0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten birbirine geçmeli kolay açılıyor.Ama kısa devre yapma durumu varsa saatçiler de tamir ediyor anahtarı değiştirmeye gerek yok.
Evet arkadaşlar, bu gün baya bir dolaştım, önce bir saatçiye gittim, pil yatağını temizledi ilaç milaç ama fayda etmedi, sonra bir oto elektrikçiye gittim, biz anlamayız şu aşağıda anahtarcı var oraya git dedi, neyse bastık gittik anahtarcıya, arkadaş sağolsun "bu suya düştüyse kesin yanmıştır" dedi, anahtarı eline aldı, şöyle bir içeri dolaştı molaştı geldi, abi bu 250 TL ye hallolur dedi olaya bak ya deli oldum, adam için açıp bakmadı bile, kafadan 250 TL diyor, neyse çıktım, bizim çilingirci akıllı bir çocuk var, işten anlar, ona götürdüm, sağolsun bir sürü uğraştı, komple çipi temizledi, benzinle ilaçla milaçla epey uğraştı ama nafile, ama sorunun kaynağını buldu, çipin üzerindeki entegre denen bir küçük çip yanmış, sağolsun bir kaç yeri arayıp çipi yada içi dolu kumanda sorup soruşturdu ama bulamadık, çözüm olarak da alarm taktırmayı önerdi ama ben kabul etmedim. Neyse eve gelip Ankaradaki Toyan servisi aradım, 410 TL fiyat verdiler Gözlerinizden öperim dedim kapadım telefonu. Canım sıkıldı. Sonra bizim Yeni Dörtnal servisindeki Sadık ustamı arayım bir dedim belki çözüm bulur. Aradım anahtarı getir bir baktıralım bizim elektronikçilere dedi. Hiç niyetim yoktu gerçi umudum yoktu ama yine de bir gideyim dedim. Sağolsun bir arkadaşla birlikte beni elektronikçiye gönderdi (bu arada bu arkadaş forumdan, sağolsun çok yardımcı oldu ), yaklaşık 1 saat falan uğraştıktan sonra onlar da entegre patlamış teşhisi koydular ve şansa başka bir hurda kumandanın üzerindeki entegre uyum sağladı ve kontak tamir edilmiş oldu Fiyat merak ediyorsanız yalnızca 80,00 TL. Ha bu arada eskisinden iyi çalışıyor, niye derseniz eskisi anca 2 mt.den fln alıyordu, bu 15-20 mt den rahat alıyor Herkese yardımlarından dolayı ve Toyota Dörtnal Servisine ilgisinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Saygılar...