0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunun acısını çok kötü bir tecrübeyle yaşadım zafer beybir kaç sene önce arabamı narlıderede bir balıkçının otoparkına bıraktımtorpidoda ruhsatlı tabancam vardıpark görevlisi kıro'nunda tehdit etmesi gereken bir hasmı varmışbenim silahı alıp adamın kafasına dayamış, allahtan tetiği çekemeden herifi etkisiz hale getirmişleröldürseydi ayıkla pirincin taşını
klas bir yerdi , belimde silahla içeri giremezdim
2 gün önce 2002 Corolla (Orta kasa) ana anahtarını denize düşürdüm. Şu an yedek anahtarı kullanıyorum. Servise sordum "yeniden anahtar yaptırmak için 3000 küsür TL masraf olur" dediler. Ana anahtar olmadan yedeği yapılamıyormuş bu yüzden komple sistemin değiştirilmesi gerekiyormuş. Bunun başka bir çözümü yok mudur. Bir anahtar için 3000-TL masraf çok değil mi?Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Yarı fiyatına dalgıç tutup anahtarınızı çıkartabilirsiniz.
Kemal bey Corolla'nın bagajını ben istemedikten sonra açamazsınız ve içine ulaşamazsınız arka koltukları yatıran bagaj içinde kilit mekanizması var kilitliyse koltukları yatırıp bagaja ulaşamazsınız ayrıca içeriden bagaj açma var ama dış bagaj kapağından anahtarla kilitlerseniz içerideki açma kolu devre dışı kalıyor sadece ana anahtardan açabilir ve kumanda edebilirsiniz. Vale anahtarını yapan mühendisler bunları da düşünmüşler. Fakat torpido kilitlenmiyor sizinde dediğiniz gibi aracı ota parka bırakacaksanız anahtar vermek zorundaysanız torpido da önemli birşey bırakmamak yararlı olacaktır. Ben kesinlikle anahtarımı bırakmam oto park görevlisine öyle oto parklara da girmem.
siz yine de balık yiyin.belki anahtar içinden çıkar
bir balık lokantasına gidin şans eseri belki balığın içinden bulursunuz
Biz birtek hamsi yeriz ondanda çıkmaz heralde..