0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkisinide aldım. Birde geliyormuş kutuda 1 adet ne gülerim. sanırım bunlar iki adet fiyatı ? Vatanın sağı solu belli olmaz. Gerçi siparişi de verdik artık..yapacak birşey yok :S
Teşekkürler Serdar. Teyip Pionner DEH*** Kodunu tam hatırlayamadım. 100 Tl ye internetten ikinci el aldım. Gayet güzel. ama hoparlör orjinali vardı arabada. Ses berbattı. İnşallah düzelecek. Yanlız bağlantıları çözemedim bir türlü kendim bağladım sağ arkadan çok bozuk çıkıyor. Bir gelsin bakalım aşama aşama yazarım. Yeni alacak arkadaşlara yardımcı olur en azından. Çok araştırdım çünkü. Allah'a emanet olun..
öncelikle kemal abiye katılıyorum. apaçi diyenler olacaktır amaa apaçi diyecek son kişiyim, net bir apaçi corollam vardı neyse, arkaya 4 oval için şişirme fiber için 150 lira fiyat çok çok iyi. hele 100 diyorsunuz kaçırmayın onu. onu yaptırırken fiberin içini cam elyafıyla doldurun, fiberin sesi değil daha tok düzgün bir ses çıksın. sonra 4 oval değil 24 oval de taksanız bagajdaki woofer yeri doldurulmaz.. para dert değil yeter ki bagajım boş kalsın diyorsanız bagajsız bir çözüm istiyorsanız powerbass markasının ince wooferları var, kutusu da küçük oluyor falan. bu fiberi yapacak adam eğer işçilği düzgünse pandizota yanlara iki tane oval, ortaya da kutusu da içine gizleyebilecek şekilde 30cm woofer alacak bir tasarım yapabilirse (kutusunu alacak değil de, woofer için gerekecek hacimde bir alan yaratacak sadece, zaten bu wooferlar çok az hacimde çalışıyorlar ve çok güçlü ses veriyorlar) bunu yaptırın muhakkak. yani pandizotta 2 oval bir woofer olsun ama woofer boş çalışmasın, muhakkak içi kapalı portsuz kabinde çalışsın. arka camın altı bu şekilde dolacaksa da ön kapılara düzgün bir ses gerekecek. onun için de hoparlör kapağını söküp, mdfden kasnak yapıp 16cm güzel bir mid takımı ayarlamanız gerekecek, tizleri de kapının en üst tarafındaki deri kaplı kısmı keserek içine gömerseniz daha önce hiç bir arabada dinlemediğiniz kadar keyifli müzik dinlersiniz. ön kapıya dediğim hoparlör montajı için örnek;
lan nesı bozulcak orjinalin o deri kaplı kısım 50 lira çıkmacılarda, kapı döşemesine demir tırnaklarla takılıyor. yani al bir çıkma, hallet. sonra alt tarafta zaten söktüğün kapak yerine takıon bunu, sonra orjinal için kapağını takarsın geri hoop oldu mu sana orjinal ben de orjinalci sayılırım, yaptığım her işin geri dönüşü var. ama orjinal olcak diye de 10cm hoparlörle müzik dinlicem diye kasmam
Arkadaşlar Hoparlör geldi ( Arkalar geldi şimdilik ) Ön kapılar ve arka hoparlörü takmak için kapılarda ve arkada neler yapacağız Yani kısacası nasıl sökülecek? Kısa bir tarif edebilirmisiniz ? Yanlış yerleri sökmeyim. Kapı döşemesi sanırım hep çıkacak arkalarda koltuklar sökülcek??? doğrumu acaba?
abi on kapilar tirnakli ugrasirsan cozersin arkasi ise koltuklari sokcen sonra medefesidiye puntolu sokunce kqrsina cikiyor hoparlorler dear ince temizlik diye aratirsan nasil sokuldugu var link veremiyorum suan.
Görünen o ki başını birazcık ağrıtırım Serdar mahsuru yoksa.