Gönderen Konu: Müzik Sistemi Yardım  (Okunma sayısı 5056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Müzik Sistemi Yardım
« : Temmuz 12, 2012, 13:15:21 »
Arkadaşlar meraba yavaş yavaş müzik işine gireyim diyorum ama aklımda bir soru işareti var !!! arka cam önüne fiber şişirme pandizot yaptırıp 4 oval atsam arkayı görüşü engeller mi? aranızda yaptıran var mı?
Adanalı Ölünce Cennete Giderse Mangal İcin Cehennemin Kapısından Ayrılmaz

Toyota Club Türkiye

Müzik Sistemi Yardım
« : Temmuz 12, 2012, 13:15:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Müzik Sistemi Yardım
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2012, 16:31:18 »
O kadar dusuncelisiniz ses sistemini yaptirmayin derim.fazla engelliycegini sanmiyorum.Nasil sistem yaparim diyorsaniz bu konuyla ilgili daha once bircok konu basligi acilmstir göz atmanizi tavsiye ederim
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2012, 16:32:42 »
Apaçi derler dikkatli ol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2012, 16:42:19 »
O kadar dusuncelisiniz sed sistemini yaptirmayin fazla engelliyceginj sanmiyirum.Nasim sistem yaparim diyirsaniz bu konuyla ilgili daha once bircok konu basligi acilmstir göz atmanizi tavsiye ederim.
Serdar, klavyen cortlamış :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2012, 17:07:33 »
Abi hic sorma ya telefonda mesaj yazmaya alisamadim gitti.:)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2012, 21:46:47 »
Arkadaşlar meraba yavaş yavaş müzik işine gireyim diyorum ama aklımda bir soru işareti var !!! arka cam önüne fiber şişirme pandizot yaptırıp 4 oval atsam arkayı görüşü engeller mi? aranızda yaptıran var mı?
           Bende düşünüyorum bu pandizot işini internetten bakdıgım kadarıyla pek bir görüşü engelemiyor dedigin gibi şişme daha tok bir ses verir ama onu takarken pandizotun altındaki sacı kesiyorlarmış sabitlemede sorun çıkmaması'da önemli konu maliyet hakkında bilgi verirsen çok sevinirim sadece pandizot'un maliyeti
                        Bende iki adet oval iki adet toyotanın kendi orjinal hoparlörleri birde ortaya sıgacagı büyüklükde bufır düşünüyorum aslında senin dedigin gibi arkaya 4 oval daha güzel ses verir ama ben'de bagaja bufır atmayı sevmiyorum ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2012, 10:50:16 »
Çağlar bey bizim burada montajını şu şekilde yapıyorlar;

ilk önce arkadaki orjinal pandizotu çıkarıyorlar elimize veriyorlar :) sonra ses yapmaması için kauçuk türü bir malzemeyi cam önüne seriyorlar ve üzerine fiber pandizotu oturtuyorlar. iç kısımdanda vidalıyorlar. hiç bir şekilde ses yapmıyor. ayrıca herhangi bir yeri kesip biçmiyorlar. bizim burada bitane civicte gördüm tam birebir yapılmış. yapan usta benim aracada birebir yapabileceğini söyledi. fiyat olarakta 150 tl dedi (4 oval hoparlör yuvası olacakmış). eğer bu şekilde yapıp birde amfi atarsam bağajda kabine bile gerek kalmazmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2012, 22:20:17 »
                 Valla dedigin gibi yapıyorlarsa işçiligi güzelmiş. Yaptırırsan fotografları sabırsızlıkla bekliyorum hepsi dahil 150 tl aslında yapacakları işçilik ve malzemelere göre iyi bir rakam gibi gözüküyor. Bende burada bir araştırıyım bakalım bulabilecegimi sanmıyorumda yinede bakalım. Peki nerde yapıyorlar bunları sanayidemi oto müzik sistemcisindemi en kötü internet üzerinden spariş veririz burada montajını yaptırırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2012, 07:50:54 »
ben araştırdım. 100 TL ye aynı işçilikle yapacak bir kaç yer daha buldum. ayrıca internette 60 TL ye yapan bir yer buldum. hepside birebir araçla uyumlu ancak 60 tlye yapan istanbulda kapıda ödeme yok bende malı almadan havale yapmak istemiyorum. eğer montajını yaptırırım dersen ve istanbula razıyım riske katlanırım dersen satıcının bilgilerini verebilirim. birde kapıda ödemeli bir yer buldum ama elinde bizim araç için olan yok. sadece şahin için olan var. acaba bizim arabaya uyarmı? fiyat olarakta 50 tl. bir araştırmak gerekiyor bakalım bizim araca olursa hemen alırım sıfır risk olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1. Gülen bebek sesi 2) corollanin ekzoz sesi...
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2012, 14:13:55 »
benim de bir sorum olacak arkadaşlar
toyota corolla 98 model 1.3 xe arabam var. üstünde orjinal hoparlörleri var. artık ön ve arka hoparlörleri değiştireyim diyorum. hoparlör boyutları önler 10cm arkalar 16 cm diye biliyorum. teyit edebilir misiniz? bazı arkadaşlar arkalar için 17 cm diyor. kafam karıştı ona görö hoparlör alacağım.
Dost gerçekleri..
Düşman işine geleni..
Deli ağzına geleni..
Aşık içinden geçeni söylermiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2012, 14:22:25 »
benim de bir sorum olacak arkadaşlar
toyota corolla 98 model 1.3 xe arabam var. üstünde orjinal hoparlörleri var. artık ön ve arka hoparlörleri değiştireyim diyorum. hoparlör boyutları önler 10cm arkalar 16 cm diye biliyorum. teyit edebilir misiniz? bazı arkadaşlar arkalar için 17 cm diyor. kafam karıştı ona görö hoparlör alacağım.
evet abi onler 10 arkalar 16 cm'dir 17 cm diye zaten hoparlor yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ağustos 28, 2012, 17:22:48 »
Benim araba 94 gli. önde 16 cm arkada 16 cm çıktı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2012, 15:33:08 »
Tayfun Bey, sizin araba japon sanırım. Bizimkiler yerli üretim fark buradan kaynaklanıyor olabilir. Bir zamanlar 10cm ön için; 16cm de arka için hoparlör sipariş etmiştim. satıcı arkadaş önler de 16cm olacak diye beni uyarmıştı. hatta epey de iddaa etmişti. demek ki böyle bir durum var.

sonuç olarak yerli üretimler için önler 10cm arkalar için 16cm olacakmış. izmir çiğli de yıllardan beri oto müzik sistemi yapan bir usta da böyle söyledi. üsteik önlere 13cm arkalara da 17cm sığdırabiliyorlarmış...
Dost gerçekleri..
Düşman işine geleni..
Deli ağzına geleni..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 29, 2012, 15:34:33 »
Tayfun Bey, sizin araba japon sanırım. Bizimkiler yerli üretim fark buradan kaynaklanıyor olabilir. Bir zamanlar 10cm ön için; 16cm de arka için hoparlör sipariş etmiştim. satıcı arkadaş önler de 16cm olacak diye beni uyarmıştı. hatta epey de iddaa etmişti. demek ki böyle bir durum var.

sonuç olarak yerli üretimler için önler 10cm arkalar için 16cm olacakmış. izmir çiğli de yıllardan beri oto müzik sistemi yapan bir usta da böyle söyledi. üsteik önlere 13cm arkalara da 17cm sığdırabiliyorlarmış...
abi orjınal neyse onu takın 17 cm yook :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 31, 2012, 09:10:02 »
Serdar kardeşim ben de senin gibi orjinalciyim. orjinali neyse her zaman onu takarım.

ama bilgin olsun 17cm arka hoparlör var. hem de pek çok markada var.
Dost gerçekleri..
Düşman işine geleni..
Deli ağzına geleni..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ağustos 31, 2012, 09:11:51 »
Serdar kardeşim ben de senin gibi orjinalciyim. orjinali neyse her zaman onu takarım.

ama bilgin olsun 17cm arka hoparlör var. hem de pek çok markada var.
abi ben arkaya mid takımı koydum orjınalınden daha iyi oldu :) 16 cm 17 varsa koy fark etmez ama 16 cuk oturuyor tavsiye ederim jbl mid takımı takman yeter :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Forumdan ayrıldığını sandı... :)
    • Orhan Gencebay
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ağustos 31, 2012, 09:28:13 »
Arakadaşlar bugün vatanda indirim var internetten alışverişe. pionner hoparlör alacağım ancak forumda o kadar ölçü varki kafam çok karıştı. Önler 10 cm Arkalar 16cm doğrumudur ? doğru ise hemen alacağım. Araç 97 XEİ. Acil  cevap veren olursa memnun olurum. Saygılar
Hey gidi günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ağustos 31, 2012, 09:40:35 »
Arakadaşlar bugün vatanda indirim var internetten alışverişe. pionner hoparlör alacağım ancak forumda o kadar ölçü varki kafam çok karıştı. Önler 10 cm Arkalar 16cm doğrumudur ? doğru ise hemen alacağım. Araç 97 XEİ. Acil  cevap veren olursa memnun olurum. Saygılar
arac benımkı ile aynıdır hocam gözünüz kapalı alabilirsiniz ürünlerin linkini verebilirmisiniz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Forumdan ayrıldığını sandı... :)
    • Orhan Gencebay
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 31, 2012, 09:43:16 »
Hey gidi günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)