0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 gün önce 2002 Corolla (Orta kasa) ana anahtarını denize düşürdüm. Şu an yedek anahtarı kullanıyorum. Servise sordum "yeniden anahtar yaptırmak için 3000 küsür TL masraf olur" dediler. Ana anahtar olmadan yedeği yapılamıyormuş bu yüzden komple sistemin değiştirilmesi gerekiyormuş. Bunun başka bir çözümü yok mudur. Bir anahtar için 3000-TL masraf çok değil mi?Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum...
anahtarcıya verin yedek anahtarı abi bana bunun aynısı yap diye.tamamdır işte.ben evin anahtarını öyle yaptırmışıtım
bir balık lokantasına gidin şans eseri belki balığın içinden bulursunuz
Gri olan "sub key" kapıları motoru çalıştırır ama bagaj ve torpidoyu açmazoto parka falaa gittiğinde valeye bunu verirsin torpidondaki veya bağajındaki özel eşyana ulaşamazyani saçma sapan anlamsız bir anahtar
Öküzler bunu düşünmemiş eskilerden kalma alışkanlıkla kapıları ve motoru çalıştıran anahtarı yapıyorlarama artık günümüzde hemen hemen her aracın içerden bagajı açma makenizması varolmasa bile çoğusunun arka koltuk arkalıkları yatırılabiliyor, oradan bagaja geçmek çocuk oyuncağıbirde şu var ki, hangimiz valeye özel anahtar taşır ve veririzen mantıklısı torpidoda veya bağajda kıymetli bir şey bırakmamak olmalı
Arkadaşlar alay etmeyin ya çok zor durumdayım. Kemal Bey İzmir'de bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz Aydından İzmire gelirim.
Bunun acısını çok kötü bir tecrübeyle yaşadım zafer beybir kaç sene önce arabamı narlıderede bir balıkçının otoparkına bıraktımtorpidoda ruhsatlı tabancam vardıpark görevlisi kıro'nunda tehdit etmesi gereken bir hasmı varmışbenim silahı alıp adamın kafasına dayamış, allahtan tetiği çekemeden herifi etkisiz hale getirmişleröldürseydi ayıkla pirincin taşını