Gönderen Konu: Dağlıcada sekiz askerimiz Şehit oldu!  (Okunma sayısı 7249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Dağlıcada sekiz askerimiz Şehit oldu!
« Yanıtla #60 : Haziran 26, 2012, 14:53:02 »
   Mehmet bey,serbest bırakılan örgüt üyeleri,haberde de belirtildiği gibi "kaçan" üyeler.Çatışma anında yakalanıp ta serbest bırakılsa size hak vereceğim.
   Siz hiç örgütten kaçıp devlete sığınan biri ile;
- görüştünüz mü?
- Yaşadıklarını dinlediniz mi?
- Kendisinin ve ailesinin içinde bırakıldığı zorlukları dinlediniz mi?
Muhtemelen canlı canlı görmemiş ve dinlememişsiniz.Ama ben gördüm.İnsan olan,vicdan sahibi olan üzülür kahrolur.Babam emniyet personeli olduğu için bir kaç defa da olsa denk geldim.Yapılan sohbetler de (sorgu anı değil) gayet içtenlikle ve yaşanılan zorlukların,o zorluklardan kurtulmanın verdiği mutluluk ile anlatılan şeyler bunlar.
   Bence siz bu habere sinirleneceğinize mutlu bile olmalısınız.Çünkü 15 kişide olsa bir azalma söz konusu.Zaten ilgili mahkeme suça karışmamış olanları serbest bırakıyor.Her hangi bir çatışmaya girmiş,suç işlemiş olanları kesinlikle serbest bırakmıyor.Pişmanlık yasası çerçevesinde az da olsa bir süre hapis cezası alırlar.
   Rahmetli Hacı dedemin bir lafı vardı.Onu sizinle paylaşayım
"hiç bir zaman beddua etmeyin.kötü insanlara bile dua edin.Allah'a o kötü insanların doğru yola gelmesi için,iyiyi güzele kavuşmaları için,zorlukların ve kötülüklerin bitmesi için hep dua edin,yalvarın" derdi.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 26, 2012, 14:53:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 26, 2012, 14:56:22 »
   Mehmet bey,serbest bırakılan örgüt üyeleri,haberde de belirtildiği gibi "kaçan" üyeler.Çatışma anında yakalanıp ta serbest bırakılsa size hak vereceğim.
   Siz hiç örgütten kaçıp devlete sığınan biri ile;
- görüştünüz mü?
- Kendisinin ve ailesinin içinde bırakıldığı zorlukları dinlediniz mi?
Muhtemelen canlı canlı görmemiş ve dinlememişsiniz.Ama ben gördüm.İnsan olan,vicdan sahibi olan üzülür kahrolur.Babam emniyet personeli olduğu için bir kaç defa da olsa denk geldim.Yapılan sohbetler de (sorgu anı değil) gayet içtenlikle ve yaşanılan zorlukların,o zorluklardan kurtulmanın verdiği mutluluk ile anlatılan şeyler bunlar.
   Bence siz bu habere sinirleneceğinize mutlu bile olmalısınız.Çünkü 15 kişide olsa bir azalma söz konusu.Zaten ilgili mahkeme suça karışmamış olanları serbest bırakıyor.Her hangi bir çatışmaya girmiş,suç işlemiş olanları kesinlikle serbest bırakmıyor.Pişmanlık yasası çerçevesinde az da olsa bir süre hapis cezası alırlar.
   Rahmetli Hacı dedemin bir lafı vardı.Onu sizinle paylaşayım
"hiç bir zaman beddua etmeyin.kötü insanlara bile dua edin.Allah'a o kötü insanların doğru yola gelmesi için,iyiyi güzele kavuşmaları için,zorlukların ve kötülüklerin bitmesi için hep dua edin,yalvarın" derdi.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 26, 2012, 15:09:43 »
http://gundem.milliyet.com.tr/teslim-olan-15-pkk-li-serbest-kaldi/gundem/gundemdetay/26.06.2012/1559083/default.htm

Teslim olan 15 PKK'lı serbest kaldı[/size]

Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarından kaçarak, Habur Sınır Kapısı’nda güvenlik güçlerine teslim olan 15 örgüt üyesinden yetişkin olan 8’i, Özel Yetkili Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi.

Savcılıkta ifade veren 8 örgüt üyesi, sevk edildikleri mahkemece ”etkin pişmanlık” hükümlerinden faydalandırılarak salıverildi. 18 yaşından küçük olan 7 örgüt üyesinin de Silopi’de serbest bırakıldığı bildirildi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soysuz şerefsizleri serbest bırakmışlar !  Yeşil kartta vermişlerdir şimdi bunlara birer ev, birer tane de araba tamamdır.
Bence hükümet kendisine yakışanı yapmış tebrik ediyorum. asdafasfasdfasdfasdf
Büyük devlet lafla olmuyor, İran gibi bunları meydanda sallandırdığın zaman oluyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dün ve bugün gene iki asker şehit düştü.

Özellikle asdafasfasdfasdfasdf kısmına canı gönülden katıldığımı bildirmekten mutluluk duyarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Haziran 26, 2012, 15:14:53 »
Alıntı
Büyük devlet lafla olmuyor, İran gibi bunları meydanda sallandırdığın zaman oluyor.

Devletin büyüklüğü, yönetimin dirayeti tartışılabilir
ama
insanları sallandırarark terör çözülemez, daha çok azdırılır
Roma imparatorluğu köle düzeni üzerine kurulmuştu; Spartacus isyanından sonra kölelerin isyanının ardı arkası kesilmedi
tam 2000 yıl sürdü ama sonunda kölelik kalktı(Veya en azından şekil değiştirdi)

Türkiyede Kürt terörü öyle kolay kolay bitmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Haziran 26, 2012, 15:27:45 »
Devletin büyüklüğü, yönetimin dirayeti tartışılabilir
ama
insanları sallandırarark terör çözülemez, daha çok azdırılır
Roma imparatorluğu köle düzeni üzerine kurulmuştu; Spartacus isyanından sonra kölelerin isyanının ardı arkası kesilmedi
tam 2000 yıl sürdü ama sonunda kölelik kalktı(Veya en azından şekil değiştirdi)

Türkiyede Kürt terörü öyle kolay kolay bitmez
+ 1
kemal bey size katiliyorum bu is cok yonlu ele alinmasi gereken bi durum ayrica affiniza siginarak bi duzeltme yapmak istiyorum "Kürt terörü" diye birsey yoktur  PKK teroru vardir Lutfen bazi kelimeleri daha dikkatli secelim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Haziran 26, 2012, 15:31:53 »
İşte bu bakış açısı (kandırmacası) yüzünden olaylara gerçekçi bakamıyoruz
Olay Kürt sorunu değilmi..?
PKK kürt değilmi,..?
Lazlarımı yoksa çerkezleri mi  konu ediyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 26, 2012, 15:49:35 »
İşte bu bakış açısı (kandırmacası) yüzünden olaylara gerçekçi bakamıyoruz
Olay Kürt sorunu değilmi..?
PKK kürt değilmi,..?
Lazlarımı yoksa çerkezleri mi  konu ediyorlar

olay kurt olayidir dogru evet ortada bir kurt sorunu var bende size katiliyorum dedim ama bi duzeltme yaptim "Kurt teroru" bunu kabul etmiyor ve  "pkk teroru" oldugunu soyledim
pkk ve kurt ayni seyler degildir ve busekilde kullanilarak agiz aliskanligi yapilmasina karsiyim. pkk sadece kurt sorunu bahane edip bundan cikar saglayan cok buyuk para ceviren bir orgut ve kesinlikle kurtleri temsil etmiyor ve ayrica suda acik bir gercekki tek basina bunlari yapmasi mumkun degil bu ise karisan lazda var cerkezde var almanda var fransizda var boyle buyuk organizasyonlar dagdaki 3-5 adamla olacak seyler degil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Haziran 26, 2012, 15:55:20 »
Devlet te aynen böyle diyor
Kürt vatandaşlarımız diyor, ama hepsinin kimliğinde TC yazıyor
tek partileri olan BDK (umarım doğru yazdım) doğrudan PKK nin güdümünde
Zaten PKK nin açılımında ilk P=Parti K=kurdari gibi bir şeyler
karışık meseleler, ama yıllardır da çözülemiyor
Aslında ben politika sevmem, boşver , oluruna bırakalım bi 40 yıl daha böyle gitsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Haziran 26, 2012, 16:21:36 »
Dostlar hiç bir ülke terörü istemez ve karşılaşmak istemez ancak global düzende kıt kaynakların paylaşımı her zaman ve hatta hiç bir zaman adil olmuyor.Olay bir haklın istekleri gibi görünse de işin içinde çok farklı şeyler var.Bölücü örgütün anlamı  -kürt işçi partisi-dir.Burada bu sorunu tartışmak ta çok fayda sağlamasa bile hepten yok saymakta olmaz.Benim ekleyeceğim cümlem şu.

Yediği ekmeye tüküren bizden olmaz.... :kötü: :kötü: :kötü:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 26, 2012, 17:56:17 »
Terörist katildir bunun başka bir açıklaması yoktur. Acı çekmek ne demek  görmek isteyen şehit evine gitsin teröristle sohbete değil!
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 26, 2012, 18:23:07 »
Terörist katildir bunun başka bir açıklaması yoktur. Acı çekmek ne demek  görmek isteyen şehit evine gitsin teröristle sohbete değil!
   Bekir bey,emniyete teslim olmuş örgüt elemanı getirildi diye emniyeti terk mi edelim.Emniyet personeli traşa getirilmiş kisi ile sohbet ediyorsa bu bir suçmudur kabahatmidir?
   Sizin babanız da eski emniyet mensubu.Siz hiç babanızın,ölümün kıyısından döndüğüne şahit oldunuz mu?Babasız kalma korkusunu yaşadınız mı?Kaç defa gozunuzun onununde satirla adam öldürüldü? Yerde yatan,kursunlanmis kaç beden gördünüz? Kaç defa zırhlı servislerle eve,okula gittiniz?İşte ben bu yazdiklarimin hepsini yaşadim.Doguluyum diye,Kürt kökenliyim diye ileri geri yazı yazamazsiniz Bekir bey.
   Batıda bir eli yağda bir eli balda misali yaşayarak doguda,güneydoğuda ki zor yasamdan bir haber burada atıp tutmak çok kolay.
   34 sivil canin ölümüne neden olan heronlar,iha'lar Daglica'ya sıra gelince neredeydiler.Yazik degil mi o kadar cana?Kac asker hayatını ömrünün baharında kaybetti,Kac eve ates düştü,emekler bosa gitti,hayaller yıkıldı,ana-babalar yavrularından,yavrular babalarından oldular.... Bu liste uzar gider.
   Bir zahmet Youtube'a girip Daglica baskınlarının görüntülerini izleyin.Orgut karakol basıyor,çatışma saatlerce sürüyor,askerlerin yardımına ne bir zırhlı arac nede helikopter geliyor.Adam aşağı inip sag kalan iki askeri öldürüyor,daha sonra oturup baslarında sigaralarını içip elini kolunu sallaya sallaya gidiyorlar.Ve bunu komuta merkezinde komutanlar oturdukları yerden izliyorlar.O komutanlarda nasil bir yürek,nasil bir vicdan var ki zamanında yardım göndermiyorlar.Bekir bey bunu bir sorgulayın derim.
   Mardin/Bilge köy katliamında 44 can'a mal olan korucu silahlarının balistik raporu neden yayınlanmadı?Hiç merak ettinizmi? Balistik raporundan çıkan sonuc;
- bir çok faili meçhul cinayetin failleri ortaya çıkacak (devlet envanterinde bulunan silah)
- hayatını kaybeden bir çok askerin,aslında örgüt silahıyla değilde devletin kendi silahıyla öldüğü ortaya çıkacaktı.Bunun gibi bir çok şeyi siralayabilirim.Yazdiklarim herkesce bilinen ama hiç kimsenin görmek ve bilmek istemediği seylerde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 26, 2012, 18:27:57 »
   Aklıma gelmişken bunuda yazayım.Nefes filminde komutan "haberlerde 10 saniye kadar konuşulur,sonra da unutulursunuz" gibi bir sey demişti.Sonuna kadar haklı.Ankara alışveriş festivali konserleri son hız devam ediyor.Konser alanları da bir gün bile bos kalmıyor.Bir tek Bengü'nun konseri iptal oldu.Sehitler bahane edildi ama trafik kazası geçiren şarkıcının konser vermesi zordu ve üzülerek belirtmek isterim ki bu baskın onlar için bahane oldu.Olan sadece ve sadece hayatını kaybedene ouyor :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Haziran 26, 2012, 18:30:42 »
   Bekir bey,emniyete teslim olmuş örgüt elemanı getirildi diye emniyeti terk mi edelim.Emniyet personeli traşa getirilmiş kisi ile sohbet ediyorsa bu bir suçmudur kabahatmidir?
   Sizin babanız da eski emniyet mensubu.Siz hiç babanızın,ölümün kıyısından döndüğüne şahit oldunuz mu?Babasız kalma korkusunu yaşadınız mı?Kaç defa gozunuzun onununde satirla adam öldürüldü? Yerde yatan,kursunlanmis kaç beden gördünüz? Kaç defa zırhlı servislerle eve,okula gittiniz?İşte ben bu yazdiklarimin hepsini yaşadim.Doguluyum diye,Kürt kökenliyim diye ileri geri yazı yazamazsiniz Bekir bey.
   Batıda bir eli yağda bir eli balda misali yaşayarak doguda,güneydoğuda ki zor yasamdan bir haber burada atıp tutmak çok kolay.
   34 sivil canin ölümüne neden olan heronlar,iha'lar Daglica'ya sıra gelince neredeydiler.Yazik degil mi o kadar cana?Kac asker hayatını ömrünün baharında kaybetti,Kac eve ates düştü,emekler bosa gitti,hayaller yıkıldı,ana-babalar yavrularından,yavrular babalarından oldular.... Bu liste uzar gider.
   Bir zahmet Youtube'a girip Daglica baskınlarının görüntülerini izleyin.Orgut karakol basıyor,çatışma saatlerce sürüyor,askerlerin yardımına ne bir zırhlı arac nede helikopter geliyor.Adam aşağı inip sag kalan iki askeri öldürüyor,daha sonra oturup baslarında sigaralarını içip elini kolunu sallaya sallaya gidiyorlar.Ve bunu komuta merkezinde komutanlar oturdukları yerden izliyorlar.O komutanlarda nasil bir yürek,nasil bir vicdan var ki zamanında yardım göndermiyorlar.Bekir bey bunu bir sorgulayın derim.
   Mardin/Bilge köy katliamında 44 can'a mal olan korucu silahlarının balistik raporu neden yayınlanmadı?Hiç merak ettinizmi? Balistik raporundan çıkan sonuc;
- bir çok faili meçhul cinayetin failleri ortaya çıkacak (devlet envanterinde bulunan silah)
- hayatını kaybeden bir çok askerin,aslında örgüt silahıyla değilde devletin kendi silahıyla öldüğü ortaya çıkacaktı.Bunun gibi bir çok şeyi siralayabilirim.Yazdiklarim herkesce bilinen ama hiç kimsenin görmek ve bilmek istemediği seylerde.

+1
disardan gormek yada duymak ayri bisey bizzat yasamak apayri bisey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Haziran 26, 2012, 18:48:17 »
Şehit Piyade Er [ Yaşar DOYMUŞ ] Tirebolu
Kendi ağzından ailesine söylediği sözler : Anne bizler burada şehitlik mertebesine ulaşacağımızı biliyoruz.Çünkü burda ölüm bedava,Şehit olmaktan korkmuyorum anne,fakat düşmanın kahbeliğinden korkuyorum.Birde unutmadan anne vur emrimiz yok,ancak içimizden iki üç arkadaşımız vurulduktan sonra ,pkk lı hainler çekiliyor ve arkasından vur emri geliyor.şimdi ben kimi vurayım anne.Ölürsem hakkını helal et anne.

ne kadar doğru bu sözler bilmiyorum ama az önce gördüm paylaşmak istedim. bunu söyleyen şehit benim ilçemden.. allah geride kalanlara sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden.

Gülsüm,
Böyle bir şey yok. Zaten askere vur diye emir verilmez. Asker kışlasında, karakolunda veya üs bölgesinde görev yapar. Karşıdan bir taciz ateşi yerse emir falan beklemeden ateşle karşılık verir. Bu tür şeyler konuyu tam bilmeyen kişileri ajite etmek maksadıyla söylenmiş şeylerdir. Kendisine ateş eden kişiye karşı kendisini korumak ve ateşle cevap vermek kadar doğal bir şey yoktur. Bunun herhangi bir açıklaması da yoktur. Söylenecek tek şey külliyen yalan olduğudur.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Haziran 26, 2012, 20:11:28 »
Gülsüm,
Böyle bir şey yok. Zaten askere vur diye emir verilmez. Asker kışlasında, karakolunda veya üs bölgesinde görev yapar. Karşıdan bir taciz ateşi yerse emir falan beklemeden ateşle karşılık verir. Bu tür şeyler konuyu tam bilmeyen kişileri ajite etmek maksadıyla söylenmiş şeylerdir. Kendisine ateş eden kişiye karşı kendisini korumak ve ateşle cevap vermek kadar doğal bir şey yoktur. Bunun herhangi bir açıklaması da yoktur. Söylenecek tek şey külliyen yalan olduğudur.
   Seyit abiye katılıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Haziran 26, 2012, 20:39:28 »
Dün bir arkadaşımın ofisine ziyarete gittim Taksimdeki İstanbul Barosuna tam çıkacakken dışarıda bir gürültü camdan baktık eylem yapılıyor, fakat eylemi amacı ne belli değil, renkler malum renkler ve bayraklarda terör örgütünün renkleri, tabi malum partinin bayrakları, şimdi gelinde çıldırmayın.

Ben askerliğimi Ankarada yaptım Merkez Komutanlığında, Gece Adli olaylar Gündüz ise Cenazelere gidiyorduk Ve ben ŞEHİT Cenazesi kaldırdım siz onun ne demek olduğunu biliyormusunuz. O yüzden kimseyi dinleyecek halimiz, vaktimiz kalmadı. Şehit sayısı kaç bilen var mı acaba 30.000 doğru mudur?

Kimseler Üstüne alınmasın lütfen hitapta bulunmadım.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 26, 2012, 20:49:12 »
http://gundem.milliyet.com.tr/teslim-olan-15-pkk-li-serbest-kaldi/gundem/gundemdetay/26.06.2012/1559083/default.htm

Teslim olan 15 PKK'lı serbest kaldı[/size]

Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarından kaçarak, Habur Sınır Kapısı’nda güvenlik güçlerine teslim olan 15 örgüt üyesinden yetişkin olan 8’i, Özel Yetkili Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi.

Savcılıkta ifade veren 8 örgüt üyesi, sevk edildikleri mahkemece ”etkin pişmanlık” hükümlerinden faydalandırılarak salıverildi. 18 yaşından küçük olan 7 örgüt üyesinin de Silopi’de serbest bırakıldığı bildirildi.

Soysuz şerefsizleri serbest bırakmışlar !  Yeşil kartta vermişlerdir şimdi bunlara birer ev, birer tane de araba tamamdır.
Bence hükümet kendisine yakışanı yapmış tebrik ediyorum. asdafasfasdfasdfasdf
dün ve bugün gene iki asker şehit düştü.
:alkis: :alkis: :alkis:
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Haziran 26, 2012, 23:25:38 »
Özcan bey ben sizin doğulu olduğunuzu da kürt olduğunuzu da bilmiyorum. Siz benim neler yaşadığımı, neler gördüğümü bilemezsiniz benim babam özel harekatcıydı, o konulara hiç girmeyelim. Demişsiniz ki "Siz hiç örgütten kaçıp devlete sığınan biri ile;
- görüştünüz mü?
- Kendisinin ve ailesinin içinde bırakıldığı zorlukları dinlediniz mi?"

Ben de diyorum ki siz hiç şehit ailesinin evine gittiniz mi ? O acıdığınız adamın neler yaptığını siz biliyor musunuz?

"Muhtemelen canlı canlı görmemiş ve dinlememişsiniz.Ama ben gördüm.İnsan olan,vicdan sahibi olan üzülür kahrolur."

BEN TERÖRİSTE ACIMAM! Acıyanada engel olmam.

Ben sandece "Terörist katildir bunun başka bir açıklaması yoktur. Acı çekmek ne demek  görmek isteyen şehit evine gitsin teröristle sohbete değil!" Soruyorum bunun sizin kürt kökenli doğulu olmanızla ne ilgisi var olayı çarpıtıyorsunuz ? Hatta bu konuyu inceleyen herkese soruyorum? Ne ilgisi var ?
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Haziran 26, 2012, 23:32:42 »
Dün bir arkadaşımın ofisine ziyarete gittim Taksimdeki İstanbul Barosuna tam çıkacakken dışarıda bir gürültü camdan baktık eylem yapılıyor, fakat eylemi amacı ne belli değil, renkler malum renkler ve bayraklarda terör örgütünün renkleri, tabi malum partinin bayrakları, şimdi gelinde çıldırmayın.

Ben askerliğimi Ankarada yaptım Merkez Komutanlığında, Gece Adli olaylar Gündüz ise Cenazelere gidiyorduk Ve ben ŞEHİT Cenazesi kaldırdım siz onun ne demek olduğunu biliyormusunuz. O yüzden kimseyi dinleyecek halimiz, vaktimiz kalmadı. Şehit sayısı kaç bilen var mı acaba 30.000 doğru mudur?

Kimseler Üstüne alınmasın lütfen hitapta bulunmadım.

:alkis: :alkis: :alkis:
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Haziran 26, 2012, 23:36:09 »
Bekir bey bunu bir sorgulayın derim.

Özcan bey bende şunu bir araştırın derim

25 Ekim 1985 Serin Karakolu, 9 şehit

4 Ağustos 1991 Samanlı Karakolu, 10 şehit

10 Eylül 1991 Çobanpınar Karakolu, 6 şehit

7 Ekim 1991 Taşlıtepe Karakolu, 11 şehit

15 Mayıs 1992 Taşdelen Karakolu, 27 şehit

26 Mayıs 1992 Üzümlü Karakolu, 15 şehit

22 Haziran 1992 Perihan Karakolu, 6 şehit

30 Haziran 1992 Betonpınar Karakolu, 8 şehit

20 Temmuz 1992 Sivritepe Karakolu, 10 şehit

10 Ağustos 1992 Dikboğaz Karakolu, 6 şehit

17 Ağustos 1992 Tuzla Karakolu, 7 şehit

24 Ağustos 1992 Milli Karakolu, 3 şehit

30 Ağustos 1992 Alan Karakolu, 20 şehit

13 Eylül 1992 Aktütün Karakolu, 22 şehit

29 Eylül 1992 Derecik Karakolu, 28 şehit

2 Temmuz 1993 Çelik Karakolu, 16 şehit

22 Temmuz 1993 Kısıklı Karakolu, 5 şehit

1 Ağustos 1993 Serbest Karakolu, 10 şehit

23 Ağustos 1993 Sultantopu Karakolu, 14 şehit

23 Ekim 1993 Kavaklı Karakolu, 8 şehit

19 Kasım 1993 Pirinçeken Karakolu, 10 şehit

12 Aralık 1993 Üzümlü Karakolu, 7 şehit

13 Ağustos 1994 Ördekli Karakolu, 5 şehit

15 Haziran 1995 Ortaklar Karakolu, 15 şehit

4 Haziran 2007 Kocatepe Karakolu, 7 şehit

21 Ekim 2007 Dağlıca Karakolu, 12 şehit

4 Ekim 2008 Aktütün Karakolu 15 şehit

30 Nisan 2010 Sivriyayla Karakolu, 4 şehit..
..Tüplü ve Öfkeli..