Gönderen Konu: aracıma araç içi kamera taktırdım  (Okunma sayısı 25942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: aracıma araç içi kamera taktırdım
« Yanıtla #140 : Şubat 10, 2016, 08:34:06 »
Ben cakmakliktan cikariyorum. Ama once kaydi durdurup, sonra kamerayi kapatiyorum. 7 gun gitmedigini biliyorum ama 5 gun gidiyor. O siraya gore kapatip denemek lazim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Şubat 10, 2016, 08:34:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyata var ise sorun yoktur.
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Şubat 10, 2016, 13:34:31 »
sizin dediğinize göre nette araştırdım verdiğiniz linklerin biri süper kapasiteli battery demiş baterry de türkçe pil oluyor!  :kötü: sizin dediğinizden bir anlam çıkartmıyorum içiniz rahat olsun.
kore malı güzel bir ürün almışsınız güle güle kullanın ama cihazın sıcaktan etkilenip plastik aksamında erime yaptığınıda bilgi olarak size sunayım.
Sizden rica ediyorumm 1. yorumumu tekrar okuyun. Kapasitörlü diye açık açık yazdım. Amacım sizi rencide etmek değil bu konuda ki tecrübemi aktarabilmek. Cihazın plastik aksamı erime oluyor diye söylemiş y da bir yerlerde paylaşmış. Eğer o malzeme sıcaktan erimiş ise o arkadaşın aracının plastik aksamı neden erimemiş çok merak ettim :) ortaya atılan iddianın biraz mantıklı olması gerekmiyormu sizce. Yoksa o arkadaşın aracı okunmuş, kamerası okunmamış mı :) neyse neticede burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bende kendi kullandığım ürünü enine boyuna anlattım. Umarım yardımım olmuştur.
Toyotanın olduğu yerde sorun, sadece anlamsız bir kelimedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 259400
  • Model Yılı: '95
  • 72 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Şubat 15, 2016, 19:16:49 »
Arkadaşlar kameram siparişimin 21. gününde elime ulaştı ve nihayet paylaşacak zaman bulabildim.  :tamam:
Önce montajını yaptım, ortada hiç kablo görünmüyor çok temiz oldu. Sonrasında incelemeye başladım.
Kameranın dış görünüşü kalite hissi uyandırıyor, tuş takımı biraz basit duruyor ama iş görür. Görüş açısı Tuncay beyin belirttiği gibi çok geniş 170°, Gündüz çekim kalitesi beklediğim gibi, gece çekiminde ışıklar dağılıyor, ışık dağılması aracımın yıpranmış camından da olabilir, ses kaydı kaliteli değil biraz boğuk biraz cızırtılı. Buraya kadar herşey istediğim gibi ama önemli bi sorunu var, hareket sensörü açık seyahat ettiğimde, kayıt belli olmayan sürelerde kesiliyor. Bazen 10 saniyede bazen 4 dakikada ve yeni kayıt başladığında arada yaklaşık 1 dakikalık boşluklar oluyor. Sensörü kapattım şimdilik kayıtlar arası boşluk yok ama bu seferde park halinde çarpma olursa kayıt olmayacak ki sağ ön kapıda yeşil boya var biri dokunmuş yine. Durumu satıcıya ilettim, üretici yeni yazılım çıkardığında göndereyim diyor.
Ve görüntüler;
Gündüz
https://youtu.be/6_DFeTbZqdo

Gece
https://youtu.be/RVDxz676bUE

Konuyu takip etmeyenler için düzeltme :
Satın aldığım kamera Anytek at66
http://ru.aliexpress.com/store/product/CE-Free-Ship-Car-Camera-Novatek-96650-WDR-Video-Recorder-1920x1080-DVR-G-sensor-Registrator-Mini/1298328_32215122404.html
Efsane '95 XEI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Şubat 16, 2016, 20:19:10 »
Açılışta ekranda anytek mi yaziyor araba resmi mi var.
Hareket sensoru dedigin g sensor mu bilmiyorum ama kayit sürelerini 5 dk olarak ayarlarsan daha iyi olur.ben 16 gb 720 p 5 dk kullaniyorum.acikcasi sensor acikmi degilmi simdi ben hatirlamiyorum.Suana kadarb2 senedir kaydetmesinden bir problem yaşamadım.Ok tusunun altındaki düğmede resim çekiyor.Birtanesi mikrofonu kapatiyor.kayit durdurma ayarlara girme falan filan.Siz menüden kamera parlaklığını değiştirebilirsiniz
Tamer bey hayirli olsun tekrar dan
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 259400
  • Model Yılı: '95
  • 72 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Şubat 16, 2016, 21:51:12 »
Teşekkürler Tuncay bey.
Açılış ekranında anytek yazıyor, araba resmi yok üretici kendi resmini koymuş çince yazılar var, versiyon olarak üretildiği tarih yazıyor 20151117.
G-sensor ü medium olarak ayarladım, high yaparsam tüm video yu kilitleyip kaydediyor malum yollarımız çok bozuk. Resim özelliğide iyiymiş 12 megapiksel ve geciktirmeli resim çekebiliyor.
32 gb class10 hafıza kartı aldım 1080p 3 dakika ya ayarladım,
Parlaklığı bir kademe kısmıştım sizce biraz daha karartmalımıyım ?
Efsane '95 XEI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Şubat 16, 2016, 23:29:36 »
bende nparlaklik o da g sensor low da herhalde yarın bakarim ama bende video larda dediginiz sorun yok.5 dk ayarli bende yarına kameradan bakarim
2011 d4d Corolla