0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler yanlış anlaşılacak cümleler kurarken hassasiyet gösterelim ne olur Ben de Van'lıyım..... Vatanımı seviyorum bu Vatan için canımı feda ederim.... Bizleri ayrışmaya bölünmeye zorlayanlara karşı sımsıkı kenetlenmemiz gerekir diye düşünüyorum.....
Vayy hemşerim benimBende Kars lı yım, çok yakın, hemşeri sayılırız
biliyorum Kemal Bey daha önce de konuşmuştuk....
Tailand ta da buna benzer etnik sorunlar varmı
Benim atam dedem ben o namussuzlara silah zoruyla boyun eğeyim diye, yardım edeyim diye kan dökmedi bu topraklara. Ben yapmam Kadir bey. Osmanlı torunuyuz biz. Türk'üz biz Doğudakiler ile karıştırmayalım! Mehmet beye de bütünüyle katılıyorum. Kutlarım Mehmet bey
benimde soylemek istedigim o mehmet bey etnik sorun yok teror sorunu var iki yoruma takildim ben 1. Kemal abiinin kulladigi "kurt teroru" bunu "pkk teroru" olarak duzeltilmesini rica ettim. 2.Sizin yorumdaki haberin altinda verdiginiz yorumlarda Atom bombasi yorumlari beni rahatsiz etti Atom bombasi ne demek orda yasayan masum ve caresiz halk ne olacak? saddam yapmisti zamaninda
son bisi soylemek istiyorum tabi once Bekir beye ve Mehmet beyle guluyorum Ben Mardinliyim bir tarafim kurd bir tarafim Arab ama ben istanbulda buyudum Ankarada okudum ve suan Taylandta yasiyorum Askerden kacmak icin taylanda gelen ve facebookta vatan millet naralari atanlardan o kadar cok varki burada onun icin size sadece guluyorum ve baska bisi yazmiyacam bu konuda --son-