0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben olsam i20 alırdım bu kadar paraya. kararınızı vermişsiniz hayırlı ve uğurlu olsun. teslim aldığınızda fotoğraflarınızı görmeyi heyecan ile bekliyoruz.
Kendim yazıp kendim okuyor gibiyim arkadaşlar Lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin.
Valla siz polo diyince ben de baktım da full donanımlı 1.6 tdi SEAT Ibiza (son makyajlı kasa) 38-40 arası, görünüş olarak da ne yalan söyleyeyim yaristen çok çok daha güzel, gerçi yine zevkinize saygı duyarım. Eğer almışsanız da hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Merhaba Faruk bey,Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun. Benim tavsiyem (5 yıl 100.000 km dizel 206, 1,5 yıl 35.000 km.dir de dizel corolla kullanıcısı olarak) madem yılda maksimum 15.000 km yapıyorsunuz multidrive benzinli bir modelini düşünmeniz. Cvt şanzımanın konforunu test aracında da görmüşsünüzdür, dizel mmt düşünmüyorsunuzdur umarım. Bir de alternatif araç olarak Honda Jazz fun donanımlısı cvt li düşünebilirsiniz, sorunsuzluk ve 2. el değeri konusunda Yaris'ten aşağı kalmaz.
Faruk bey, hayırlı olsun diyelim umarım memnun kalır ve keyifle binersiniz.
toyota almak bence doğru karar...senede 15 bin km den fazla yapmıyorsanız eğer 37 bin tl'ye 1.33 lük auris te dusunebilirsiniz..böylece kredi miktarınız da düşer ve biraz daha geniş bir araba almış olursunuz..yakıt sarfiyatı olarak pişman olacagınızı dusunmuyorum..aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın..
teşekkür ederim Sercan Bey. Allah herkese gönlüne göre versin.Teşekkür ederim. Auris gerçekten çok güzel bir araç.
Yaris yerine o paraya boş auris alırım yada auris almak için beklerim.. Bana küçük geliyor yaris..Hatta bizim bir arkadaş arabanın yaris(i) diyor..