0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genesis den farkı ne ? çok benziyor
genesis - camry, i40 - avensis eşleştirmesi yapabiliriz. tasarım olarak da hyundai'nin yeni tasarım anlayışı ile şekillendirilmiş. ön konsolu çok beğendim özellikle de vitesini. araca oturma pozisyonunda önden bakıldığında ne kadar oturaklı olduğu anlaşılıyor. toyota bayisine geri döndüğümde avensis'i bir daha incelemedim. o derece.
Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk çok önemli ne yazikki hyundai görüntü olarak yeni bir imaj çizsede geçmişteki olmamış kavun imajını hala düzeltemedi gözümde.. Avensis alanlarda zaten toyotanın eski arabalarındaki sorunsuzluklara bakıp alıyorlar..
İşte Toyota'nın eski sorunsuz günlerine güvenip alanlar da mahkemelerde şuanda, umarım Hyundai de tam tersini yapar ve eski imajını düzeltir, en azından o yolda görünüyor. Bu arada araç tasarım olarak çok çok güzel, yalnız yakıt tüketimleri biraz fazla geldi bana, ağırlığından olabilir, göremedim, ama yeni nesil araçlara nazaran birazcık fazla, ya da bana öyle geldi. Sonuç olarak hem tasarım, hem de donanım olarak, hem de motor güçleri olarak gayet güzel.
Hyundai i40'ı aylardır takip ediyorum internetten..Gerçekten tasarım olarak çok hoş..Elantra'ya biraz fazla benziyor ama bence..Türkiyeye ithal edilen 1.6 GDI motor malesef ki aracın o güzel görüntüsünü törpülüyor.Çünkü GDI motorlara LPG uygulanamıyor hala..Uygulansa da tam verim alınamadığını okudum forumlarda..64 bin TL lik fiyat Hyundai için bence fazla..Türkiyede hala Hyundai'nin kötü bir imajı var..O parayı Hyundai'ye verirsem herkesden şu lafı duyarım heralde 'O parayı Hyundai'ye verene kadar neler var alınacak '...
Az yakıyordur muhtemelen ama nede olsa benzin işte..Zaman gelecek LPG zorunlu hale gelecek..O yüzden LPG uyumu önemli bence
1.6 otv sı yuzde 37 , 1.6 ıle 1.8 motor hacmı arası yuzde 80 ... 1.6 dızel getırselerdı 108 mılyar olmazdıı....passatın ınsıgnıanın 2.0 dızellerı bıle 80 mılyarken 1.7 dızele 108 mılyarı kım verır?