Gönderen Konu: YİNE KPSS SKANDALI  (Okunma sayısı 12039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: YİNE KPSS SKANDALI
« Yanıtla #100 : Ağustos 04, 2012, 15:01:40 »
hande hanım sorunuzun cevabı aşağıdadır...

Fethullah Gülen, 50'yi aşkın kitabı, çeşitli dergilerde makaleleri ve birçok vaazı yayımlanmıştır. Arapça, Farsça ve Osmanlı Türkçesi bilmektedir. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın kurucuları arasındadır ve vakfın onursal başkanıdır. 1999 yılı Mart ayında 28 Şubat süreci'ndeki Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi atmosfer sebebiyle Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Gülen, o tarihten bu yana ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşamaktadır.

Fethullah Gülen, İslam'ın Sünni-Hanefi görüşlerini Said Nursi'nin görüşleri ve kitapları Risale-i Nur ışığında günümüze göre tekrar yorumlayan bir İslam düşünürüdür. Bu yorum ekseninde oluşan ve toplumun bazı kesimlerinden destek bulan Gülen Hareketi'nin fikrî önderidir. Eğitim ve dinlerarası diyalog konusundaki uygulama ve fikirleri nedeniyle aralarında filozof ve sosyal bilimcilerin de bulunduğu kişiler tarafından çağdaş İslam düşüncesine yön veren önemli bir düşünür olarak kabul edilmektedir.
28 Şubat süreci devam ederken 1999 yılı Haziran ayında ulusal televizyon kanallarında yayınlanan bazı video görüntüleri Türkiye'deki, laik düzen yerine şeriata dayalı bir İslam devleti kurmak için taraftarlarını teşvik ettiği suçlamalarına neden oldu. Bunun üzerine, 22 Ağustos 2000 tarihinde aleyhinde dava açılmış, 2006 yılında bu davadan cürüm ve şiddete başvurarak teşekkül oluşturduguna dair delil olmadığından beraat etmiş, bu karar 2008 yılında Yargıtay Ceza Genel Kurulunca oybirliği ile onanmıştır.

Fethullah Gülen, 2008 yılının Haziran ayında Foreign Policy ve Prospect dergilerinin internet üzerinden gerçekleştirdiği ortak anket sonucunda Dünyanın ilk 100 entelektüeli listesinde bir numara seçilmiştir

Maşallah Sübhanallah ibretlik şeyler yapmış muhterem :)
...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ağustos 04, 2012, 15:01:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ağustos 04, 2012, 15:04:35 »
Maşallah Sübhanallah ibretlik şeyler yapmış muhterem :)

hande hanım kısaca  fettullah gülen kimdir demiş, bende kısaca islam düşünürüdür demişim... bunda dalga geçilecek ne var anlayamadım... bir yönetici olarak bu mesajı size yakıştıramadım coşkun bey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ağustos 04, 2012, 15:11:37 »
hande hanım kısaca  fettullah gülen kimdir demiş, bende kısaca islam düşünürüdür demişim... bunda dalga geçilecek ne var anlayamadım... bir yönetici olarak bu mesajı size yakıştıramadım coşkun bey...

Ortada dalga geçilecek bir mevzu yok zaten.Hoca efendi güzel işler yapmış bende şaşkınlığımı ifade ettim :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ağustos 04, 2012, 15:12:07 »
Ortada dalga geçilecek bir mevzu yok zaten.Hoca efendi güzel işler yapmış bende şaşkınlığımı ifade ettim :)

o zaman ben yanlış anlamışım iyi çalışmalar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ağustos 04, 2012, 15:15:24 »
Uğur hiç üstüne alınma lutfen.Gülen in yaptıklarını doğru bulanda var bulmayanda.Her söze illada cevap vermeye çalışman seni de yoruyor gibi geldi bana.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Ağustos 04, 2012, 15:18:51 »
Uğur hiç üstüne alınma lutfen.Gülen in yaptıklarını doğru bulanda var bulmayanda.Her söze illada cevap vermeye çalışman seni de yoruyor gibi geldi bana.

önceki sayfalarda konuya alakasız asparagas haberlerden derleme mesaj atanlar yorulmuyorda ben cevaplarken neden yorulayım abi gayet güzel böyle... ben halimden memnunum... haa bana şunu diyebilirsiniz... arkadaş biz fettullah güleni karalama kampanyası yapanları destekleyip onu savunanlarıda sustururuz diyorsanız o ayrı abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Ağustos 04, 2012, 15:22:16 »
önceki sayfalarda konuya alakasız asparagas haberlerden derleme mesaj atanlar yorulmuyorda ben cevaplarken neden yorulayım abi gayet güzel böyle... ben halimden memnunum... haa bana şunu diyebilirsiniz... arkadaş biz fettullah güleni karalama kampanyası yapanları destekleyip onu savunanlarıda sustururuz diyorsanız o ayrı abi
Seni her halinle kabul ettik uğur aynen devam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ağustos 04, 2012, 15:22:41 »
Seni her halinle kabul ettik uğur aynen devam :)

eyvallah abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Ağustos 04, 2012, 15:36:12 »
eyvallah abi :)

sen yaz abi ben destekliyorum seni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ağustos 04, 2012, 15:39:56 »

m.ali abinin bu gazı üstü kapalı bir mesaj gibiydi sanki, bu mesaj bana maaşına zam işine son gibi geldi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Ağustos 04, 2012, 15:49:01 »
hande hanım sorunuzun cevabı aşağıdadır...

Fethullah Gülen, 50'yi aşkın kitabı, çeşitli dergilerde makaleleri ve birçok vaazı yayımlanmıştır. Arapça, Farsça ve Osmanlı Türkçesi bilmektedir. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın kurucuları arasındadır ve vakfın onursal başkanıdır. 1999 yılı Mart ayında 28 Şubat süreci'ndeki Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi atmosfer sebebiyle Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Gülen, o tarihten bu yana ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşamaktadır.

Fethullah Gülen, İslam'ın Sünni-Hanefi görüşlerini Said Nursi'nin görüşleri ve kitapları Risale-i Nur ışığında günümüze göre tekrar yorumlayan bir İslam düşünürüdür. Bu yorum ekseninde oluşan ve toplumun bazı kesimlerinden destek bulan Gülen Hareketi'nin fikrî önderidir. Eğitim ve dinlerarası diyalog konusundaki uygulama ve fikirleri nedeniyle aralarında filozof ve sosyal bilimcilerin de bulunduğu kişiler tarafından çağdaş İslam düşüncesine yön veren önemli bir düşünür olarak kabul edilmektedir.
28 Şubat süreci devam ederken 1999 yılı Haziran ayında ulusal televizyon kanallarında yayınlanan bazı video görüntüleri Türkiye'deki, laik düzen yerine şeriata dayalı bir İslam devleti kurmak için taraftarlarını teşvik ettiği suçlamalarına neden oldu. Bunun üzerine, 22 Ağustos 2000 tarihinde aleyhinde dava açılmış, 2006 yılında bu davadan cürüm ve şiddete başvurarak teşekkül oluşturduguna dair delil olmadığından beraat etmiş, bu karar 2008 yılında Yargıtay Ceza Genel Kurulunca oybirliği ile onanmıştır.

Fethullah Gülen, 2008 yılının Haziran ayında Foreign Policy ve Prospect dergilerinin internet üzerinden gerçekleştirdiği ortak anket sonucunda Dünyanın ilk 100 entelektüeli listesinde bir numara seçilmiştir

Cevap için teşekkürler gördüğüm kadarıyla Sayın Gülen'in bana bir faydası dokunmamış kendisine muhakkak faydaları olmuştur......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Ağustos 04, 2012, 15:51:35 »
Cevap için teşekkürler gördüğüm kadarıyla Sayın Gülen'in bana bir faydası dokunmamış kendisine muhakkak faydaları olmuştur......

rica ederim... ortak noktamız var hande hanım banada bir faydası yok...  hatta kendisiyle uzaktan yakından alakamda yoktur... ama kötülüğünü görmediğim için sematim var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Ağustos 04, 2012, 16:44:57 »

şaşırtıyosunnnnnn
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Ağustos 04, 2012, 16:56:39 »

şaşırtıyosunnnnnn

senide destekliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Ağustos 04, 2012, 17:12:09 »

senide destekliyorum :)

iyice şaşırtıyosun :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Ağustos 04, 2012, 17:23:46 »
iyice şaşırtıyosun :)

Bir gün Nasrettin Hoca`nın evine iki kişi gelmiş.
"Aramızda bir anlaşmazlık çıktı"demişler.
Biri derdini anlatmış, Nasrettin Hoca haklısın demiş.
Diğeride derdini anlatmış. Nasrettin Hoca onada haklısın demiş.

O sırada çayları vermekte olan Karısı atlamış,
"Bu nebiçim şey Hoca! ikisine de haklısın dedin?"
Hoca bi an düşünmüş ve karısına dönüp :
"neyapalım hanım sen de haklısın" demiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ağustos 04, 2012, 17:32:18 »
rica ederim... ortak noktamız var hande hanım banada bir faydası yok...  hatta kendisiyle uzaktan yakından alakamda yoktur... ama kötülüğünü görmediğim için sematim var

işte bazen görmemiz gereken gerçekleri duygusal davranıp göremeyebiliriz.... kişilerin bazen zararları şahıslara değil toplumlaradır.... Allah hepimize topluma faydalı bireyler olmayı nasip etsin....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Ağustos 04, 2012, 17:41:00 »
m.ali abinin bu gazı üstü kapalı bir mesaj gibiydi sanki, bu mesaj bana maaşına zam işine son gibi geldi :)
Değer verdiğin insana kızar,eleştirir ve uyarmaya çalışır insanoğlu.Bazen de savunur.Yoksa değer vermediğin kişiyi silersin hayatından olur biter. Öyle değilmi Uğur?r
Yakın tarihte konya ziyaretim olacak.Fırsat bulursam ararım görüşürüz ve bu konuda uzun uzun sohbet ederiz.:) Esen kal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Ağustos 04, 2012, 17:41:29 »
işte bazen görmemiz gereken gerçekleri duygusal davranıp göremeyebiliriz.... kişilerin bazen zararları şahıslara değil toplumlaradır.... Allah hepimize topluma faydalı bireyler olmayı nasip etsin....
+41

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ağustos 04, 2012, 17:42:34 »
Bakış açısı işte.  kişilerin bazen faydaları şahıslara değil toplumlaradır :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.