0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-star-arac-kaplama-43514039/detay
işçilik cacık gibi biraz.Stopların orası nedir öyle :S
Arkadaşlar arabayı değiştirin demeyin bana Ben arabaya çok masraf ettim ve aracım tertemiz üstüne sunroofta var kolay kolay bulamam hele beyazını hiç bir türlü bulamam... 2006 dizellerin beyaz bir elin beş parmağını geçmez o kadar az... Ama sonunda hüsrana uğramak varsa bu işten vazgeçerim... KErem abi hayatta binmem siyah arabaya kolay kolay hele de passatın siyahına hiç binmem çok itici geliyor ama bak avensisin siyahına binerım
boyatıcağına sat beyazını al
KErem abi hayatta binmem siyah arabaya kolay kolay hele de passatın siyahına hiç binmem çok itici geliyor ama bak avensisin siyahına binerım
benim yerime demişler zaten
ben bir passat ta gördüm altını carbon fiber kaplatmıştı çokta güzel duruyordu
Carbon fiber de siyah olmuyor mu ! Bana gri lazım arabanın aynı renginde olacak.... Bunu yaptırayım diyorum ama boya mı olmalı kaplama mı hangisi daha sağlıklı olur bana kaplama daha iyi olur gibime geliyor ama siz değerli dostlardan bilgi almalıyım
boya tutmuyor o plastiklere baştan astar atıyorlar yanılmıyorsam macunda atıyorlar direk boya atsalar bile hemen dökülüyor boya kaplamada olur ama rengi tam tutturmak önemli. ben de albea vardı boyatmıştım ben pişman oldum boyattığıma