Jettayı bu videoya göre övüpte corolla jetta kadar kaliteli değil diyen adamın kalite anlayışı sıfırdır birkere !
Benim için bu adam beşpara etmez, yanlı düşünceleri ile dünya devi bir markayı karalama girişimidir bu düpedüz !
Her arabanın kendine has özellikleri vardır beğeni göreceli bir kavramdır kim hangi özelliği beğenirse o özelliklerde araba alır.
Almanlarda (Volkswagen) en nefret ettiğim birkaç şeyden örnek vermek gerekirse ;
1-Yıllardan beri Volkswagen marka araçların camlarının ağır ağır inip kalkmasından nefret ediyorum,Adamlar bir cam ünitesini bile düzeltemediler !
2-Yine yıllardır aynı kokpiti iteleye kakalaya insanlara yedirdiler ! Almanlar zaten böyledir, Her eşyalarında klasik bir alman çizgisi vardır ve o çizgiler uzun yıllar değişmez ! inanmazsanız gidin bir audi ye birde jettaya hatta gidip birde skoda ya bir göz atın ! hepsinin kokpit neredeyse birebir !
3-Jettada kaliteli işçilik var diyoruz fakat direksiyon ve kapı kolları araçta ilk önce rengi çıkan parçalar ! Toyotada ise en son rengi çıkan parçalar bunlar

4-Jetta kaliteli diyoruz ama en nedense ingilterede 2000 in üzerinde değişik araçlarla yapılan testte japon araçları en az arıza yapan araçlar sıralamasında ilk 4 te

Toyota bu sıralamada 3. peki jetta kaçıncı 16. ee kalite nerede kaldı ?
5-dünyada en değerli markalar sıralamasında toyota 3. jetta nerede ? arada uçurum var..
tamam oturaklı araba sac malzemesi kaliteli araba güzelde araba fakat ben araba alırken şu sıralamaya göre alıyorum.
1-Araç güzel ve sport olacak, ağır oturaklıda olsa hafif mod kaldıracak
2-Aracı aldıktan sonra sürekli sanayide yada serviste dolaşmak istemem, jettanın müşteri şikayetlerine bakın birde toyotanın kine göz atın ne demek istediğimi anlarsınız.
Türkiyede bu yıl 4. kez üst üste en sorunsuz araç seçildi toyota markası biraz düşünün beyler lütfen

diyeceğim o ki bu bir karalama kampanyasıdır arkadaşlar kanmayın sakın !
Saygılar
Aylin YILMAZ