0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 otv sı yuzde 37 , 1.6 ıle 1.8 motor hacmı arası yuzde 80 ... 1.6 dızel getırselerdı 108 mılyar olmazdıı....passatın ınsıgnıanın 2.0 dızellerı bıle 80 mılyarken 1.7 dızele 108 mılyarı kım verır?
Oğuz,dizel degil 1,6 motor çok hantal kalıyor dedim
Kafanızda ki kötü imajı silin. Hyundai böyle giderse yakında Toyota'yı da sollar emin olun... Çok büyük adımlarla ilerliyor. Birde Gürhan abimiz avensis için daha donanımlı demiş hem de elegant extra için maalesef size katılmıyorum. Bırakın elegant extrayı premium bile yanından geçemez. i40 deli divane donanım dolu arabanın içi dışı... Dizeli maalesef aşırı pahalı daha uygun fiyatlarda olsa düşünülmeden alınabilecek bir araç ki kafadan 5 yıl da garanti cabası... Kusura bakmayın tüm yorumları tek tek okuduğum için isimleri hatırlayamıyorum birisi de herhalde özcan abiydi dizel motorlarda ki hantallığı söylemiş sonuna kadar haklı... Ben 2009 model Hyunda santa fe kullandım 2.2 160 bg dizel bir araç. Sanki dersin için de 1.6 dizel var araç turbosuz dizel gibi ya zorla kımıldıyor aynı şekilde tucsonu da kullandım 2.0 dizel o da aynı şekilde ancak şöyle birşe var H-matic'in hakkını yememek lazım böyle bir vites olamaz sanki vites yok vites geçişlerini DSG'den daha başarılı buldum milim hissetmiyorsun vites değiştirdiğini yağ gibi... (Bu yorum sante fe için )
i40 ın şuanda prime donanımlsı var ve evet avensis elegant extra daha donanımlı. executive dersen orada haklısın ama o da 100.000 tl . Ben yakın fiyatta olan iki donanımı karşılarştırdım. Avensis elegant extra 61.900 i40 prime 63.900 tl. İ40 ta ısıtmalı ön koltuk , far yıkama , deri-kumaş döşeme gibi avensiste olan özellikler yok. Hem de 2000 tl daha pahalı.