0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalleşlikle veya kardeşlikle alakası yok. Nihayetinde Kürt kökenli vatandaşlarımız da insan. Onların da bölgede emniyetlerini, eğitimlerini ve temel ihtiyaçlarını sağlarsak onlar da devletin vatandaşı olurlar. Batıda yaşayıp da emniyeti, eğitimi, refahı yerinde olan Kürt vatandaşlarımız neden PKK yandaşı (küçük bir kesim hariç)olmuyorlar?
Rahat değil , durumdan çok rahatsızım. Onun için yazıp çiziyorum. Ama hükumetlerin PKK Yi bitirmek istememesi, dış güçlerin oyunları Kemal abinin dediği noktaya çok yaklaştırdı. O yüzden uyanın ve iyi analiz edin. BOP nedir , neyi amaçlar araştırın.Devlet politikası nedir, neye maşa oluyor iyi analiz edin
işte toyota kullanmanın zararları... az önce opel ve vw forumunu ziyaret ettim adamlar arızalarla boğuşmaktan memleket meselelerini tartışmaya vakit bulamıyorlar..
Konuya nekadar hassas olduğumu saatlerdir yazmamdan anlayabilirsiniz. Forumda ilk defa bukadar uzun kaldım. İnternet paketimi bitirdiniz:))Bu arada pilotlarımızın naaşlarının olaydan 1 veya 2 gün sonra suriyeli askerler tarafından denize atıldığını bildiren suriyeli balıkçılardan haberi olan varmıydı?Malum basın herşeyi yazmıyor.Ölen pilotlardan birinin astronot adayı olduğunu da pek yazmadılar.
...Zaten Türkiyede pek çok etnik köken varbatı tarafları olduğu gibi pomak, boşnak, göçmenKuzeyde lazlar, marmarada iç anadoluda çerkezler, tatarlar vsdoğuda gürcüler azeriler.... hepsi Türkbir tek güneydoğu sorunlu ne hikmetse
Bugün itibariyle Halep şehrine Suriye ordusu büyük bir harekat başlatmış, kendilerine başarılar diliyorum.Şu çapulculara günlerini gösterin.