0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir kaç kişinin bazen tartışma üslupları gerçekten sınırları zorluyor.Eski üyeler bilir,forum hiç bu kadar müsamahakar davranmamıştır.(müsamaha : türkçesini hatırlayamadım bilen varsa bana da hatırlatırsa sevinirim.Tolerans demeyim sakın oda türkçe değil zira.)
Konunun kilidi kaldırılmıştır.
Hoşgörü Herkese de lazım olan şey ama ego ile yanyana duramıyor malesef. Egolar kabarınca hoşgörü kaçıyor.
site yöneticilerinin zaman zaman nedense çifte standart yaptıklarını düşünüyorum. bazı konularda çıtları çıkmıyor, bazı konularda ise hemen müdahale ediyorlar.mesela ben bu konunun ilk günden kapanması gerektiğini düşünüyorum...
madem ileri gitmek kolay ikinci dünya savaşından sonra pek çok ülke çok hızlı bir şekilde ileri gitti biz neden gidemedik... halbuki yönetimde dindar partilerde yoktu iltica korkusuda yoktu yönetimde hep ileriyi düşünen çağdaş laik ordumuz vardı neden bizi ileri götüremediler abi. neden biz avrupadan 50 yıl gerideyiz...
Fehmi bey.Evet bazen hoşgörü sınırlarını elimizden geldiğince geniş tutmaya çalıştığımız doğru ama taraflı olduğumuz kesinlikle yanlış.Bazen karşıt görüş taşıyan üyeler arasında denge olmak öyle dışarıdan görüldüğü kadar kolay değil.İsterseniz söyle yapalım.Siz neden kapanması gerektiği konusunda ısrarlısınız,sizce rahatsızlık verici noktalar nedir.Hep birlikte kritik yapalım isterseniz şayet öyle bir durum var ge gözden kaçmış ise gereği yapılır.Yok sadece sizin görüşlerinize ters geldiğini içinse o zaman tekrar konuşmak lazım gelir.İyi çalışmalar.
burada bu konuya müsaade eden yönetimi esefle kınıyorum...asılsız iddalarla çirkince saldırıları kınıyorum...tv medyanın haberlerini gerçekmiş gibi aksettirilmesini kınıyorum...yönetimi tekrar ve tekrar kınıyorum... dönün ve düşünün burası otomobil forumu mu siyaset arenasımı...siz yönetimdeki arkadaşlar burada bu tip konulara müsaade ederek forum üyelerinin birbirinden ayrışmasına sebep oluyorsunuz, bilmem farkındamısınız... forumun kalitesini düşürüyorsunuz... özellikle murat ve hakkı bey lütfen bu saçmalığa bir son verin... son zamanlarda dikkat ediyorum otomobil dışında sırf siyaset tartışılıyor... ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum...bu yorumumdan dolayı hakkı bey beni tekrar banlayabilirsiniz... bu ve buna benzer konular devam ettikçe foruma aktif olarak katılmayacağımı sadece gözlemci olarak katılacağımı bildiririm... tekar belirtiyorum forumu siyaset arenasına çevrilmesine müsaade eden yönetimi bir kez daha kınıyorum...
FETHULLAH GÜLEN İMPARATORLUĞU...8 milyar dolar geliri, CIA'den desteği, Dünya'da 1200 özel okulu,160 bin öğrenci, 40 bin çalışanı, 5 TV kanalı, 4 gazete, 16 dergi, 1 hükümeti FETHULLAH GÜLEN ( HOCA EFENDİ) İMPARATORLUĞU...ABD'nin CBS televizyon kanalı mal varlığını açıkladı..
Ayrıca.....Burası bir otomobil sitesi diye, otomobil dışında hiç ağzımızı açmayalım gibi bir düşünce olamaztabi ki her konuda konuşup tartışacağız, bunun içinde politika da inançlar da hatta özel konularımız bile olacakdaha önce karşıt düşüncede olan bir allahın kuluyla muhatap olmazdım, oysaki burada tamamen zıt görüşte ve yapıda olan arkadaşlarla pekala fikir alış verişinde bulunabiliyorum, en azından diyalog içindeyiz, sataşma da olsa, takılma da olsa bir iletişim kurabiliyoruzdiğer oto forumlarına bende takılıyorum, ama çoğusu kupkuru, burası renkli