0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Size katılıyorum, Toyota'dan sonra pazarın en kaliteli ve en uygun fiyatlı tam donanımlı otomobili. Özellikle Octavia Corolla'nın en büyük rakibi, diye düşünüyorum.
Skoda' nın Türkiye' deki en büyük sıkıntısı yıldan yıla donanımların negatif anlamda değişiklik göstermesi. 2012' de aldığınız elegance bir Octavia' da ESP var iken 2013 modelde olmayabiliyor, gibi...
Skodanın ürün gamı çok geniş octavianın nerede ise 7-8 versionu var
Standart olarak satın alındığında üzerindeki aksesuarların üzerine bir-iki ilave aksesuar ekliyorlar ve onu da yeni bir seriymiş gibi satışa çıkartıyorlar.
İkinci eli olsa bir de.
Skoda denince aklıma ilk gelen o çarpık bacaklı çeoslavaklar oluyor imajı kıramadım bir türlü
superb deyince aklıma yeni kasa avensisin tasarım acziyeti geliyor
Fiyatları yüksek. 1.2 polo 29.900 1.2 fabia 29.000. Arada 900 tlye ben polo alırım. İkinci eli çok daha yüksek artı marka değeri.
marka imajını aşırı düzeltti skoda hatta ikinci el değeri bile arttı skodanın. sahibinden.com üzerinden az biraz incelerseniz eski kasa superB ve eski kasa octavia'lar falan fiyatlarını fazlaca arttırdı.
sebahattin sen avensisten iyice soğumuşsun... satılık ilanını da gördüm... birde vw gurubunu dene bakalım