0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış arabayı dün ustaya götürdüm.Amortisör değilmiş.Sağ arka viraj demir lastiği bitmiş.
ben km de 25 veya 30 kuruş yakiyorum bir turlu sikintiyi cozemedim acaba neler yapmam gerekli
sehir ici degerlerim 30 kurus
km de 20 kurus yakanlari okudukca ve duydukca arabanin her yaninda sorun ariyorum.
Barış usta bana arka viraj demir lastiği aldırdı sonra lastik değil arka viraj demiri dedim ben sana yanlış almışsın dedi hatta yanımdaki diğer ustada da lastik diye anlamış,sonra tekeri söktü yan sanayi getirtiyorum dedi 48 tlye sinirlendim.Neyse bu uğraştı ter içinde kaldı sökemedi,arka viraj demirini.Sonra demesin mi amortisör değişecek özelliğini yitirmiş.Bende sinirlendim.yaptırmadım.Sağlam usta bulmak da zor.Yani atilla amcanın dediği gibi amortisör değişecek.
Başka yere de gösterin, amortisörden olduğu kesinleştikten sonra yaptırın.
Aytaç bey araç şuan serviste bakılıyor.Amortisörlerde sıkıntı yokmuş ama araca yük binince ufak kasislerde bile sağ arkada şaseye oturma gibi tak diye bir ses geliyor.Sanırım arka denge kollarındaki lastik takozlar yada atilla amcanın dediği gibi amortisörler susta vuruyor.
Volkan abi yayların değişme zamanı gelmiş olabilir. Ben yüklüyorum hiç esnemiyor. Arka koltukları da dolduruyorum ses filan yok. Mesaj Birleştirildi: Haziran 10, 2014, 21:50:50Kafaları nerdeydi bu ustaların:') denge kollarını değiştiremedi mi ? Sökememesi çok ilginç olmuş:-)
Barış arabayı servisten aldım.Arızayı bulamamışlar.Sadece araç eski olduğu için normalmiş amortisörler değişsede ses gelebilirmiş.Neyse zaten bu aralar maddi sıkıntadayım.