0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazi insanlarin kendine faydasi olmaz ama cevresine cok faydalari dokunur
Kendini zor yıkıyor abi.
fareler musallat olur derken? araca nerden girecek ki?
Onun kendine faydası yok abi, bırak allasen.
Sercan hocam merhaba.. öncelikle lekelerden dolayı geçmiş olsun..aynısı benim de başıma geldi, okulların kapandığı hafta işte 1 ay önce okulun yanında yer bulamayınca mecburiyetten bir ağaç altına bıraktım benim beyaz astrayı.. neyse öğleden sonra tekrar geldiğimde bir de ne göreyim tavanda ve ön kaputta ağaç sarı sarı reçine gibi birşeyler kusmuş, ıslak bezle sileyim dedim baktım sildikçe daha da yapışıyor, bir canım sıkıldı moralim bozuldu anlatamam sana.. neyse hemen gittim yıkamacıya arabayı yıkadılar ama nafile çıkmadı o sarı lekeler.. yıkamacıların kendilerine faydaları yok, araba daha ıslakken bende bir cila vardı onunla sildim abi arabayı bir güzel micro bezle.. hemen hemen lekelerin hepsinden kurtuldum o lekelerden bu şekilde.. biraz uğraştırıcı oluyor ancak bu şekilde yapmanı öneririm hocam..selamlar, kendine iyi bak
Otopark kullanalım, kullandıralım
Aracı yıkattım malesef izler kaldı sanırım biraz uğraştıracak beni bu iş.
Boşver abi bak konuda bile yokum adam bize sarmış Kendimi tabi yıkayamam sörci burası otomobiller için Geçen hafta TR'de tek Düzce'de 2 tane olan safirlerden birini yıkadım Konu başlığını babamın ocağına incir agacı diktim olarak değiştiriyorum
sercan hiç birşeyle uğraşmana gerek yok bir eline yarım litre gaz yağı al bir elinede üstübü üstübü olsa daha iyi olur yada temiz bir bez ver ver çoşkuyu gitsin 5 dk da pırıl pırıl senin daha çok zaman geçmemiş üzerinden belli bir kaç durunca zor temizleniyor ama temizliyor gaz yağı bastır bastır sil benim arabada hala duruyor üşenmekten temizleyemedim nerden biliyorsun dersende benim evin önü çam ağacı dolu mecburen hep çekiyorum arbabayı ağaç altına .
Sağdan git de belki cüzdan bulursun. Gaz yağının zararı olmazmı Mehmedim.
olmaz olmaz sercan rahat ol ben ben komple yıkatmak zorunda bile kalmıştım bir kere zift lerden kurtulmak için
Gazyağı ve mazot en son çare olmalı Margarin bile daha mantıklı
Bundan yaptırmaya karar verdim.http://www.facebook.com/photo.php?v=10150910760290382
bu koruma gibi duruyor lekeyi çıkarabilecekmi lekeyi çıkardıktan sonra yapılan bir işlem gibi valla sercan gaz yağı zarar vermez bir seferde birşey olmaz bir şey olursa komple boyatçam arabanı
Oldu bende boyatmaya can atıyordum.
haha şaka bir tarafa da valla bir yol bul o zaman sercan sonax ta falan da temizliyorlar bu tip lekeri
Meguairisin bir ürünü var bir de onu araştırıcam bakalım.
http://www.novelcar.com/asp/product/103/Atas-Resinol-Recine-Cozucu-250-ml bide buna bak sercan