik olanı var bayırlarda tıkanıyor diye şikayet ediyordu ama yinede memnun
cidden mi hiç dikkat etmedim ben bilsem kaplatmaz fiyattan düşerdim .komple tamponlar kaplımı yani.peki bu farlara kadarmı yoksa sadece alt panjura kadarmı.arka tampondada varmı
boşa atılacak bir araç kesinlikle değil ben en çok arkadaşımın hırçın kullanıma rağmen bir depo ile 900 km yaptım demesine takılmıştım 1.0 --> 1.3 motora geçiş hakikaten keyifli olmuştur sizin içinnot:nasıl olduğunu pek hatırlamasam da şehir içi boş trafikte benimle dalga geçen bir bmv'yi fena tokatlamıştım,muhtemelen o utançla arabayı satmıştır
Benim aracta sadece tamponda. on arka. Panjura kadar. Panjurda yok. Sizin aractada o şekildedir diye tahmin ediyorum.
serdar bey evet 14 aldım.aracı yormasın istedim.ancak aldıgım jantın agırlıgı sanki kara jantlarınkinden daha hafıf gıbı geldi.boyle olacagını bılseydim 15 alırdım tabiki.
yaklaşık 1 aydır yaris 1.0 life kullanıyorum.önceki arabam fabia 1.4 85 bg. di.yolovadan bursaya gidiş yönü oldukca diktir ve eski fabia arabamla bu dik yokuşları 4ncü viteste çıkabiliyordum.yaris arabamlada istanbuldan dönüşte gene 4ncü viteste çıktım(3 yetişkin 2 çocuk ve birazda bagajla) bana çok fark hissettinizmi derseniz cevabım hayır olur. hatta eşim bile bu arabanın dik rampaları eski arabam gibi çıkmasına şaşırdı. çünkü bazı çahiller eşime sakın 1000 motor araba almayın, aman, kocana söyle gibi laflarda bulunmuşlar. uzun lafın kısası bu araba 1000cc 69bg ve torku sadece sadece 93 nm. şimdi ben bu arabadan 132 nm torklu fabia arabamla aynı çekişi ve performansı beklersem bu benim geri zekalı olduğum anlamına gelir. bu arada 1.0 pişmanlıktır diyen kişinin bu cümlesini kendisine saklamasını tavsiye ediyorum,kendisi 1000 cc arabaya ne kadar binmiş çok merak ediyorum.........................
sis farini nasil taktiginizi anlatirmisiniz.bende taktim ama elektrik isi duruyor. tesisat hazir sisleri sokete bagladim. sonraki adimlar neler.sis fari rolesi anahtari ve sigortasi aldigim kutuda mevcut. elektrigi nerden aldiniz anahtari nereye koydunuz.
aynalar kapı kolları serviste boyandı+park sensoru. bu işlemleri hediye yaptılar http://img543.imageshack.us/img543/1553/8yl.jpgaz kalsın unutuyodum bu araçtan alan arkadaşlar kaskosunu kaça yaptırdınız tavsiyeniz nedir bu konuda. sagolun .axa 770 tl hasarsızlık indirimli