0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama KAdir bey benm hevesimi kırdı... 3 yıl çok kısa bir süre ya en azından bir 5 yıl istiyordum hani... Eğer dediğiniz gibiyse vazgeçerim ben bu işten araştırmaya devam ve yardımlarınızı bekliyorum
Sadece egzoz kısmından şikayetçiyim egzozun isi çok yapışıyor normal boyaya göre.
iyi okumadin yada ben tam ifade edemedim malzeme kalitesine gore 7 yila kadar omru var kelvin dedikleri bir urun var Thailand sartlarinda 7-8 yil kullanirsin dediler ama garantisi 5 yil ( thailand sartlari: 12 ay yaz sicaklik 15-45 derece arasi 7 ay muson yagmurlari )
2 aracımı da kaplattım memnunum.Sadece egzoz kısmından şikayetçiyim egzozun isi çok yapışıyor normal boyaya göre.
burayi anlamadim acarmisiniz? bende yaptirmak istiyorum jantlari bile kaplattiracam ama suan arabaya harciyacak ektra 800dolarim yok onu bekliyorum
Coskun bana da yardımcı ol lütfen. İki aracını kaplatmışsın... Nerde kaplattın, ne kadara kaplattın, fiyatı nedir ve ne kadar süredir kullanıyorsun ?
Valla yanlış anlamışım iyiki de yanlış anlamışım Bu dediğiniz ürün çok güzel peki bunun fiyatı da nedir bilginiz var mı KAdir bey !
benim arkadaşım mercedes ini kaplattı 1800 liraya 7 sene garanti verdiler . ama arkadaşın dediği gibi egzoz dan ve çabuk çizilmesinden şikayetçi çalı dan çırpıdan çiziliyor daha sonra tazikli su vurunca o çizilen yere git gide kalkıyor .
egzoz ne sorun cikartiyor? benim baktigim malzeme ozel bicakla kesiliyor ve cakmakla yakmaya calisti satici yanmadi araci bir yere surtmessen garantili dedi kesinlikle cizilmez yanmaz kabarmaz ayrica sokuldukten sonra bir pasta cila araba tertemiz oluyor boyaya zarar vermeme garantiside var
Benim araba da dizel valla benimki de bazen güzel duman atıyo dolu dolu çift egsoz o da... Sanırsam bende aynı sorunu yaşicam bunun bir formülü yok mudur ! KAdir abi orada 800 dolar da burada ne kadar acaba bide araç passat Valla yavaş yavaş olumsuzluklar çıkıyor... Bu arada benim ki mat olmicak bildiğin normal beyaz renk parlak... PEki bu aracı boyatsam ne olur... Benim aracım da şu an gram boya yok darbe yok değişme yok... Piyasası düşer mi beyaza boyatsam...