0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence hiçbiri michelin iyidir.
benim aracımda yokohama var ama bir daha ki sefere continental ile değiştirmeyi düşünüyorum birde onları araştırınız derim
.yokohamalar icin en sessiz lastik deniyor, kullanici olarak siz fark edebildiniz mi? aracimda tek derdim yol sesi , yakinda degistirecegim ama yazilanlar disinda pek fazla kullanicisi yok tanidigim. sessizlik icin tavsiye edermisiniz?
Hakan bey aracımda yohama c drive modeli 185/60/14 82h sınıfı lastiğim 2 senedir kullanırım ıslak zemin, virajlarda frenlemelerde yol tutuş olarak güzel bir lastik ama sessiz olduğunu söyleyemem belki başka modelleri sessiz olabilir.
bridgestone evo b330 lastikler her bakımdan iyidir.
Bu arada Hakan Bey, En Sessiz Lastik olarak önerilen "SAVA INTENSA"olark öneriyorlardı.. Lastik Bölümünde biraz araştırırsanız oralarda biryerlerde yazıyordu
b330'lar eskidi abi, Ecopia modeli bir kaç yıl içinde tamamiyle yerini alır diye düşünüyorum.İmpetus revo ile Er300 nerdeyse aynı lastik.Daha düşük yuvarlanma direnci isteniyorsa ecopia, daha iyi yol tutuşu isteniyorsa er300 veya lassa tercih edilebilir. Diğer özellikleri nerdeyse aynıdır.
bende turanza kullandım sonra lassa phenoma aldım. lassa kesinlikle daha iyi:)