Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Civic bir önceki kasayla çizgiyi aştıama bu son kasa dıştan biraz bozmuş gibidonanımı çok iyi, iç malzeme kalitesi biraz düşmüş gibiyakıt yine eskiden olduğu gibi biraz fazla corolla ile birbirlerine çok yakın araçlar, yol tutuş fren vs neredeyse aynıama genel olarak baktığınızda , özellikle kullanım zevkinde honda bir adım önde gibi
ama honda hakkında güzel yorumlar okuyamadım
işim olmaz dediysem kendi aracım olarak tercih etmem anlamında söyledim. kullandığımı da belirttim. arıza olarak bir sıkıntısı yoktur fakat vites geçişleri berbat. hissetmiyorum demeyeceksiniz sanırım ?
Tam otomatik corollada vites geçişini kesinlikle hissetmiyorum. Hisseden varsa da lütfen yazsın.
ben hissediyorum. hatta gaza biraz fazla basıp sonra bıraktığınızda vites yükselirken sarsıyor bile. multidrive şanzımanın corolla'ya adapte edilmesi şart.
VSC kesinlikle önemli bir unsurdur, çünkü biz insanız hata yapabiliriz ya da yorgun dalgın vs. olabiliriz veya yol şartları her zaman aynı olmaya bilir, bu sebeplerden dolayı VSC mutlaka araçlarımızda olmalıdır.
corollada vsc eksikliği hissedilir mi?
Genellikle oldukça sakin kullanmama rağmen VSC bir kaç kez hayatımı kurtardı diyebilirimYoruma gelince. Doğal olarak her birey kendi aracını sever , beğenirzaten beğendiği için almıştır, şimdi toyota kullanan birisi doğal olarak toyotayı önerirbirde hondacıların forumuna göz at.... felaket...
honda forumlarda hep "kardes bir ara beraber yuruyelim" "vtec acma geyikleri" tarzi seyler bulur anca toyota formunda bile cogu kisi civic diyor zaten Benim cok fazla teknik bilgim yok ama civic 1 adim onde bence kullanim zevki olarak
VSC direksiyon destekli olmalı diye düşünüyorum sercan abi?Sadece tekerleklere müdahale ediyor Auris,Corolla,Yaris,Urban Cruiser'da.Ama Avensiste VSC+ var direksiyon destekli.Direksiyon destekli olmadığı için pek önemli değil gibime geliyor benim.