0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sıfır olduğu için yeni kasa olduğu için yarisi tercih ederdim,malum2012 de aurisin kasası değişiyor.Aracınız hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin inşaalah
tamam belki yeni kasa ama yeni kasa sı ile birlikte yeni sorunları da olacaktır.Auris kasasının son yılını yaşıyor ve bence önce ki hataları düzeltilmiş son 5 yılın en sağlam kasası..her araba da böyle olmaz mı?( vw hariç )..auris çok yerinde bir karar..
Dün akşam sizinle aynı fikirdeydim Serdar Bey. Ancak bugün daha ilerisini düşündüğümde sıfır alacağım aracın değer kaybı beni korkuttu. Özellikle bu araçların 1.33 Multidrive S olanı çok tutuldu. Yanı benim almayı planladığım manuel dizel yaris az tutuluyormuş. Anlatmaya çalıştığım değer kaybınıda dikkate alarak bu seçimde bulundum. İnşallah pişman olmam.
Faruk bey hayırlı uğurlu olsun. Auris seçmekle bence en iyisini yapmışsınız. Ben yeni bir Yaris kullanıcısıyım. Yaris ten çok memnunum almayın diyemezdim ama şu da bir gerçek ki Auris Yarisin birkaç gömlek üstü. Bende ileride (kredi borcumu sıfırlarsam) Auris e (ama beyaz Auris )geçmek istiyorum. Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın inşallah
Teşekkür ederim Rıdvan Bey. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah. Mesala 2013'te çıkacak yeni kasa Beyaz Auris..
İnşallah Faruk bey yeni kasa bir çıksın da.. Bekli beğenmeyebiliriz yeni kasayı. O zaman eski kasa ya kayarız Hatta olmadı Tolga bey satarsa onun Beyaz Aurisi alırız.. Forumda Beyaz Auris çok.. 06 UZ var daha olmadı..