0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre MMT de sorun giderildimi ? turbodaki sorun giderildimi ? yağ yakma giderildimi ? bunlar giderilmeden Auris almayı düşünmüyorum açıkçası neden kızayım Emre sonuçta artık araç benim değil , önden dokunmuşlar bencede ama yinede bana laf düşmez bilemiyorum ne olduğunu ama babam 5 6 ay önce aracı acıbademde görmüş, ön tampon ve farları değişmiş demişti zaten bana
Arkada ki 41 de iyimiş haaa
Avensise taksınlar avensis alırım Emre yeterki dizeller BMW olsunda şanzıman değişecekmiki acaba ? yani tam otomatikmi olacak yoksa DSG gibi birşeymi olacak ?
Koyun can derdinde bu arkadaşımızda reklam derdinde Aynen artık ciddi bir adım atma zamanı geldi, hem dizel motor seçeneğinde hemde otomatik vites sisteminde yoksa daha çok can kaybeder ve iyi anılmaz.
corollayı satmadan önce sizin fotoğrafları görünce demiştim keşke bende böyle yapabilsem diye ama elimizden gelmiyor. Nasip abi yaaa.
ne hale getirmişler güzelim aracı zevksiz herifler...
seni çok iyi anlıyor ve sabır diliyorum Mesut kardeşim, diyecek birşey yok, yazık etmişler...gerçekten arabanı hiç hakketmiyormuş zatı muhterem
Form a girerken ilk senin dikkatimi çekmişti ve suana kadar hala sende diye biliyordum gercekten çok üzüldüm dostum daha iyilerini alıp daha iyilerini yapmayı ALLAH nasip etsin. gidenin arkasından üzülme dostum ...
Hacı abi, bırak artık yası, baba oldun hala genç adam gibi modifiyeli araba peşindesin. Sen tek derdin artık Beren olmalı. Senin ismini göremedim Küçükyalı buluşmasında. 16:00'da buluşuyoruz kop gel hadi...
Ahuahaua Ne var beee Koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebiymiş abi yapcak birşe yok
Abi bu arabanın yapılışını hep beraber bekledik ya vallahi üzüldüm,onca el emeği var hayırlısı abim Kızınında maşallahı var abi çok tatlı Allah analı babalı büyütsün
Buyur gel kopar abi Köyde hertürlü organik meyve de var hem berenime
şanzıman konusu halen belirsiz, önümüzdeki sene bile belirlenmeyebilir.
selam ..araba sendeyken daha yakışıklıymış....