0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyla biraz alakalı Ağacın altına koymamak için yer arıyordum bizim evin yanı yokuşa bakar çöp konteynırının önüne veya arkasına koyarım TEHLİKE geçen akşam çok az bir yer vardı inat ettim gireceğim buraya dedim girdim tampon konteynere deydi baktım ufak ufak kayıyor konteyner atladım zor tuttum
Engin abi sende de çok Engin bilgiler var da hemen ortaya koymuyorsun.
arabayı al evin içine koy başka türlü rahat edemicen sen ...
Arkadaşlar, İncir ağacının altına park ediyorum sebebi ise gölgesi, gün içinde gelip araca bilndiğimde içi normal ısıda oluyor aşırı sıcak olmuyor.Sorum: İncir ağacından düşen bal, toz, yaprak vs. gibi düşen parçaların boyaya veya aracın her hangi bir yerine zararı olurmu?
Ağaç seçerken dikkatli olmalıyızakasya ağacı yoksa parketmem
cop yanina parketmeyin fareler musallat olabilir arabaya
fareler musallat olur derken? araca nerden girecek ki?
İncir dut ceviz vb gibi diğer tüm ağaçların altına park yapma Sercan kardeşim. Meyve düşmese kuşlar pisler boyayı yakar bırak açık havada güneşlensin gelince klimayı aç iki dakika da serin serin yola çık.
Zamanında trd'yi babam 1 hafta bir ağacın altına bırakmış. Araca pasta attık izi çıkmadı, en son mazotla yıkadık falan öyle çıktı izler
Biraz geç oldu ama neticede fark ettim, artık çekmem ama izleri nasıl çıkaracağımı bilmiyorum.
ACD car-spa merkezine gidecen
Onun kendine faydası yok abi, bırak allasen.