Gönderen Konu: Ne oldu Bu Arabaya 8 tamirci 2 servis düzeltemedi  (Okunma sayısı 7229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Ne oldu Bu Arabaya 8 tamirci 2 servis düzeltemedi
« Yanıtla #40 : Temmuz 31, 2013, 17:52:31 »
Kaporta olarak araçta ağır hasar olmasa da airbag lar patladığı için agır hasar kaydı görünüyor .Şöyle bir durum var şimdi bu araca binilir mi binilir sıkıntı olur mu olmaz .Fakat bu paranın üzerine 2000 bin lira daha katıp kaydı kuydu olmayan daha temiz bir araç alınabilir mi ev alınır bence mantıklı olanı budur
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 31, 2013, 17:52:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 31, 2013, 21:07:19 »
Yücel, konular mı karıştı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 01, 2013, 15:48:14 »
Arkadaşlar öncelikle arabamda bulunan sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim sorunum devam ediyor. Arabam hem benzinde hem gazda silkeleme yapıyor hareket halindeykn yapıyor silkelemeyi rolanti de çalışırken silkeleme titreme yok gayet normal çalışıyor. Hakan bey lpg varmi diye sormustunuz evet var yeni taktirdim kocayı marka kıt var gazciya gittim lpg enjektorlerine ve genel olarak sistemi yeniden kontrol ettiler fakat herşey normal çıktı. Bir usta gaz kelebegini temizledikten sonra arabanın rolantisi yükselmişti bunu hemen ona sordum. Oda gaz kelebeginin orda tornavida ile bisiler yapmaya çalıştı fakat yapamadı rolanti gene yüksekti. Sonradan ogrendimki arabanın rolantisi 2000 model 1.6 deu sw de otomatikmis zaten o tornavida olayından sonra bu silkeleme sorunu ve cekicten düşme olayı başladı. Sizlerden özür dilerim çalıştığım işten dolayı yazamadim.
aynısı bana oldu temizlikten sonra rolanti yükselmişti bende aldım düşürdüm rolantiyi ama kesinlikleee yapılmaması gereken bir durum rolantiyi düşürmek çok hassastır ve tutturması da kolay deildir zaten araçta bir problem var ve bu iki oluyor aklınızda bulunsun rolantinin yükselmesi temizlikten sonra gayet normal ve o kendi ayarlıyor kısa bir zamanda ...!
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 02, 2013, 01:49:52 »
Arkadaşlar bugün yine sabah götürdüm arabayi bir kaç arkdaasin tavsiyesi ile bi toyota servisine bilgisayara bağladılar arıza tespitte bise çıkmadı arabayı usta aldı kendi kullandı avans ve sekte ayarı bozuk dedi trigeri yeni değiştirdim. Gaz kelebegini soyledim ordan değil dedi bakalim.c.tesi sabah sente ayarı ile avans ayarına bakicaklar sorunu hala çöZEMedik yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Ahmet Hoca
  • 9 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 02, 2013, 02:34:07 »
kelebek borusunun orda genelde benzinle gelen pislikler oluyor yada gazdan.onları temizliyorlar..sıkıntı bence başka bir yerdendir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 02, 2013, 15:48:20 »
Normalde c.tesi gidicektim.fakat bi arkadaşım sağolsun götürdü arabayı servise bugün ve sorunu silkeleme sorununu çozduler çok şükür sorun triger sekte ayarının ve avans ayarının bozuk olması istanbulda eğer aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa yardımcı olabilirim silkeleme sorununu çözen usta harbi usta arkadaslar sonuç itibariyle efsanem hayata döndü çekişi arttı arabanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Ahmet Hoca
  • 9 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 02, 2013, 16:32:23 »
Normalde c.tesi gidicektim.fakat bir arkadaşım sağolsun götürdü arabayı servise bugün ve sorunu silkeleme sorununu çozduler çok şükür sorun triger sekte ayarının ve avans ayarının bozuk olması istanbulda eğer aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa yardımcı olabilirim silkeleme sorununu çözen usta harbi usta arkadaslar sonuç itibariyle efsanem hayata döndü çekişi arttı arabanın
hadi geçmiş olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ağustos 02, 2013, 19:02:24 »
Normalde c.tesi gidicektim.fakat bir arkadaşım sağolsun götürdü arabayı servise bugün ve sorunu silkeleme sorununu çozduler çok şükür sorun triger sekte ayarının ve avans ayarının bozuk olması istanbulda eğer aynı sorunu yaşayan arkadaş varsa yardımcı olabilirim silkeleme sorununu çözen usta harbi usta arkadaslar sonuç itibariyle efsanem hayata döndü çekişi arttı arabanın
hangi semtte usta bende mi bir baktırsam acaba uzun yola da çıkıcam 40 bin ben yaptım ondan öncesini bilmiyorum aslında değiştirsem fena olmaz trigeri .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 03, 2013, 11:37:03 »
Ustam ıstanbul   sanayi de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 03, 2013, 11:38:47 »
sağol ahmet kardeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 03, 2013, 15:27:07 »
Ustam ıstanbul   sanayi de
semt olarak hangi site ; birde sizin triger kaç diş kayıkmış usta söyledimi ?