0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüşleriniz için teşekkür ederim Ama Erol beyin dedği gibi ucuz olanı tercih edicem yaptıkları işler standart nasıl olsa .. Aracın başında duracağım için bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Gökhan bey, 10.000 bakımını akkoyunluya yaptırdım. çavdarlıyı arayıp fiyat almadım.ogünün şartlarında baya ters kalıyordu bana.. akkoyunludan telefonla fiyat aldım 200 TL tutar dediler aracımı gönderdim servise. almaya gittiğimde 265,00 tl tutmuştu ( %5 indirimli hali birde ) 10.000 bakımı şaşırdım sizde aynı şeyi yaşamayın. bu ay sonu büyük ihtimal 20.000 km yi doldurucam bakalım yine 2 servisi arıcam.[/quoteGülsüm hanım akkoyunludan memnunmusunuz peki?
çavbdarlı ile görüştüm neden fiyat farkı var diye sordum araç bizden çıkışlı olduğu için akkoyunlu size iskonto yapmış dedi . Akkyunlu tercihimdir.Zaten çavdarlıdan pek memnun kalmamıştım 1.000 km kontrolünde aracımda çizikler oluşmuştu serviste. İlgi alaka güzel ama servis teknikerleri pek dikkat etmiyolar çalışırken aracımda sigara külleri dahil herşey mevcuttu teslim alırken .
Gökhan bence o an başlarına üşüşüp söylemeliydin bu durumu, serviste aracına senden daha dikkatli olmaları g erekmektedir.
söyledim Servis müdürü rıfat bey ile tartışmalarım sonucunda aracımı adresten alıp detaylı temzlik yapılarak geri geldi fakat bu seferde halı paspasların tamamı yağ içinde oda muhtmelen ayakkabılarından bulaştı ve dayanamadım toyota merkeze şikayet ettim..sonucunda arayıp yeni bir paspas seti verebilceklerini sölediler. bende gitmedim zaten soğudum bir kere ne yapayım.
Rıfat beyi tanıyorum aslında çözüm üreten biridir. çavdarlı bu siteyide takip ediyor. bence sizinle yakından ilgeneceklerdir. hatalarını gidereceklerdir.
Bende bir kaç kez gittim çavdarlıya, tertemiz vermişlerdi arabayı, çavdarlı daha bir sempatik daha bir cana yakın geliyor bana nedense..