0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar dusuncelisiniz sed sistemini yaptirmayin fazla engelliyceginj sanmiyirum.Nasim sistem yaparim diyirsaniz bu konuyla ilgili daha once bircok konu basligi acilmstir göz atmanizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar meraba yavaş yavaş müzik işine gireyim diyorum ama aklımda bir soru işareti var arka cam önüne fiber şişirme pandizot yaptırıp 4 oval atsam arkayı görüşü engeller mi? aranızda yaptıran var mı?
benim de bir sorum olacak arkadaşlartoyota corolla 98 model 1.3 xe arabam var. üstünde orjinal hoparlörleri var. artık ön ve arka hoparlörleri değiştireyim diyorum. hoparlör boyutları önler 10cm arkalar 16 cm diye biliyorum. teyit edebilir misiniz? bazı arkadaşlar arkalar için 17 cm diyor. kafam karıştı ona görö hoparlör alacağım.
Tayfun Bey, sizin araba japon sanırım. Bizimkiler yerli üretim fark buradan kaynaklanıyor olabilir. Bir zamanlar 10cm ön için; 16cm de arka için hoparlör sipariş etmiştim. satıcı arkadaş önler de 16cm olacak diye beni uyarmıştı. hatta epey de iddaa etmişti. demek ki böyle bir durum var.sonuç olarak yerli üretimler için önler 10cm arkalar için 16cm olacakmış. izmir çiğli de yıllardan beri oto müzik sistemi yapan bir usta da böyle söyledi. üsteik önlere 13cm arkalara da 17cm sığdırabiliyorlarmış...
Serdar kardeşim ben de senin gibi orjinalciyim. orjinali neyse her zaman onu takarım.ama bilgin olsun 17cm arka hoparlör var. hem de pek çok markada var.
Arakadaşlar bugün vatanda indirim var internetten alışverişe. pionner hoparlör alacağım ancak forumda o kadar ölçü varki kafam çok karıştı. Önler 10 cm Arkalar 16cm doğrumudur ? doğru ise hemen alacağım. Araç 97 XEİ. Acil cevap veren olursa memnun olurum. Saygılar