Tercüman olmuşsunuz. mekanları cennet olsun
Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, sana âguşunu açmış duruyor Peygamber... Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz... Acıyan kanayan yürek dile gelse bile yine sözler kifayetsiz... Mekanları cennet olsun..
içimizi yakanların içleri yansın... Allah rahmet etsin,sabır versin ailelerine...
Milletçe Başımız Sağolsun.
gün gidende ay gelende gel oğlum
cihan yanar sen gülende gül oğlum
bir yol vardır hakk yoludur bul oğlum
yeri bilmek göğü bilmek bil oğlum
çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum
çakal gezen şu dağlarda gez oğlum
hain gezen şu dağlarda gez oğlum
gez oğlum
vatanına göz dikeni ez oğlum.!
dostun kim düşmanın kim sez oğlum
tarihini şerefinle yaz oğlum
yaz oğlum.!
gez oğlum
yaz oğlum.!
senden gider sonsuzluğa yol oğlum
dört bir yana salmalısın kol oğlum
ekmeğini aç olanla böl oğlum
haram yeme, hakk uğruna öl oğlum.!
gez oğlum
yaz oğlum.!
gez oğlum
yaz oğlum.!
zulum dolu saltanattan in oğlum
zalimlere duymalısın kin oğlum
nefis kibir mantık yutan dev oğlum
mağrur olma insanları sev oğlum
gez oğlum
yaz oğlum.!
gez oğlum
söz ver bana geç karşıma söz oğlum.!
Esat KABAKLI
bla ,bla.bla........Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok.
Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine..Allah sabır versin inşallah, bütün bunlara sebep olan kim varsa misliyle bu acıları yaşayıp öğrenmesi dileğiyle...
Allah belalarını versin.Diyecek başka bir şeyim yok.
Rabbim acılı ailelerine sabırlar ihsan eylesin.Kendileri Allah katında diridirler ve rızıklandırılıyorlar zaten..
forumda var onlarca kişi şuraya yazan 3-5 kişi, ??

!!!!
Başığımız sağolsun Cenabı Hak yakınlarına sabırlar versin
Allah rahmet eylesin hepsine
o aileleri ve bizleri üzen o ........ Allah belasını versin
4000 askerle 300 köpeğin kuşatıldığı yazıyor, 300 köpeğin leşini getiremiyorsanız istifa edin gidin. Dalga geçmeyin milletle!!!!!!!!!!!!!
4000 askerle 300 köpeğin kuşatıldığı yazıyor, 300 tane kelle getiremiyorsanız istifa edin gidin. Dalga geçmeyin milletle!!!!!!!!!!!!!
aynen öyle ama kendileri üzgünmüşler !
Başımız sağolsun,şehitlerimizin yakınlarına Allah sabırlar versin.
Bizler yarın unutacağız sonuçta ateş düştüğü yeri daha çok yakıyor.
Gece gece beddua etmeyeyim diyorum ,ama edeceğim.
Bu işi sadece yapanlar değil yapanlara yardım,destek,yataklık vb...ne şekilde olursa olsun hepsinin ALLAH belalarını verir inşaallah.
Allah bela okuduğumuz için bizi affetsin.
Ama hakediyorlar ,
Seviyemi düşürdüğüm için kusuruma bakmayınız.İyi geceler.
forumda var onlarca kişi şuraya yazan 3-5 kişi, ??
!!!!
Normal şartlarda bu tarz konulara kesinlikle yorum yapmam ama bu biraz serzeniş olduğundan yazayım dedim. Bende askeri personelim hatay dörtyolda görevliyim hani 18 Haziran 2012 akşamı nöbetçi iken Hatay Belen'de çatışmada vurulup şehit olduğunu öğrendiğimiz Komando bölüklerimizden birinin personeli Doğukan Şİt kardeşim gibi niceleri. 5 yıldır görevli olduğum birlik 3üncü şehidini veriyor.
Sizlerede hak veriyorum, üzülüyorsunuz, kahrediyorsunuz hatta lanet okuyorsunuz. İçinde olmakla, dışarıdan bakmak arasında çok fark var. Yanlış anlamayın kimseyi aşağılamıyorum ama, böyle uluorta atılıp tutulması birşey biliyormuş gibi zoruma gidiyor. Özellikle Tv kanallarına çıkan sözüm ona terör uzmanları vs.. gibi
Ya arkadaş çiçek ekmeyi bilmeyen, toprak çapalamayı bilmeyen ne bileyim bahçeden analmayan bahçıvan olurmu? Acaba kaç kez terör denilen illeti burun buruna sıcağı sıcağına yaşadılar da uzmanı oluyorlar.
Durum ne sizin ''Bu kadar askeri bu kadar adamlamı basıyorlar'' dediğiniz kadar basit, Ne de '' bu kadar adamın bu kadar askeri zor durumda bırakması kadar basit değil. Birilerine cevap vermedim kimse üzerine alınmasın içimden gelenleri yazdım sadece. Dün geceden beri deşarj olacak bir ortam arıyordum, şükür kimseye sataşmadan buraya basip oldu. Herkese iyi geceler...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3483846737462&set=a.1607813477803.2081528.1310164228&type=1&theater
4000 askerle 300 köpeğin kuşatıldığı yazıyor, 300 köpeğin leşini getiremiyorsanız istifa edin gidin. Dalga geçmeyin milletle!!!!!!!!!!!!!
300 köpeğin değil 300000 köpeğin leşi Mehmedimin 1 damla kanına bedel olamaz...
benim bayrağım kutsaldır,mübarektir bayrağımı lütfen pisliklerden uzak tutun.

3 yaşında bir oğlum var sizler gibi bende onun için elimden geleni yapıyorum giymiyorum giydiriyorum. yemiyorum yediriyorum şimdiden hayaller kuruyorum oğlumla alaklı bütün babalar gibi.ve Sonra bir kansız çıkıyor ve onu benden alıyor aman yarabbi
Rabbim şehitlerimize rahmetinden rahmet aillelerine sabrından sabır versin.
Ates dustugu yeri yakiyor... sehitlerimize Allah tan rahmet , yakinlarina sabir diliyorum...
teror uzmani degilim ama askerligini o bolgede yapan biri olarak diyecegim, uc aylik acemi askerleri hainlere hedef yiginagi yapmak degildir terorle mucadele...