0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç tane Volvo aracınız oldu??
emniyet kemeri, hava yastigi ve fren uyari sistemi gibi benim hatirlayabildiklerim bu guvenlik ozelliklerini arastirp bulan haftada en az bir adet aracini kendi carpisma parkurunda heba eden bir markanin focus gibi sasesi nedense kaportasindan gelen seslerle kotu zannedilen bir sase uzerine oturtulmasiyla meydana gelen bu aracin bu kadar kotulenmeye hakki olmadigini dusunuyorum...
Yazdiklarimi dikkatli okursaniz herhangi bir kötüleme söz konusu degil. Ederinin ne kadar olmasi gerektigini kendimce yorumluyorum. Bunun disinda verdiginiz tüm örnekler eskiden Volvo'nun bagimsizken gelistirdigi ürünler oldugunu hatirlatayim. Artik sahibi Ford ve Ar&Ge bütcesi de ona göre daha farkli. Sonucta kapitalist bir ekonominin bir parcasi olan ve tüzel bir kisilik sayilan bir sirkete duygusal bir bag duymami gerektirecek bir sebep göremiyorum. Bir not ekleyim. Corolla'yi da su anki fiyatlari ile almayacagima emin olabilirsiniz. Rakiplerinden o kadar daha pahali satilmasini da anlayamiyorum.
kotuleme demeyip begenilmeme olarak belirtirsem daha uygun olabilir belki. suan volvo nun sahibi ford olsa daha iyi diyecegim zira volvo artik dahada kotusu cinlilerin. yillarca volvoda calisan tanidiklrimdan duydugum volvonun bu alim satimlardan sonra uretim sekili ve kalitesinde bir degisiklik olmadigi sadece birkac cinli yoneticinin arada bir fabrika icinde gorundugudur. valla ne yalan soyliyim benim kendi aracimla gonul bagim var ama volvo ile asla, bana hitap etmedigi icin alacagim en son araclardandir; ama guvenlik ne zaman benim icin ilk sirada gelir o zaman dusunebilirim acikcasi.
Güvenlik ile ilgili yaptığı çalışmalar ile hep ön planda olan bir markadan bahsediyoruz Adamlar 2020 yılında trafik kazalarında Volvo çarpması sonucu hiçbir yayanın ölmeyeceği vizyondan bahsediyorlar, bunun içinde dünyada ilk defa ön kaputun belli bir açı ile kalktığı ve ön camın yaklaşık 3'te 1'inin kaplandığı yaya hava yastığının lansmanını da yaptılar V40 ile beraber. De nieuwe Volvo V40: Pedestrian Airbag TechnologyBen daha ne anlatayım ne diyeyim Not: Bu arada 50 km/s hızın altında aktif olan ve bugün birçok firmanın reklamlarında gördüğümüz City Safety (Şehirde Güvenlik)(yaya algılama vs vs...) olayının mimarıdır bu otomobil üreticisi. Yani sadece ürettiği araba modelleri ile değil geliştirdiği teknolojiler ve otomobil dünyasına kattığı yeniliklerle beni kendine aşık eden bir firmadır..... yine uzun uzun yazdım çünkü Volvo kelimesi bile beni heyecanlandırıyo
Ben bu aracın 70.000 tl civarında olmasını bekliyorum ki mevcut corolla 61.000 tl , jetta keza öyle. Alfa giuliettaların da 65.000 tl civarı olduğunu düşünürsek bu araca bu kadar para verilmez demek bence yanlış olur. Volvo gibi her yeni aracında bir basamak yükselten bir firmanın heyecan veren bir modeli için uygun bir fiyattır diye düşünüyorum.