0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
low fuel yazıyo bundan sonra ortalama kac km daha gıder acaba
selam aracımı hafta bası pazartesı aldım auris 1.33 plazadan cıktım petrolden 213 TL lik benzin aldım depo doldu bugun 700 km oldu ve yakıt uyarısı geldı bılgısayarda 30 km gosterıyoo .bu 700 km yı bır kac kere köye cıktım 20 km yokus cıktım hemen hemen uzun yol sehır ıcııı vss.. durum nasıl sızce abiler yenı oldugu ıcın cok yakar dedıler
herkese teşekkür ediyorummm yardımlarınız içinnn ... birazzz alısma surecıde gecırdım arabada dedıgınız gıbı daha ıyı olcaktır durumuu.bide bu necvox dısında takılabılen goruntu sıtemı varmı ? bıraz hesaplıı gibisinden ? koltuklar kılıfsız benim onerıyomusunuz yada tam gecme kılıf degılde ortu gıbı kılıflar var kulllanan varmı aranızda bu konulardaa bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklıyorum..arabam yenıı ve sızın gıbı tecrubelı ınsanlardan ogrencemm herseyı
arkadaşlar bende 2 hafta önce istanbul silivriden depomu doldurdum didime gittim giderken menemende 110 ira naldım depoyu doldurdum dönüştede ayvalıktan 115 lira aldım yine depoyu doldurdum menemende km 552 i,di ayvalığa geldiğimde 1141 idi buarada araç 1.33 yani benim hesabıma göre bir depo ile uzun yolda sakin kullanımda sakinden kastım 6. vites 80 85 maximum 90 la 1200 km yol yapıyor şehir içindede 900 rahat 800 civarı gidiyorum
iyisin vallaben ancak 500 km yapabiliyorum
6. vites 80-90 la gitmek bence yakıt için kötü devir çok düşük kalır ve biraz rrampada normalden çok fazla yakıta mal olur ideal hız 110 dur 6 ileri araçlarda . belki benzin dizelde fark olur benim aracım dizel 110-120 ile gidilirse 4.1-4.2 civarına kdr iniyor yakıt