0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çekme halatı yerinin kapağını bul bence, bir de sis farı bir arabayı bu kadar mı değiştirir arkadaş...sen de tak bence hayırlı olsun, güzel günlerde kullan İnşallah...
Aleykum selamlogonuz wv dense getz daha iyidir, şüphesiz Hayırlı olsun, Allah kazadan, beladan korusun
Eyvallah abicim ww yi logolu verdim yeni sahibine
OOna da hayırlı olsunLOgosu çıktı diye satılır mı bir araba? Anlamadım kiBir wv için söyle böyle derler. Yasasın getz
sis farı olmaması benimde dikkatimi çekti, 2 ay önce 2005 getz imi sattım o da GLS idi ama sis farı üzerinde orjinal vardı, ilk sahibi bendim, parasına bakarak getz in sürücüsüne verdiklerini kıyaslarsak kabul edilebilir bir oran çıkar karşımıza, Allah kaza bela vermesin, aracınız hayırlı olsun.
hayırlı olsun ramazan, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...arkadaş kalem değiştir gibi nedir bu araba alıp satmalar üniv. öncesi ticarette deneyim mi yapıyorsun sağlıcakla kal
Gets 1,5 dizelinin gidişi baya iyiydi ama 1,3 ü bilmiyorum hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde kullanın..
Logo iptali yapalım
yakışmaz zaten. Tipsiz bu
Maşallah maşallah Poloyu ararsın gibi geliyor sanki.. Neyse kızdırmak için söyledim bunları Allah kaza bela vermesin.