Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
civic'te sunroof ve koltuk ısıtma gibi avantajlar var. 5 ileri vites olması bir dezavantaj olarak görülebilir ama ben civic diyorum.
+1 yeni civic niye 5ileri enaz 6 olmasi gerekirdi (corolla 7 ileri ) onun disinda benim begenmedigim bir tarafi yok
yeni kasa corolla sahibi değilim fakat test sürüşü sırasında rüzgardan etkileniyordu araç. ayrıca otomatik alacaksanız corolla'ya yanaşmayın hiç derim.kadir bey ben manuel şanzımandan bahsettim fakat otomatiği de büyük ihtimal 5 ileridir. otomatik şanzıman ile işim olmadığı için pek bilgim yok. 7 vites sanırım sizin oralarda mevcut (corolla için).
Hakan bey, otomatik şanzıman ile işim olmaz demenize rağmen otomatik corollaya yaklaşmayın demenizi yadırgadım. Ben 18 aydır otomatik kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim. insanlara bilginiz olmayan konularda yalan yanlış bilgiler verip kafaları bulandırmayın derim ben.
Öncelikle siz araçtan ne gibi bir beklentiniz olduğunu yazarsanız, yorum yapacak arkadaşlara kolaylık olur. çünkü her ikisi de üç aşağı beş yukarı aynı seviye ve kalitede araçlar, hangisini seçeceğiniz sizin beklentilerinizle ilgili olacak Bu arada profilinizde 19 yaşında ve 2007 corolla sahibi olduğunuzu görüp, araba yenilemek için bir konu açmanız çok ilginç geldi. Yani kısa zamanda çok iyi bir iş sahibi olup iyi bir gelir edinmiş olmalısınız yada bu konuyu önce babanızla görüşüp sonra onun ne düşündüğünü buraya yazarsanız, bizlerde bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışırız
yol tutuşunun güzel olması lpg uyumlu olması donanımlı olması sorunsuz olması bizim için iyi olacaktır şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Belirttiğiniz hususlarda her iki araçta, standard halleri ile birbirine üç aşağı beş yukarı denk araçlar. Eğer sıfır alacaksanız, bu nedenden dolayı hangisinin şekli hoşuna gidiyorsa onu seç derim. Eğer ikinci el bakıyorsanız, bulacağınız toyota muhtemelen bulabileceğiniz honda'dan daha temiz olacaktır. Hondanın ruhunda biraz agresiflik olduğundan, genellikle honda kullanıcılarıda araçlarını biraz fazla zorluyor