0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç kameralarını ben almadan önce çok araştırdım. Piyasada ucuzu da var pahalısı da. Ben ön arka yani çift yönlü olarak aldım. Çünkü benim araca çöp kamyonu arkadan çarpmıştı ve bir an da 10-15 tane yalancı şahit çıkmıştı ortaya güya ben önüne kırmışım aracımı. Neyse alırken arka kamera da olması olmazsa olmazım dı. ikinci olarak önem verdiğim ön ve arkada ki araçların plakalarını okuyabilmesi, ve gece çekiminin iyi olması. Malum gündüz bütün kameralar iyi çekim yapıyor ama gece olduğun da kameranın kalitesi ortaya çıkıyor bu da fiyatı artıran önemli bir faktör. Bir de kameranın için de lityum pil olanı var, ikincisi kapasitör olanı. Lityum pilli olanlar zamanla pil özelliğini kaybediyor hele birde güneşe maruz kalırsa şişiyor. Bu sebeple kapasitörlü tercih ettim bu da fiyatını etkiliyor. Bana GPS sensörü dahil 400' e mal oldu. Ama içim rahatladı. Şimdi aracımın yanından süratli bir hatalı sollama ile araç geçse anlık görüntü alıp ayrı bir dosyaya kaydeden bir araç kameram var.
iki kameralımı aldınız yoksa iki tane kameramı aldınız? kapasitorlü çift kameralı ben bulamamıştım.
anladığım kadarıyla kapasitör yok. yile li-ion pil var.
Kaan kara bey 80 bin liranin uzerinde ciddi rakamlar veriyoruz.Yagmur sensoru gibi gereksiz donanim yerine fabrika cikisi guvenlik kamerasi istegi cok normal..!!
Ben kapasitörlü diyorum siz litium anlıyorsunuz.