0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şükrü hocam çok aradım taradım daha önce ama güvenemedim.. Sistemi biliyorum
Burda konuşulacak şey değil bu çok uzun muhabbet..Bizden bir arkadaş da ev için girdi 5 yıllığına bakalım ne olcek
Hatay ,Isparta ve Kütahya Emin Evim şubeleri açılmıştır arkadaşlar.Bilgilerinize. Buyrun bir çay için
Zenep Kamile giderken emin otomotivi gördüm uğraycaktım ama bize göre araba yoktu abi
Oldum olası bu tür organizasyonlara güvenmemişimdir.Param varsa alırım evimi arabamı, param yoksa otururum aşağı diye düşünenlerdenim...Katılanlara hayırlı olsun...
Kusura bakmayın ama benim düşüncem ; Güven vermiyor Allah aşkına günümüz parasını ben adamdan alıp taksit taksit ona ödeyeceğim, adam da buna faizsiz vade farksız vs. diye isimler takacak.. Bu devirde babam yapmaz bana bu iyiliği...
Ramazancım araba ve ev satmıyor bu sistem araba ve ev için para birikim sistemi para olduktan sonra araba kolay
Furkan Bey sisteme girmek için organize ücreti ödüyorsun. Sistemin karı bu. Yorum yazarken konuya vakıf olmak gerekiyor. Biraz araştıralım lütfen
Bu daha kötü o zaman Cebimden fazla para cıkmış olmuyor mu??
Her hizmetin bir bedeli olması lazım değil mi sizce? Ayrıca bu sistem belli ödeme gücü olan ve peşinatı olmayanlar veya evi alacak gücü olmayanlar için şu zamanda ev almak için ödenen faizlerden haberiniz vardır.100.000tl ye 140.000tl aradaki fark 40.000tl bankaya girdiğimiz zaman cebimizden para çıkmıyor mu ? Ayrıca faiz hassasiyeti olanlar için bu sistem hem ekonomik hem de helal.