0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de tampon ve farları söküp öylemi sattı dedim Mesut acaba? yazık etmişler arabaya,
maşallah kardeşim araba çok güzelmiş ne kadar arabaya özen gösterdiğin fotolardan belli ama senden arabayı alanlar maalesef aynı özeni göstermemiş gibi duruyor.
mesut abi geçmiş olsun ya clupta araca bakınca benim aracımda seninkisi gibi olmasını istemiştim
Eski hali daha güzelmiş Mesut abi..
Üzüldüğünüze göre sizde yeri bambaşka Mesut Bey Ama yine de boşverin isterse araç takla atmış pert'e çıkmış olsun... Sizden çıkmış nasıl olsa, sizin onlara verdiğiniz hali ile şuandaki durum arasında bile dağlar kadar fark var, aracı özenli kullanmamışlar anlaşılan Sizin yüklediğiniz eski fotolarda araç ben budayım diye bağırıyor fakat şu ilanda pek sıradan bana göre (Kule gergisi hariç )Çok daha güzelleri ilerleyen zamanlarda sizin olur inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versin...
Vaay ben öleydim Abicim sağlık olsun daha iyileri olur inşallah dicemde kızacaksın biliyorum ne desem bilemedim.Bu haldemi görecektik
Vay .................................
Mesut, canın sağ olsun. Aracı satışın âni oldu zaten. Normal zamanda satsan, biniciye satardın ama olmadı. Sıkma canını
Olur, olur, daha güzelleri olur, daha güzellerini yaparsın Allah'ın izni ile
İnşallah Vedat abi.Mesut abi artık bir Auris yapma zamanın geldi gibi.
Amin Vedatçım yok kardeşim Aurise bulaşmam şu saatten sonra bana dizel otomatik lazım oda Auriste yok haa adam gibi bir otomatik şanzıman koyarlarsa Auris alırım
Bekle Mesut, Sana yeni kasa dizel otomatik + sunroof ayarlayacağız.Mesut kızma ama bu adamlar sağlam bir kaza yapmışlar ön tarafı dağıtıp toplatmışlar gibi geldi bana