Gönderen Konu: Hangi İkinci el V6  (Okunma sayısı 33959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi İkinci el V6
« Yanıtla #240 : Haziran 02, 2014, 13:53:38 »
kodu e39 abi dogru.530 ideal motor abi ama bizim ülkemizde temiz bir 530 bulabilirmiyiz onu bilmiyorum.birde tabi bu fiyata bulabilirmiyimiz bakmak lazım.ama hangi motor olursa olsun 530 veya 520 şehir içi sıkıştırınca yakar abi.ama performansda çokda aşagı kalmıcak temiz bir 520 kısmet olursa arac temizse akşam anlıcagını düşünüyürom

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 14:52:36
anlaşılan kimsenin yorumu yok :D
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #240 : Haziran 02, 2014, 13:53:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #241 : Haziran 02, 2014, 15:20:45 »
İlk çalıştırmada , sesinin 4.4 X5 gibi çıktığını duyduğum araç , hayırlı-sı olsun , eğer temizse hiç kaçırmayın.
Camry 3.5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #242 : Haziran 02, 2014, 15:50:01 »
km'si çok, zaten daha azını bulamazsın ama bence bu km'de bu model orta vadede masraf çıkarır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #243 : Haziran 02, 2014, 15:52:56 »
km'si çok, zaten daha azını bulamazsın ama bence bu km'de bu model orta vadede masraf çıkarır.

alper abi teşekkürederim yorumun için.eger bilgin varsa nedir masraf olarak düşüncelerin.bugun baktırmaya gidecez hayırlısıyla özellikle dikkatedelim diye sordum.bu zamana kadar hiç yolda bırakmamış arkadaşı ve ailesini şanzıman motor hiç teklememiş.aracı babası kullanıyor zaten genelde.aklına gelenleri sölersen baktırırken ona göre baktırırız diye abi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #244 : Haziran 02, 2014, 15:53:59 »
kilometre bana çok gibi geldi, daha düşük kilometrelerde temiz 6 silindirli 5 serisi (5.20i) bulunabilir, akıl karıştırmak için söylemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-orjinal-5.20i-166432990/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-eski-basbakanin-kizinin-araci-79.862-km-de-bmw-520ia-full-plusfull-165060150/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-165058931/detay

hayırlı olsun. manuel olanına binmiştim. gidişi gerçekten muazzam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #245 : Haziran 02, 2014, 15:56:03 »
Çok bakılabilecek şeyler değil ki, şans işi. Genelde motor elektrik/elektroniği ile ilgili, benzin pompası, sensörler vs. Bir arkadaş bununla Ank-İst otobanında kala kalmıştı, benzin pompası arızası nedeniyle.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #246 : Haziran 02, 2014, 16:03:06 »
kilometre bana çok gibi geldi, daha düşük kilometrelerde temiz 6 silindirli 5 serisi (5.20i) bulunabilir, akıl karıştırmak için söylemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-orjinal-5.20i-166432990/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-eski-basbakanin-kizinin-araci-79.862-km-de-bmw-520ia-full-plusfull-165060150/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-165058931/detay

hayırlı olsun. manuel olanına binmiştim. gidişi gerçekten muazzam.

teşekkürler önce sabahtan beri bekledigimiz tereddütlü yorumlar sonunda geldi.attıgınız arabalara baktım bende bmw işi pis bir iş tanıdıgın bildigin araba degilse baştan aşagı birdaha toplanır ve kimse anlamaz bile böle bir piyasası var.attıgınız ilanlardan birtek ilk ilan gözüme çarptı benimde ya restore edildi ya da dedigi gibi araç.tabi birde şu var bizim baktıgımız 28500 tl ye.bu araç 40000tl.incelemek lazım bu yanılmıyosam mehmet abinin ilk bmw ye  bakışı olcak.bir tecrube olcak bu daha çok.bakalım.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 16:06:37
Çok bakılabilecek şeyler değil ki, şans işi. Genelde motor elektrik/elektroniği ile ilgili, benzin pompası, sensörler vs. Bir arkadaş bununla Ank-İst otobanında kala kalmıştı, benzin pompası arızası nedeniyle.

bunları arkadaşıma bir bir sorucam abi degişmişmi  degişmemiş.iş farklı arkadaşlık farklı sonuçta.2500tl ye komple elden geçmiş araba.en ufak bir hatası kalmadı dedi ama iddaa ediyorum yolda bırakmaz bu araç kimseyi dedi.hava akış metresi kronikmiş sanırım onuda yaptırmış.el degecek bir sunroof bakımı birde cc nin tamiri kalmış.şunu sölemek lazım abi zaten mehmet abide bugun bakınca anlıcaktır.eski arabalar sonuçta.konforlu güzel  gidiyor hiç söz yok ama temiz binilip temiz bakılacak.bakımı aksamayacak yaşından dolayı mümkünse 2000km önce yapılacak vs vs.yanlış anlaşılmasın arabayı savunmuyorum asla.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 16:09:08
bide atılan ilanlarla ilgili şunu söliyim plakalara dikkatedicek olusak sahiplerinin hiçbiri ilk binicisi degil yani özellikle 2.ilan bu konuda direk elenebilir.ama ilk arabayı incelemek isterdim gerçekten.ne kadar tereddüt dolu yorum gelirse bizde okadar iyi baktırırız hatta
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #247 : Haziran 02, 2014, 16:13:04 »
  Hoş duruyor, seninle daha da hoş olur Mehmet Ali, inşallah istediğin gibi olur ve keyifle binersin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #248 : Haziran 02, 2014, 16:16:13 »
valla amin  hakan abi.mehmet abimize yakışan birşey olsun yeter.araçla ilgili önerin tecruben tereddütün şuna baktırın vs diyecegin nokta varmı abi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #249 : Haziran 02, 2014, 16:17:38 »
önemli olan bence bakımları servisinde yapılmış olan bir bmw denk getirebilmek. her şeyi tam, çalışır, yolda bırakmaz diyen adama güvenerek bmw almazdım şahsen ben. sizin de dediğiniz gibi geçmişi bilinmeyen bir bmw ciddi sıkıntılara yol açabilir. bazıları bilinmesine rağmen de açabilir. piyasada şekil olsun diye 5 serisi alan bir sürü insan var. zaten jantları büyütülmüş olanlara genellikle bakmamak en iyisi. bir de şöyle bir husus var ki, aracını tanıyan ve temiz olduğuna inanan biri 30 bin tl altına vermez 5 serisini.

en fazla 2. sahibinden, genellikle uzun yolda kullanılmış, servisinde bakımları yapılmış ve nispeten düşük kilometreli araç bulunabilirse ne alâ. param olsa manuel 5.20i ben de alırım bu şartlar altında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #250 : Haziran 02, 2014, 16:27:03 »
valla amin  hakan abi.mehmet abimize yakışan birşey olsun yeter.araçla ilgili önerin tecruben tereddütün şuna baktırın vs diyecegin nokta varmı abi.
Var Ogün'cüğüm, hep söylediğim gibi öncelikle aracın önceki sahibine bakılmalı, titiz mi, detaycı mı vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #251 : Haziran 02, 2014, 16:28:36 »
önemli olan bence bakımları servisinde yapılmış olan bir bmw denk getirebilmek. her şeyi tam, çalışır, yolda bırakmaz diyen adama güvenerek bmw almazdım şahsen ben. sizin de dediğiniz gibi geçmişi bilinmeyen bir bmw ciddi sıkıntılara yol açabilir. bazıları bilinmesine rağmen de açabilir. piyasada şekil olsun diye 5 serisi alan bir sürü insan var. zaten jantları büyütülmüş olanlara genellikle bakmamak en iyisi. bir de şöyle bir husus var ki, aracını tanıyan ve temiz olduğuna inanan biri 30 bin tl altına vermez 5 serisini.

en fazla 2. sahibinden, genellikle uzun yolda kullanılmış, servisinde bakımları yapılmış ve nispeten düşük kilometreli araç bulunabilirse ne alâ. param olsa manuel 5.20i ben de alırım bu şartlar altında.

aynı düşüncedeyim sizinle eski bir bmw kullanıcısı olarak.zaten hiç başka bir bmw tavsiyeetmedim mehmet abiye.sadece direk bunu söledim.arabanın ilanı yok aslında satılmıyorda binmeye devam bile ediyorlar şikayetleri yok.passat için gidip geliyorlar kararsızlar 2500tl masraf yapıldı babası satmıyalım demiş enson ama o kısmı benim işim ben hallederim.zaten hiç en full 5 kasa ve 530 işine hiç girmedim ve önermiyorum genelde piyasadakiler saolsun en full ve 530 528 kullanıyorlar.bize sölediği fiyat sadece bizim için geçerli olan bir fiyat normalde 30 un altında fiyat vermiyor.aracın 2.sahibiler ve sadece babası kullanıyor kendisinde e36 var yani kısacası çocuk komple bir bmwci arkadaş diye asla güvenmem konu bmw ise baban olsa baktıracaksın arabaya nerdeyse incigine boncuguna kadar.manuel bilerek önermedim çünkü malüm arkadan çekiyor ve ufak bir modlama çalışmasıyla rahatça yan verebiliyor.otomatikler gene nitekim az yatkın oluyor bu işe.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 16:32:27
Var Ogün'cüğüm, hep söylediğim gibi öncelikle aracın önceki sahibine bakılmalı, titiz mi, detaycı mı vs.

teşekkürler abi.burda en önemli iş mehmet abinin.iş farklı arkadaşlık farklı.arkadaşımı görcek bugun hayırlısıyla mehmet abi.ben ne desem boş asıl tercihi mehmet abi yapacak bizde yardımcı olacaz elimizden geldikçe.nedesem reklam kokan haraket olur oyüzden çok anlatmayıp düşünce etkilemek istemiyorum mehmet abi hem arkadaşıma hem araca bakıp en dogru kararı vercek inşallah kendisi için
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #252 : Haziran 02, 2014, 17:03:53 »
Bir saat sonra mesai bitiyor ve şaşmaz sanayide buluşacağız. Bana cazip gelen noktaları söyleyeyim. En başta arabanın duruşu güzel görünüyor.Aradığım özelliklerin çoğu var ve yol arabsı ki benim istediğim bu zaten.Şehir içinde elbette yakar ama hangi araba yakmaz ki.Asıl istediğim 2008 camry 3,5 tur ama vergi aklıma geldikçe bu araba daha mantıklı geliyor. Konfor olarak yeterli.Risk konusuna gelince evet bir miktar risk alacağım zira daha ikinci elde sürprizler her zaman olur.Benim aradım makam aracında çıkma bir araba idi.Ki bu arabada aşağı yukarı öyle bir şey.
Neden makam arabasından çıkma:
1-Makam arabaları istisnasız yetkili servis bakımlıdır.
2-Çok km li ama yapılması gereken tüm yenilememeler yapılmıştır.
3-Makam arabaları hem mekanik hem de hijyen açısından temiz olur aksi halde şoför işsiz kalır.
Hele ki kokonadan çıkma araç olursa var ya değmeyin keyfime... :)))).Düşünün mesela Türkay Şoray arabasını satıyor direk ondan olmaz da onun arabası olsa...
4-Makam arabaları belalı araba değildir sürpriz pek olmaz. Vergi borcu filan
5-Makam arabalarının motor hacmi yüksek olduğundan piyasası pek yoktur bu yüzden az paraya yüksek konfor elde edersiniz.

liste böyle uzar gider. Hayırlısı olsun bakalım
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #253 : Haziran 02, 2014, 17:07:48 »
Eski bir E30 kullanıcısı olarak sana diyeceğim şudur dostum, Senin için hayırlısı olsun, iyi haberlerini bekliyoruz :):)
Ben 90 model E30 , tek kapı'mı 2008'de sattım ve ilk sahibi idik bu yüzden araca iyi baktık ve bizi hiç üzmedi :):)
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #254 : Haziran 02, 2014, 17:15:22 »
arabada olmıyan şuanlık tek bildigim özellik hafızalı ayarlanabilir koltuk.onun dışında bir özellik daha yok sanırım onlar dışında full bir araba.mehmet abide yazmış yaşlı bir araba hep bir risk barındırır  bu bir gerçekki yeni arabalar bile bu devirde bir risk barındırıyor.alper abinin dedigide dogru şans kızmet nasip.ama şunu söliyebilirim eski bir bmw kullanıcısı olarak araca iyi bakılır sınırlarıı zorlanmaz temiz binilirse sana yol performans sorunsuz olarak döner.ama yok cift vanos v6 deyip harcarsan oda bir güzel sinsi sinsi  harcar.çünkü bu araçlar bagımlılık yapan araçlardır sinsi sinsi yer cebimden.inşallah ne ben mahçup olurum mehmet abiye karşı nede mehmet abi üzülcegi bir araba almış olur.en ince noktasına kadar bakılıcak arabaya.zamanımız bol araba acil satılık degilki şuan yatılı bir hastaları var durumu kritik o yüzden araba ihtiyaçları var.oyüzden zamanımızda var bol bol mehmet abinin düşünmesi için.ama araç benim bildigim takip ettigim kadarıyla piyasadakilerden birçogu epey birçogundan temiz.bildigim kadarıyla ama.gösterip aracı daha saglıklı sonuçlar alcaz inşallah

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 17:17:42
bakımıyla ilgili olarakda kendi ustası var eve gelen 3.bmw idi bu ve 3 de aynı yerde bakımları yapılıyor.senelerdir bildigi bir usta.şunuda biliyorumki konu bmw ise asla ucuza kaçmaz.dedigim gibi inşallah ben vmahçup olmam ve mehmet abinin  gönlüne göre bir araç bulmuş oluruz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #255 : Haziran 02, 2014, 17:21:07 »
Eveeet ve o an geldi şaşmaza doğru yola çıkıyorum Allah şaşmaz da kimseyi şaşırtmasın, amin  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #256 : Haziran 02, 2014, 17:26:36 »
bende 10dk ya çıkarım abi :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2014, 21:03:50
araca bakma işi bitti :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #257 : Haziran 02, 2014, 22:32:13 »
Arabaya baktık
araba orjinal güzel araba ancak bazı ufak tefek ayrıntılar var ki önem arz eden şeyler değil
Araba atak değil gerçi geç vites değişikliği ile bu kısmen aşılabilir.Yakıt olumlu anlamda beni şaşırttı.Kısa sürede olsa kullandım.yol tutuş iyi.sert frende yoldan çıkmıyor.ancak ani hızlanmalarda kötü
sonuca gelirsek Arkadaş temiz iyi niyetli ve arabadan anlayan biri ama çek kabul etmiyor.çekin vadesini bekleyeceğiz.O zamana kadar kalırsa alırım kalmaz sa kısmet değilmiş diyeceğiz.Ama farklı birşeyler var kafamda bu hafta sonu bir denemede bulunacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #258 : Haziran 02, 2014, 23:32:22 »
Hayirlisi abi kısmet. Arastirmani neyin yap bende burdayım arkadasimda ne sorun sikinti olursa.araci tuuyimmi tutmiyimmi bi dusunde ona gore hareketedelim.adet yerini bulsun o cok geciktirilmeye gelmez adini koyup araci ona göre kullansinlar daha dikkatli olsunlar diye.malum onlarda ona gore arac baksin diye.ona gore satisa devam etsinler diye
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #259 : Haziran 02, 2014, 23:35:24 »