0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi beyler sanırım lpg tankları 40 lık yani benim 1.6 xei ye lpg taktırsam kaç km yaparım 40 lık tankla.
Volkan bey benim tank üzerinde 40 lt yazıyor ama %80 dolum olur güvenlik nedeniyle bu şekilde hesap yapabilirsiniz 40*80% :32 lt alıyor benim tank bu arada aracın bakımına lastik havalarına lpg sıralı veya düz oluşuna güzel bir kalibrasyona ve kullanıcıya bağlıdır yapacağınız km
Mustafa Bey, sizin tüketiminiz biraz fazla gibi geldi bana.
Aytaç bey ben daha çok km yapana kadar en iyisi bu şaka bir yana da bu değerler bana çok iyi gibi geldi sizce kaç olması gerekiyor ?
Yukarıdaki Mustafa Bey'in tüketimine göre 600 km yaparsınız, 102,8 TL ödersiniz.
km'de 15 litreye denk geliyor, 13-14 civarına çekilebilir belki.
Abi çok ekonomik.Ama araca zarar gelir diye korkuyorum.Mustafa bey sizin oranlarda iyi benzine göre.
bugun lpg filtresinide degiştirdim yaglanmış durumdaydı artık dip diri oldu gene performansı bp biraz pahalıymış yaa yoksa bp alacaktım hediye olsun diye ama..ayarıma dokunmadılar herzaman oldugu gibi damlaotogaza gittim gene durumunu çok iyi buldular.şuan 78tl ile 410km yi geçtim hala bitmedi.
anladın sen onu
Okuduklarıma göre lpgde efsanelerde motorda çekişte güç kaybı olmuyor.Belki çok uzun zaman sonra sıkıntı çıkabilir.
Barış kardeşim 120 zaten bizim için Lüx ve Tehlikeli!