aracıma araç içi kamera aldım gittigidiyordan. her türlü trafik kazası veya kötü niyetli insanlara karşı faydalı olacağını düşünüyorum
-16 gb lık kart ile çalışıyor(32gb de olabilir)
-araç çalıştığı süre elektriği çakmaklıktan alıyor.
-kart kapasitesi dolunca tekrar kendiliğinden çekim üzerine kaydediyor
-normal kalite çekimde 9 buçuk saat aralıksız kayıt edebiliyor.
-araç stop edince kayıt duruyor park halinde iken manuel olarak kayıt devam ettirilebiliyor, içindeki cep tel bataryasından güç alıyor.
yalnız:
park halinde batarya enfazla 1.5-2 saat kayıt ediyor.
-sorun şu: park halinde çakmaklıktan elektrik alamıyor acaba park halinde çakmaklıktan devamlı elektrik alınabilir mi?
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/arac-ici-video-kamera-hareket-sensor-hd-kayit-59910339şimdiden teşekkürler
aracıma araç içi kamera aldım gittigidiyordan. her türlü trafik kazası veya kötü niyetli insanlara karşı faydalı olacağını düşünüyorum
-16 gb lık kart ile çalışıyor(32gb de olabilir)
-araç çalıştığı süre elektriği çakmaklıktan alıyor.
-kart kapasitesi dolunca tekrar kendiliğinden çekim üzerine kaydediyor
-normal kalite çekimde 9 buçuk saat aralıksız kayıt edebiliyor.
-araç stop edince kayıt duruyor park halinde iken manuel olarak kayıt devam ettirilebiliyor, içindeki cep tel bataryasından güç alıyor.
yalnız:
park halinde batarya enfazla 1.5-2 saat kayıt ediyor.
-sorun şu: park halinde çakmaklıktan elektrik alamıyor acaba park halinde çakmaklıktan devamlı elektrik alınaqbilir mi?
(http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=ara%E7+i%E7i+kamera&aramakategori=)
şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun.
Alınır alınmasına da ona akü dayanır mı acaba?
Kaç watt elektrik harcıyor bu cihaz?
Hayırlı olsun.
Alınır alınmasına da ona akü dayanır mı acaba?
Kaç watt elektrik harcıyor bu cihaz?
akü ye fazla yük olacağını zannetmiyorum cihaz sigara kutusu kadar. kutusunda power input:DC5V yazıyor.
is yapar bu urun
guzel goruntuler yapalarsan ajanslara satabilirsinde:)
görüntü kalitesi özellikle gece çekimlerini video olarak ekleyebilirmisiniz..
Büünyamin bey, çok faydalı bir işlem yapmışsınız bende düşünüyordum eski aracıma birileri dadanmıştı her gün uzun uzun çiziklerle karşılaşıyordum, yeri geldi araçta pusuya yattım, yeri geldi saklandım bekledim ama bir türlü yaklayamadım, en son tarz bi işlem yapmayı planlıyordum ki aracı sattık.
hayirli olsun acaba resim koyabilme sansini varmi
Hayırlı olsun, çekim kalitesi yeterli görünüyor.
PICT0481
[/quote
videoyu şimdi yükleyebildim
akıllı tv izliyo gibi oldum ama kaza olmadı şükür.
hayırlı olsun, kaza bela hiç çekmesin inş...
Gayseri ne kadan gelişmiş güzelleşmiş yavn
deprem bölgesi olmadığı için mi bu kadar güzel yüksek binalar yapmışlar acep

kayseri'ye ne kadar da çok benziyor dicektim kiii , kayseri olduğunu farkettim..

çekim kalitesi güzel görünüyor paylaşım için teşekkürler bünyamin abi...
video için teşekkürler..

Bu cihazların çift kameralı olanı var birde arkada olan biteni çekiyor bilgilerinize..
elektrik sorununu çözmek için bir öneride bulunaabilirim. harita lambalarından elk. alabilirsiniz. orası kontağa bağlı değil. ama akü ne kadar dayanır onu bilemeyiz..
Bünyamin abi konsolda nasıl duruyor bir resmini alabilirmiyim çok mu göze batıyor acaba?
dikiz aynasının hemen altına vantuzla yapıştırılıyor. dışardan biraz dikkat çekiyor ama mini tv zannediliyor olabilir.