Gönderen Konu: Hyundai - I 40  (Okunma sayısı 4899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Hyundai - I 40
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2012, 14:48:49 »
dizeli.. 1685 cc. Türkiye deki vergi sistemini göz önünde pek bulundurmamışlar..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2012, 14:48:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2012, 14:56:53 »
Ben çok beğendim gerçekten güzel araç
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Re: Ynt: Hyundai - I 40
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2012, 15:17:36 »
1.6 otv sı yuzde 37 , 1.6 ıle 1.8 motor hacmı arası yuzde 80 ... 1.6 dızel getırselerdı 108 mılyar olmazdıı....passatın ınsıgnıanın 2.0 dızellerı bıle 80 mılyarken 1.7 dızele 108 mılyarı kım verır?
1.66 da %80 dilime giriyor, bunu demeye calistim. :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2012, 15:38:11 »
Ooo hız sabitleyici varmış ... Alınır bu araç on numara... :P
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2012, 23:02:25 »
   Hyundai bu sefer yapmış.Arac mükemmel olmuş(görünüşte) Test aracının gelmesi yaklaşık bir ayı bulurmuş.Test edince ne olduğunu göreceğiz.Yalniz 1,6 CGİ motordan pek umutlu değilim.Kia Sportage ve Hyundai İX35'te de kullanılan bu motor kesinlikle hantal bir yapıya sahip.Elantra'da olsa kabul ederim ama D segmenti bir arac için yetersiz kalacaktır.
   Baska bir ayrıntı,araçta Nexen marka lastik ve tam boy stepne kullanmışlar :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2012, 13:13:27 »
arkadaşım ix 35 sahibi. bayide rastgele i40'ı görmüş. tabi hemen ona kakalamaya çalışmışlar. test sürüşüde yapmış. çekişte hantal kaldığını söyledi. birde ona gdi motorlar için lpg kitinin çıktığını söylemişler. fiyatıda 3500 tl imiş. ama bir noktaya dikkat çekmişler. oda bu lpg kitinin benzinle gazı aynı anda yaktığı ve yakıttan sadece %35 civarı tasarruf yaptığıymış. yahu şu hyundainin haline acıyorum :D
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 24, 2012, 15:40:52 »
 Kafanızda ki kötü imajı silin. Hyundai böyle giderse yakında Toyota'yı da sollar emin olun... Çok büyük adımlarla ilerliyor.
 Birde Gürhan abimiz avensis için daha donanımlı demiş hem de elegant extra için maalesef size katılmıyorum. Bırakın elegant extrayı premium bile yanından geçemez. i40 deli divane donanım dolu arabanın içi dışı... Dizeli maalesef aşırı pahalı daha uygun fiyatlarda olsa düşünülmeden alınabilecek bi araç ki kafadan 5 yıl da garanti cabası...
 Kusura bakmayın tüm yorumları tek tek okuduğum için isimleri hatırlayamıyorum birisi de herhalde özcan abiydi dizel motorlarda ki hantallığı söylemiş sonuna kadar haklı... Ben 2009 model Hyunda santa fe kullandım 2.2 160 bg dizel bi araç. Sanki dersin için de 1.6 dizel var araç turbosuz dizel gibi ya zorla kımıldıyor aynı şekilde tucsonu da kullandım 2.0 dizel o da aynı şekilde ancak şöyle bişe var H-matic'in hakkını yememek lazım böyle bi vites olamaz sanki vites yok vites geçişlerini DSG'den daha başarılı buldum milim hissetmiyorsun vites değiştirdiğini yağ gibi... (Bu yorum sante fe için )
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 24, 2012, 19:41:28 »
   Oğuz,dizel degil 1,6 motor çok hantal kalıyor dedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 24, 2012, 22:10:14 »
   Oğuz,dizel degil 1,6 motor çok hantal kalıyor dedim ;)
PArdon abicim ben yanlış anlamışım ancak git bide dizeli dene o ağır geliyor dediğin 1.6 benzinli bile sana canavar gibi gelir... Dizeller oynamıyor yerinden elektrikli araba gibi gidiyorlar...1.7 dizel inşallah eski dizellerle bi alakası yoktur resmen hayal kırıklığı olur...
 Bu sabah 2011 model 1.8 90'lık connect ile yaylaya çıktım yok böyle bi kalkış... Araç rolantide çalışıyor gaza basmadan ayağını hızlıca debriyajdan çektiğin zaman araç patiye düşüyor kendiliğinden gaz veriyor maşallah dedim ya süper valla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 25, 2012, 07:29:50 »
   Sportage ile ilgili okuduğum bir yazı da 2.0 motorların bile kağıt üzerindeki değerleri ile kullanımdaki değerlerinin birbiriyle örtüşmediği yönündeydi.Ama 1,6 motor kesinlikle İ40 için hantal kalacaktır.Buna adım gibi eminim.Test aracı gelince bakıp göreceğiz hep beraber...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 25, 2012, 08:24:33 »
Kafanızda ki kötü imajı silin. Hyundai böyle giderse yakında Toyota'yı da sollar emin olun... Çok büyük adımlarla ilerliyor.
 Birde Gürhan abimiz avensis için daha donanımlı demiş hem de elegant extra için maalesef size katılmıyorum. Bırakın elegant extrayı premium bile yanından geçemez. i40 deli divane donanım dolu arabanın içi dışı... Dizeli maalesef aşırı pahalı daha uygun fiyatlarda olsa düşünülmeden alınabilecek bir araç ki kafadan 5 yıl da garanti cabası...
 Kusura bakmayın tüm yorumları tek tek okuduğum için isimleri hatırlayamıyorum birisi de herhalde özcan abiydi dizel motorlarda ki hantallığı söylemiş sonuna kadar haklı... Ben 2009 model Hyunda santa fe kullandım 2.2 160 bg dizel bir araç. Sanki dersin için de 1.6 dizel var araç turbosuz dizel gibi ya zorla kımıldıyor aynı şekilde tucsonu da kullandım 2.0 dizel o da aynı şekilde ancak şöyle birşe var H-matic'in hakkını yememek lazım böyle bir vites olamaz sanki vites yok vites geçişlerini DSG'den daha başarılı buldum milim hissetmiyorsun vites değiştirdiğini yağ gibi... (Bu yorum sante fe için )
i40 ın şuanda prime donanımlsı var ve evet avensis elegant extra daha donanımlı. executive dersen orada haklısın ama o da 100.000 tl :D. Ben yakın fiyatta olan iki donanımı karşılarştırdım. Avensis elegant extra 61.900 i40 prime 63.900 tl. İ40 ta ısıtmalı ön koltuk , far yıkama , deri-kumaş döşeme gibi avensiste olan özellikler yok. Hem de 2000 tl daha pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 25, 2012, 22:37:07 »
i40 ın şuanda prime donanımlsı var ve evet avensis elegant extra daha donanımlı. executive dersen orada haklısın ama o da 100.000 tl :D. Ben yakın fiyatta olan iki donanımı karşılarştırdım. Avensis elegant extra 61.900 i40 prime 63.900 tl. İ40 ta ısıtmalı ön koltuk , far yıkama , deri-kumaş döşeme gibi avensiste olan özellikler yok. Hem de 2000 tl daha pahalı.
Fiyatı zaten saçma olmuş... O fiyat o araca fazla ikisinin de birbirinden üstün ufak tefek özellikleri var. Yanlız avensis görüntü olarak bir boy önde makyajdan sonra daha oturaklı görünmeye başladı gözüme... Executive'in maşallahı var doldurmuşlar ancak o da o fiyatı hak etmiyor... Haklısınız aslında... Bu fiyatla giderse doğal olarak herkez i40 yerine avensise yönelir... Motor ve donanım seçeneği biraz daha bol olmalı i40'da böyle satış stratejisini zor yakalarlar...