vay gözüm hayırlı olsun. bunun logolarını falan kurcalamazsın artık 
Eyvallah abicim

töbe logolara dokunmak yok bir jant far karartma marşpiyer falan filan logo iptali kesinlikle yok
Hayırlı Uğurlu olsun kardeşim iyi günlerde kullanın
Maşallah . Hayırlı uğurlu olsun

jantlar hariç güzel jant basit durmuş biraz sanki bence
hundai mi fiat mı bunlara binilmez arkadaşlar en ufak kazada darma dagın oluyor japon otonun tadıda farklı damagıda ama renkler ve zevkler tartışılmaz tabi
2 sene önce avensisle kaza yaptıktan sonra kasko şirketi getz vermişti ve çok ilginç anılarım olmuştu o bir haftada

benim fikrimi sorarsan virajlara girerken gerçekten çok dikkat et ciddi anlamda kolay savrulabilen bir araç...
yorumlarnın öncesini okumadım ama umarım abs vardır,bu araçda gerçekten daha önemli...
Allah kaza bela vermesin güle güle binersin insallah...
Ramazan kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Maşallah.
hundai mi fiat mı bunlara binilmez arkadaşlar en ufak kazada darma dagın oluyor japon otonun tadıda farklı damagıda ama renkler ve zevkler tartışılmaz tabi
Tabiki japonun yeri ayrıdır ama getz o kadarda ezilecek bir araç değil

4-5 yıl Toyotaya bindik Toyotayı asla kötüleyemem ama sağlamlık bakımından çokda övünülecek bir yanı yok bence

Şimdi gitsem araba alsam yine toyotadan vazgeçmem :)Bu aracı annem istediği için aldım ve en ufak sıkıntım yok doğru yerde doğru hızda arabanıza göre giderseniz sıkıntınız olmaz Saygılar

2 sene önce avensisle kaza yaptıktan sonra kasko şirketi getz vermişti ve çok ilginç anılarım olmuştu o bir haftada 
benim fikrimi sorarsan virajlara girerken gerçekten çok dikkat et ciddi anlamda kolay savrulabilen bir araç...
yorumlarnın öncesini okumadım ama umarım abs vardır,bu araçda gerçekten daha önemli...
Allah kaza bela vermesin güle güle binersin insallah...
Teşekkürler abicim dediğin gibi virajlarda dikkat ediyorum huyuna suyuna alıştım artık sıkıntım yok şükürler olsun

Ramazan kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Maşallah.
Eyvallah abicim
Panik oldum en başta da neysee..

NHC iyiymiş yalnız..
Kazasız belasız günlerde..
Maşallah kardeşimin arabasına..konuştuklarımızı unutma..Allah kaza bela göstermesin parlat biraz bu ne böle kirli kirli
Maşallah kardeşimin arabasına..konuştuklarımızı unutma..Allah kaza bela göstermesin parlat biraz bu ne böle kirli kirli 
Kardeş komutlar bir bir aklımda

parayı ayarlayayaım 1 haftalık işi var
satılık srp cila 500ml ve cila süngeri..