Gönderen Konu: Emin Evim & Emin Otomotiv  (Okunma sayısı 25858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: Emin Evim & Emin Otomotiv
« Yanıtla #40 : Ağustos 04, 2012, 17:45:10 »
ev 100.000TL
pesinat 20.000 verdim ve ayda 2.000TL 40 ay taksit yaptirdik diyelim ve cekiliste sira gelmedi simdi bu durumda
1. 20.000pesin + 30.000 taksit (15x2.000)=50.000TL
2. 20.000pesin +40.000taksit (20x2.000)=60.000TL
Bu iki secenekten hangisine gore evi alacam? odenen paraya gore mi yoksa taksit sayisina gore mi? 

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 04, 2012, 17:45:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 04, 2012, 17:56:27 »
ev 100.000TL  pesinat 20.000 verdim ve ayda 2.000TL 40 ay taksit yaptirdik diyelim ve cekiliste sira gelmedi simdi bu durumda

En geç 20. ayda eviniz teslim abicim.

Yani peşinattan sonra kalan vadenin yarısı oluyor.

Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 04, 2012, 18:04:17 »
pesninat orani varmi kredideki gibi mesela 20% pesin gerisi taksit seklinde ve son bir soru diyelimki 40 ay taksit yaptik 10. ayda toplu para geldi bi yerden taksitleri pesin yatirip hemen evi alabilirmiyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 04, 2012, 18:08:22 »
pesninat orani varmi kredideki gibi mesela 20% pesin gerisi taksit seklinde ve son bir soru diyelimki 40 ay taksit yaptik 10. ayda toplu para geldi bir yerden taksitleri pesin yatirip hemen evi alabilirmiyim?

Peşinat oranı yok abicim ne kadar verebilirsen. Tabiki toplu para geldğinde borcu kapatıp evinizi alabirisiniz.

İlgin için çok teşekkür ederim abicim.
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 04, 2012, 23:23:19 »
Osman Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçekten çok bilgilendirici yazmışsınız.

EminEvim manevi kazanç da sağlıyor insana. Eğerki ev,araba almak gibi bir düşüncemiz varsa değerlendirilmesi gereken çok güzel bir seçenek.
Şükrü Bey asıl ben size çok teşekkür ederim, çünkü kapitalistlerin üstünü kapatmaya çalıştığı bir sistemi belki de sadece manevi menfaat uğruna-ki en güzel kazanç manevi kazançtır.-anlatmaya çalışıyorsunuz. Kültürünüz ve samimiyetiniz yazılarınızdan açıkça anlaşılıyor. Saygı ve selamlar...( Arkadaşlarımı da ikna edip inşallah bu sisteme dahil olmayı düşünüyorum.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 05, 2012, 11:08:35 »
Şükrü Bey asıl ben size çok teşekkür ederim, çünkü kapitalistlerin üstünü kapatmaya çalıştığı bir sistemi belki de sadece manevi menfaat uğruna-ki en güzel kazanç manevi kazançtır.-anlatmaya çalışıyorsunuz. Kültürünüz ve samimiyetiniz yazılarınızdan açıkça anlaşılıyor. Saygı ve selamlar...( Arkadaşlarımı da ikna edip inşallah bu sisteme dahil olmayı düşünüyorum.)

Bahsettiğiniz gibi sistemin kökü yardımlaşma üzerinedir. Osmanlı da aynı sistemi kullanmıştır. Yıllarca biz de kullandık ve hala kullanıyoruz

gerçekten yaşatılması gereken bir sistem. Her zaman hayırlı alışverişler dilerim size Osman Bey selametle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #46 : Ağustos 05, 2012, 11:44:50 »
Yazılanlar çok güzel sistemde çok güzel görünüyor. Bende bu düşünce ile Emin Evim'in bürosuna uğrayarak bilgi aldım.
130 000 TL ev almak için bana çıkaılan plan şuydu.

35 000 TL peşin
Bunun yaklaşık 7500 TL'si organizasyon ücreti.
60 ay vadeli
ilk ödeme 1750 TL civarı. 18. Aya kadar bu ücret kira yardımları ile 1400 TL civarına düşerek gidiyor.
En kötü ihtimal 18. ayda parayı alabileceğim. Kurada daha önce de çıkabilir. İlk aydan alma ihtimalim de var.
18. Ayda parayı aldıktan sonra ödemeler 2000 TL oluyor.
Toplamda ödenen yaklaşık 146000 TL civarında.(Arkadaşlar yaklaşık yazmamın nedeni o çizelgeyi şu an bulamadım. Ama rakamlar bu civarlarda.)
Yani bana 95 TL para veriyor. Geriye ödenen ise 146000TL. Yaklaşık 60 ayda 50000 TL gibi bir para alıyor. Bu miktar banka faizleri ile aşşağı yukarı aynı . Tek avantajı ödediğiniz fazla paralarla başkalarıda ev sahibi olabiliyor. Ancak ben bu işte faizsiz olan kısmı anlamıyorum. Faiz yok ise sadece organizasyon ücreti var ise 130000 TL+7500 TL=137500 TL olması gerekmezmi.
Amacım sistemi kötülemek birilerini saygısızlık etmek değil. Bende giderken uygun olabileceğini düşünerek gitmiştim. Ancak sonuç yukarıda söylediğim gibi. Tabiki bu değilki Emin Evimden uzak durun. Düşünenler gidip görüşüp hesap yaptırabilir. Çok iyi bir yaklaşımları var. Görüşüp fikir alabilirsiniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 05, 2012, 12:24:22 »
Yazılanlar çok güzel sistemde çok güzel görünüyor. Bende bu düşünce ile Emin Evim'in bürosuna uğrayarak bilgi aldım.
130 000 TL ev almak için bana çıkaılan plan şuydu.

35 000 TL peşin
Bunun yaklaşık 7500 TL'si organizasyon ücreti.
60 ay vadeli
ilk ödeme 1750 TL civarı. 18. Aya kadar bu ücret kira yardımları ile 1400 TL civarına düşerek gidiyor.
En kötü ihtimal 18. ayda parayı alabileceğim. Kurada daha önce de çıkabilir. İlk aydan alma ihtimalim de var.
18. Ayda parayı aldıktan sonra ödemeler 2000 TL oluyor.
Toplamda ödenen yaklaşık 146000 TL civarında.(Arkadaşlar yaklaşık yazmamın nedeni o çizelgeyi şu an bulamadım. Ama rakamlar bu civarlarda.)
Yani bana 95 TL para veriyor. Geriye ödenen ise 146000TL. Yaklaşık 60 ayda 50000 TL gibi bir para alıyor. Bu miktar banka faizleri ile aşşağı yukarı aynı . Tek avantajı ödediğiniz fazla paralarla başkalarıda ev sahibi olabiliyor. Ancak ben bu işte faizsiz olan kısmı anlamıyorum. Faiz yok ise sadece organizasyon ücreti var ise 130000 TL+7500 TL=137500 TL olması gerekmezmi.
Amacım sistemi kötülemek birilerini saygısızlık etmek değil. Bende giderken uygun olabileceğini düşünerek gitmiştim. Ancak sonuç yukarıda söylediğim gibi. Tabiki bu değilki Emin Evimden uzak durun. Düşünenler gidip görüşüp hesap yaptırabilir. Çok iyi bir yaklaşımları var. Görüşüp fikir alabilirsiniz..

Kamil Bey ilginiz için teşekkür ederim.

Bu tarz yorumları gördükçe hoşuma gidiyor.Demekki başlığın faydası oluyor ve siz saygı değer forum üyeleri alternatif olarak gidip

görüşüyor,bilgi alıyor,aklına yatan üye oluyor,yatmayan bilgi sahibi oluyor. Gerçekten sağ olun..

Sorunuza gelince ;

Organize ücreti bu hizmetin bedeli. Çalışanların maaşı,şirketin gideri ve şirketin kârı. Sizin hesaplamada 130.000tl değerinde bir ev için

7.500tl organize ücreti isteniyor.

Yani 95.000 Tl alıp da 146.000 tl ödemiyorsunuz. Peşinatınız sizin böyle düşünmenize sebep olmuş galiba.Eğerki kira yardımı almak ya da

yapmak istemiyorsanız vade ortası sisteme girmeniz uygundur. Eğerki kirada oturuyorsanız bu zaman zarfında vereceğiniz kirayı da

hesaba katmayı unutmayınız.

Selametle Kamil Bey, her zaman hayırlı alışverişler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 27, 2012, 10:17:28 »
Emin Evim Eskişehir şubesi açılmıştır bütün dostları bekleriz çay içmeye.

Alıntı(http://www.eminevim.com/anasayfa)

Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Eskişehir şubemiz hizmete girdi.

Otomobil sahibi olmanın lüks sayıldığı 1991 yılında herkesin otomobil sahibi olabileceğini gösteren bir sistem kurduk. Sistemimizin adına El Birliği dedik. Alt gelir grubundan üst gelir grubuna 21 yılda on binlerce aileyi küçük taksitlerle faizsiz otomobil sahibi yaptık.

Gün geldi bu sistemi insanların ev sahibi olabilmeleri için modernize ettik. Ev almanın en kolay yolu olan Eminevim’i kurduk. Eminevim ülkemizde ev sahibi olmak isteyenler için çok farklı bir alternatif oldu. İnsanların kendi belirledikleri taksitlerle, tek kuruş faiz ödemeden, istedikleri yerden beğendikleri evi almalarını sağladık. Eminevim’in uyguladığı el birliği sistemi 21. Yılına girerken Ülkemizin her bölgesinde 40 şube açtık. Amacımız ev almak isteyen herkese daha kolay ulaşabilmek, onların Eminevim’e her an ulaşabilmelerini sağlamak oldu.

Eminevim Eskişehir Şube
Adres: Akçağlan mh. Yunusemre cad. No:2 Odunpazarı / Eskişehir (Atatürk Lisesi Karşısı , Eski Açıköğretim Bürosu)
Tel: 0222 233 00 17 - 18