Gönderen Konu: Volvonun yeni modeli V40 ile iddialı geliyor!  (Okunma sayısı 7517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Volvonun yeni modeli V40 ile iddialı geliyor!
« : Temmuz 03, 2012, 13:49:39 »
Volvo’nun yeni modeli V40 geçen hafta İtalya’da basına tanıtıldı. Kasım ayında Türkiye’ye gelecek olan model çok büyük teknolojik yenilikler sunuyor.

Uploaded with ImageShack.us
Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelen Volvo Car Corporation Global Pazarlama Başkan Yardımcısı Richard Monturo, Volvo Car Türkiye hakkında önemli açıklamalar yaptı. Richard Monturo, Türkiye’nin öncelik verdikleri pazarlardan biri olduğunu ve etkileyici yerel kampanyalara imza atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Volvo Car Türkiye’nin ‘eniyi3lü’ kampanyasının çok başarılı bir yerel uygulama olduğunu belirten Monturo; kampanyanın çok dikkatini çektiğini, marka kimliğine uygun ve premium algısını kuvvetlendiren bu tür yerel inisiyatifleri sonuna kadar desteklediğini de sözlerine ekledi. Volvo’yu dünyanın en yenilikçi ve arzu edilen lüks otomobil markası haline getirmek için çalıştıklarını üstüne basarak yineleyen Richard Monturo Türkiye’de iyi bir imajlarının olduğunu belirten Monturo, Alman rakiplerine karşı güçlendiklerini söyledi.
Volvo Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt gelecekten umutlu!
Volvo V40 modelinin tanıtım toplantısında konuşan Volvo Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt Volvo’nun Türkiye’de son iki yılda büyük bir hızla büyüdüğünün altını çizdi. Artan pazarla doğru orantılı olarak büyüdüklerini söyleyen Eckardt yeni modellerle bu artışın süreceğini belirtti. V40 ile ciddi bir satış rakamına ulaşabileceklerine inandıklarını söyleyen genel müdür yeni modellerle Volvo Türkiye’nin hızla büyüyeceğini söyledi.
Yeni Volvo V40
Türkiye’ye Kasım ayında Auto Show fuarıyla birlikte gelecek olan yeni Volvo V40; beş kapılı premium hatchback sınıfına, lüks bir görünüm ve daha üst sınıf modellerin özellikleriyle giriyor. Volvo V40, kaliteli malzemeler ve işçilik ile birlikte kullanıcı dostu, gelişmiş teknolojisiyle de dikkat çekiyor. Aracın fiyatı ancak kasım ayında açıklanacak.

Kaynak:http://www.otomobilgazetesi.com/gozunu-turkiye8217ye-diken-volvo-yeni-modeli-v40-ile-iddiali-geliyor-11262.html
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

Volvonun yeni modeli V40 ile iddialı geliyor!
« : Temmuz 03, 2012, 13:49:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
Ynt: Volvonun yeni modeli V40 ile iddialı geliyor!
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2012, 22:10:18 »
Sercan Bey inanır mısınız aylardır bu aracı bekliyorum... 8-) 8-) Şöyle kanlı canlı görmek dokunmak istiyorum, kokpitine oturmak isityorum... ::) ::)

Almak için değil tabii.. :P :P Fiyatı beni aşar şimdilik :( :( :( Ya da ben öyle düşünüyorum...

Çünkü 1.6 dizeli avrupada 24.000-28.000 Euro arasında... >:( >:(

Bir de bizim ülkenin ötv değerlerini düşünürsek ... :( :(

Fiyat olarak biraz avantajlı olsa piyasayı altüst eder eminim... Çünkü özellik ve motor bakımıdan Türkiye koşullarında çok tutulacak faktörler içeriyor...

Yalnız ben mart ayında genova motor show da lansmanı yapıldı diye biliyorum....

geç bile kaldı Türkiye piyasası için...

Fiyat hakkında bilgisi olan bizi aydınlatacak olan var mı??

Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2012, 23:45:57 »
Bende başarılı buluyorum aracı, TR'deki akıbetini az çok tahmin edebiliyorum bence tutar bu araç.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2012, 23:54:48 »
Bende başarılı buluyorum aracı, TR'deki akıbetini az çok tahmin edebiliyorum bence tutar bu araç.

Abi tutar tutmasınada bu araç .

Ben merak ettim uyku ihtayacını nezaman karşılıyorsun birgün sabahın köründe birgün gecenin bir vakti sürekli forumdasın yoksa otomatik cevap veren bir yazılım mı yazdın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2012, 23:56:19 »
Abi tutar tutmasınada bu araç .

Ben merak ettim uyku ihtayacını nezaman karşılıyorsun birgün sabahın köründe birgün gecenin bir vakti sürekli forumdasın yoksa otomatik cevap veren bir yazılım mı yazdın :)

:) Arada 2 3 saat uyuduğum oluyor Mahmutcum :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2012, 00:01:07 »
:) Arada 2 3 saat uyuduğum oluyor Mahmutcum :)

Abi benden fazla uyuyormuşsun bende benden az uyuyan biri var diye sevinmiştim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2012, 00:04:03 »
Abi benden fazla uyuyormuşsun bende benden az uyuyan biri var diye sevinmiştim :D

Daha azı olamaz bende :D bu kadar yeterli :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #7 : Temmuz 05, 2012, 00:10:16 »
Daha azı olamaz bende :D bu kadar yeterli :)

Abi bugün daha doğrusu dün 4.30 da kalktım bugünde 4.30 da kalkmam lazım ve ben halen gözümü 1 dakika kapatmış değilim .

Neyse abi ben yatacam umarım 4.30 da kalkabilirim . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2003 Corolla HB 1.6 Terra
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2012, 20:16:43 »
fotoğrafı görünce focus sandım, sizce de çok benzemiyor mu? özellikle arka tarafı, stoplar falan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2012, 21:01:24 »
fotoğrafı görünce focus sandım, sizce de çok benzemiyor mu? özellikle arka tarafı, stoplar falan
zaten birsey tutmaya gorsun  digerleride hemen taklit ediyor. i30, focus birde v40 epey benzeyen araclar olmuslar. benim anlamadigim v40 sedan yada sw si olan gayet bir aile arabasiydi ama bu hb olmus isim neden v40 hala anlayamadim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
« Yanıtla #10 : Temmuz 09, 2012, 13:20:23 »
bi de ucuz olsa keşke.hatchback arabalara bayılırım.bir de volvo ise offf kral yaaaa :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2012, 13:22:44 »
Volvo sağlam ama hantal araba
o kadar da kral değil aslında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2012, 15:39:03 »
bir de ucuz olsa keşke.hatchback arabalara bayılırım.bir de volvo ise offf kral yaaaa :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kral ne kelime Bomba Bombaaaaa  ;) ;)

Volvo sağlam ama hantal araba
o kadar da kral değil aslında

Kaç tane Volvo aracınız oldu??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
« Yanıtla #13 : Temmuz 09, 2012, 16:15:43 »

Kral ne kelime Bomba Bombaaaaa  ;) ;)

Kaç tane Volvo aracınız oldu??
en güzel artısından 1000tane
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 10, 2012, 15:06:37 »
= Focus 3
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #15 : Temmuz 10, 2012, 16:52:36 »
= Focus 3

Ben öyle düşünmüyorum :-\ :-\

Neye dayanarak bunu yazdığınızı da merak ettim açıkcası...

Kasası veya şasesi benzediği için ya da ortak kullanılan bi kaç parçası var diye otomotiv sanayiini bu şekilde karşılaştırmamak lazım..

Aynı malzeme olsa bile burda biraz da firma bazında ele almak lazım...

Aynı malzemeleri aynı miktarda iki farklı bayana verirsiniz, işe koyulurlar. Evet ikisi de ismi, cismi, sunumu, hazırlanışı vs. herşeyiyle bir olan bir yemek tabağıyla önünüze çıkar ve tabaklara birer çatal daldırdıktan sonra şunu anlarsınız; ' Olay sadece malzeme  değil, işin bi de kağıt üzerinde pratikte açıklanması zor bir kısmı var' , bunu teorik olarak açıklamak belki çok zor ama hepimiz buna o bayanın ya da bayanların elinin lezzeti diyoruz.  ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Temmuz 10, 2012, 17:48:46 »
en güzel artısından 1000tane

bi artida benden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 11, 2012, 16:01:09 »
Ben öyle düşünmüyorum :-\ :-\

Neye dayanarak bunu yazdığınızı da merak ettim açıkcası...

Kasası veya şasesi benzediği için ya da ortak kullanılan bir kaç parçası var diye otomotiv sanayiini bu şekilde karşılaştırmamak lazım..

Aynı malzeme olsa bile burda biraz da firma bazında ele almak lazım...

Aynı malzemeleri aynı miktarda iki farklı bayana verirsiniz, işe koyulurlar. Evet ikisi de ismi, cismi, sunumu, hazırlanışı vs. herşeyiyle bir olan bir yemek tabağıyla önünüze çıkar ve tabaklara birer çatal daldırdıktan sonra şunu anlarsınız; ' Olay sadece malzeme  değil, işin bir de kağıt üzerinde pratikte açıklanması zor bir kısmı var' , bunu teorik olarak açıklamak belki çok zor ama hepimiz buna o bayanın ya da bayanların elinin lezzeti diyoruz.  ;) ;)

Aracin yanlizca bazi parcalari ayni veya malzemeleri ayni diye olaya bakmamak lazim.

Bir parcayi elimize aldigimizda bu parcayi herhangi bir metal veya plastikten ayiran seyin aslinda mühendislik oldugunu biliyoruz.  Bir örnek vereyim. Islenmemis bir sac parcasini elimize aldigimizda aslinda kalinca bir tekene oldugunu görüyor muyuz? Evet. Saatte 120 km/h ile giderken aslinda araci bir arada tutan seylerin aslinda malzeme veya hammaddenin degil de, dizaynin yani mühendisligin oldugu biliyoruz.

Bu yüzden, su araca bakinca tüm yürüyen alt yapisinin Ford Focus oldugu biliyoruz. Yani tüm mühendislik altyapisi Focus. Simdi icinde yanar dönerli bir ekran koymus olabilirler veya disindaki farlari az uzatmis olabilirler ama degistirebilecekleri ancak makyaji. Büyük bir degisiklik yapamazlar, cünkü cok degisim cok pahaliya mal olacaktir.

Bu baglamda yemek pisirme benzetmesinin dogru bir benzetme olmadigini düsünüyorum. Yani iki bayanda ayni sekilde ve standartlarda yemek pisiriyor. Aralarindaki fark ancak biri farkli baharat kullaniyordur ve tabaga farkli yerlestirmistir. Daha fazla degildir. Bu arabaya para verecek adam dizayni ve isimi icin verecektir. Mekanik özellikleri icin degil; aynen Audi A3 örneginde oldugu gibi. Ama bu aracin mekanik olarak Ford Focus oldugu gercegini degistirmez.

Bu arada Ford Focus 3'ü kücümsemeyin. Bence gayet düzgün bir araba. Ama o altyapi ile benim nezdimde üst sinif bir arac degil; keza V40'da öyle. V40 daha farkli bir arac diyebilmek icin daha özel motor ve yürüyen aksam kullanmak durumundalar.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Temmuz 11, 2012, 16:47:56 »
Aracin yanlizca bazi parcalari ayni veya malzemeleri ayni diye olaya bakmamak lazim.

Bir parcayi elimize aldigimizda bu parcayi herhangi bir metal veya plastikten ayiran seyin aslinda mühendislik oldugunu biliyoruz.  Bir örnek vereyim. Islenmemis bir sac parcasini elimize aldigimizda aslinda kalinca bir tekene oldugunu görüyor muyuz? Evet. Saatte 120 km/h ile giderken aslinda araci bir arada tutan seylerin aslinda malzeme veya hammaddenin degil de, dizaynin yani mühendisligin oldugu biliyoruz.

Bu yüzden, su araca bakinca tüm yürüyen alt yapisinin Ford Focus oldugu biliyoruz. Yani tüm mühendislik altyapisi Focus. Simdi icinde yanar dönerli bir ekran koymus olabilirler veya disindaki farlari az uzatmis olabilirler ama degistirebilecekleri ancak makyaji. Büyük bir degisiklik yapamazlar, cünkü cok degisim cok pahaliya mal olacaktir.

Bu baglamda yemek pisirme benzetmesinin dogru bir benzetme olmadigini düsünüyorum. Yani iki bayanda ayni sekilde ve standartlarda yemek pisiriyor. Aralarindaki fark ancak biri farkli baharat kullaniyordur ve tabaga farkli yerlestirmistir. Daha fazla degildir. Bu arabaya para verecek adam dizayni ve isimi icin verecektir. Mekanik özellikleri icin degil; aynen Audi A3 örneginde oldugu gibi. Ama bu aracin mekanik olarak Ford Focus oldugu gercegini degistirmez.

Bu arada Ford Focus 3'ü kücümsemeyin. Bence gayet düzgün bir araba. Ama o altyapi ile benim nezdimde üst sinif bir arac degil; keza V40'da öyle. V40 daha farkli bir arac diyebilmek icin daha özel motor ve yürüyen aksam kullanmak durumundalar.

emniyet kemeri, hava yastigi  ve fren uyari sistemi gibi benim hatirlayabildiklerim bu guvenlik ozelliklerini arastirp bulan haftada en az bir adet aracini kendi carpisma parkurunda heba eden bir markanin focus gibi sasesi nedense kaportasindan gelen seslerle kotu zannedilen bir sase uzerine oturtulmasiyla meydana gelen bu aracin bu kadar kotulenmeye hakki olmadigini dusunuyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2012, 18:50:05 »
emniyet kemeri, hava yastigi  ve fren uyari sistemi gibi benim hatirlayabildiklerim bu guvenlik ozelliklerini arastirp bulan haftada en az bir adet aracini kendi carpisma parkurunda heba eden bir markanin focus gibi sasesi nedense kaportasindan gelen seslerle kotu zannedilen bir sase uzerine oturtulmasiyla meydana gelen bu aracin bu kadar kotulenmeye hakki olmadigini dusunuyorum...

Yazdiklarimi dikkatli okursaniz herhangi bir kötüleme söz konusu degil. Ederinin ne kadar olmasi gerektigini kendimce yorumluyorum. Bunun disinda verdiginiz tüm örnekler eskiden Volvo'nun bagimsizken gelistirdigi ürünler oldugunu hatirlatayim. Artik sahibi Ford ve Ar&Ge bütcesi de ona göre daha farkli.

Sonucta kapitalist bir ekonominin bir parcasi olan ve tüzel bir kisilik sayilan bir sirkete duygusal bir bag duymami gerektirecek bir sebep göremiyorum.

Bir not ekleyim. Corolla'yi da su anki fiyatlari ile almayacagima emin olabilirsiniz. Rakiplerinden o kadar daha pahali satilmasini da anlayamiyorum.