0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar dızel aurıs comfort extara fren sorunu ytasıyorum daha oncekı aracım fıat fıorınodu we fıonun suandakı aurısın frenlerene gore cok dah ıyı tutuyoduu bu konuda benzer olaylar basına gelen var mı yoksa sorun sadece benm aracımda mı
şimdi japon araçlarının genelinde abs erken devreye giriyor. ama ben daha önce vectra passat vs vs kullandım ama avensisle aralarında fark göremedim. acaba sorun lastiklerinizde olmasın
hocam fren sıstemıne baktım fıonunkıde bosh un urunuydu aurısınde fıoda 120 km kızla gıderken yaptıgım frenle aurısle 120 km gıderken yaptıgım frende aurıs pedalda darbe gosterıyo tak tak tak dıe wuruyo gecen duramadım desem ınanmazsınız
olur mu oyle sey ugur ben cok cıddıyım gercekten serwıste bıle dıle getırdım bu mewzuyu yetkılı gayet normal dedıı
yok ugur oyle demedım frenlerınden memnun degılım bı kontrol edermısınız dedım herhangıbır sıkıntı yok cewabını aldım
kardeş sen bizimle dalga mı geçiyorsun
çaglar soyledıklerın gayet mantıklı bnımde soyledıgım dırek bastıgında abs wuruyo sızın dedıgınız gıbı lıtmıt yanı agırdan sertlestırdırdıgınde tatmın edıcıı ama benm onemlı olan anıden bastıgımda durmuyo dursun yanı durmalı