Gönderen Konu: auris bakım maliyetleri ve servis  (Okunma sayısı 4804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
auris bakım maliyetleri ve servis
« : Haziran 13, 2012, 16:36:25 »
Arkadaşlar aracım  benzinli 10.000 km bakım yaptıracağım .Fakat servsler arasında o kadar tutarsız fiyat farkı var ki kararsız kaldım .Bursa Akkoyunlu Toyota servisi ile görüştüğümde 10.000 km bakımına 200 Tl fiyat verdi .Çavdarlı ise  290 tl diyor. bu fark nerden çıkıyo anlamadım servislerde bakım maliyetlerinin standart olması gerekmezmi.? Ayrıca Bursalı arkadaşlar sizce hangi servisi tercih etmeliyim.

Saygılarımla...
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Toyota Club Türkiye

auris bakım maliyetleri ve servis
« : Haziran 13, 2012, 16:36:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: auris bakım maliyetleri ve servis
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2012, 18:54:47 »
hangisi ucuzsa onu tercih et:) neticede motor arızası falan yaptırmıyorsunuz yağ değişimi yağ tapa contasını bulup kendimizde değştirebiliriz maalesef garanti olayı servislere bağlıyor bizi.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Kan Grubu: ---
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2012, 18:59:04 »
Bursalı olmasamda cevaplıyalım. Her iki serviside kullanmış biri olarak çavdarlıyı öneririm. Çavdarlının hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti daha yüksek. Ancak servisin verdiği fiyatları hemen kabul etmeyin ve pazarlık yapın. İnanın çok şey değişiyor.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2012, 19:01:10 »
Birde ciddi sorunlarınızda çavdarlı formeni Ersin usta ile görüşeceğim deyin. Aracınızın yanında değişecek parçaların gerekliliğini bile sorabilirsiniz.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2012, 09:36:20 »
Görüşleriniz için teşekkür ederim Ama Erol beyin dedği gibi ucuz olanı tercih edicem yaptıkları işler standart nasıl olsa .. Aracın başında duracağım için bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2012, 10:36:53 »
Gökhan bey, 10.000 bakımını akkoyunluya yaptırdım. çavdarlıyı arayıp fiyat almadım.ogünün şartlarında baya ters kalıyordu bana.. akkoyunludan telefonla fiyat aldım 200 TL tutar dediler  :) aracımı gönderdim servise. almaya gittiğimde 265,00 tl tutmuştu ( %5 indirimli hali birde ) 10.000 bakımı şaşırdım sizde aynı şeyi yaşamayın. bu ay sonu büyük ihtimal 20.000 km yi doldurucam bakalım yine 2 servisi arıcam.
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2012, 11:49:22 »
Görüşleriniz için teşekkür ederim Ama Erol beyin dedği gibi ucuz olanı tercih edicem yaptıkları işler standart nasıl olsa .. Aracın başında duracağım için bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
+1923

hangisi uygunsa ona gidin, ikiside aynı işi yapacak sonuçta, diğeri işi bitirip birde üstüne kuş kondurmayacağına göre :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2012, 14:39:16 »
Gökhan bey, 10.000 bakımını akkoyunluya yaptırdım. çavdarlıyı arayıp fiyat almadım.ogünün şartlarında baya ters kalıyordu bana.. akkoyunludan telefonla fiyat aldım 200 TL tutar dediler  :) aracımı gönderdim servise. almaya gittiğimde 265,00 tl tutmuştu ( %5 indirimli hali birde ) 10.000 bakımı şaşırdım sizde aynı şeyi yaşamayın. bu ay sonu büyük ihtimal 20.000 km yi doldurucam bakalım yine 2 servisi arıcam.
[/quote

Gülsüm hanım  akkoyunludan memnunmusunuz peki?
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2012, 14:49:19 »
Gökhan bey 2 servisden de menunum. sadece fiyat alırken ekstra yansıyan şeyler olabilirmi diye sorgulayın derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 14, 2012, 18:02:22 »
Evim Çavdarlı'nın dibinde olsa da tavsiye üzerine aracımı Akkoyunlu'dan aldım.1.000 km bakımını da Akkoyunlu'da yaptırdım.satış ve 1.000 km bakım aşamasında şimdilik memnunum.Çavdarlı ile şu ana dek hiç bir münasebetim olmadı.Tecrübeli arkadaşlar tavsiye ederlerse 10.000 km bakımını orada yaptırabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2012, 23:35:57 »
200 Tl olması için ufak işlemler yapılmıyor demektir, cam suyu vs.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2012, 07:58:03 »
çavbdarlı ile görüştüm neden fiyat farkı var diye sordum araç bizden çıkışlı olduğu için akkoyunlu size iskonto yapmış dedi . Akkyunlu tercihimdir.Zaten çavdarlıdan pek memnun kalmamıştım 1.000 km kontrolünde aracımda çizikler oluşmuştu serviste. İlgi alaka güzel ama servis teknikerleri pek dikkat etmiyolar çalışırken aracımda sigara külleri dahil herşey mevcuttu teslim alırken .
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2012, 08:41:02 »
çavbdarlı ile görüştüm neden fiyat farkı var diye sordum araç bizden çıkışlı olduğu için akkoyunlu size iskonto yapmış dedi . Akkyunlu tercihimdir.Zaten çavdarlıdan pek memnun kalmamıştım 1.000 km kontrolünde aracımda çizikler oluşmuştu serviste. İlgi alaka güzel ama servis teknikerleri pek dikkat etmiyolar çalışırken aracımda sigara külleri dahil herşey mevcuttu teslim alırken .

bunları söylediniz mi servise ? ilginç geldi bana..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2012, 08:43:41 »

Gökhan bence o an başlarına üşüşüp söylemeliydin bu durumu, serviste aracına senden daha dikkatli olmaları g erekmektedir.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 15, 2012, 14:42:05 »
Gökhan bence o an başlarına üşüşüp söylemeliydin bu durumu, serviste aracına senden daha dikkatli olmaları g erekmektedir.

söyledim  Servis müdürü rıfat bey ile tartışmalarım sonucunda aracımı adresten alıp detaylı temzlik yapılarak geri geldi   fakat bu seferde halı paspasların tamamı yağ içinde oda muhtmelen ayakkabılarından bulaştı ve dayanamadım toyota merkeze şikayet ettim..sonucunda  arayıp yeni bir paspas seti verebilceklerini sölediler. bende gitmedim zaten soğudum bir kere ne yapayım.
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 15, 2012, 14:45:53 »
söyledim  Servis müdürü rıfat bey ile tartışmalarım sonucunda aracımı adresten alıp detaylı temzlik yapılarak geri geldi   fakat bu seferde halı paspasların tamamı yağ içinde oda muhtmelen ayakkabılarından bulaştı ve dayanamadım toyota merkeze şikayet ettim..sonucunda  arayıp yeni bir paspas seti verebilceklerini sölediler. bende gitmedim zaten soğudum bir kere ne yapayım.

Rıfat beyi tanıyorum aslında çözüm üreten biridir. çavdarlı bu siteyide takip ediyor. bence sizinle yakından ilgeneceklerdir. hatalarını gidereceklerdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 15, 2012, 15:02:48 »

Bende bir kaç kez gittim çavdarlıya, tertemiz vermişlerdi arabayı, çavdarlı daha bir sempatik daha bir cana yakın geliyor bana nedense..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 15, 2012, 15:07:21 »
Rıfat beyi tanıyorum aslında çözüm üreten biridir. çavdarlı bu siteyide takip ediyor. bence sizinle yakından ilgeneceklerdir. hatalarını gidereceklerdir.

Bend tanıyrm rıfat beyi çözüm üretiyor tbikide sunuçta aracın bakımın kendisi yapmıyor.Rıfat Beyin kendisinide söledim aslında takip ediyosa çok ii olucaktır.O serviste müşteri memnuyeti ile nasıl türkiyede birinci oldular diye. ama anlayamadım .Çavdarlıdın arkasında yurtkentte oturuyrm O ismi görünce bile sinirlerim bozuluyo artık çok problem yaşadım kendileri ile.
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2012, 15:11:50 »
Bende bir kaç kez gittim çavdarlıya, tertemiz vermişlerdi arabayı, çavdarlı daha bir sempatik daha bir cana yakın geliyor bana nedense..

Yok abi yok benim çavdarlı plaza ile yıldızım barışmadı  bi kaç sorun için gitmiştim aracımın tavan folyosunu bile parçaladılar (Aracı alırken onlar yaptı ) Önemsiz dikkatsiz çalışıyolar servis teknisyenleri. Sonuçta tvan folyosu değiştimi değişti ben çözüm üretmiyorlar veya ilgisizler demedim dikkatsiz ve yeteneksizler.Çözüm üretmeleri bişi değil sorunu kendileri çıkartyolar zaten. Saygılarımla ...
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 15, 2012, 15:17:25 »
Her ne kadar bursaya yerleşecek olsam da, bakımlarımı ankara yaptırcam, bilmediğim adama teslim etmem arabamı
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline