Yok abi yok benim çavdarlı plaza ile yıldızım barışmadı bi kaç sorun için gitmiştim aracımın tavan folyosunu bile parçaladılar (Aracı alırken onlar yaptı ) Önemsiz dikkatsiz çalışıyolar servis teknisyenleri. Sonuçta tvan folyosu değiştimi değişti ben çözüm üretmiyorlar veya ilgisizler demedim dikkatsiz ve yeteneksizler.Çözüm üretmeleri bişi değil sorunu kendileri çıkartyolar zaten. Saygılarımla ...
Gökhan kardeşim,
Ben Kocaeli'den Bursa'ya servise geliyorum. Erol Şahin gibi her iki servisten hizmet aldım. Herkesin kendince yıldızının barıştığı bir servis olabilir. BENİM İÇİN BU SERVİS AKKOYUNLUDUR! Servis konusunun nedenine gelince; Kocaeli'den Bursa'ya kadar geliyorum. Eşimle beraber servise geliyorum. Aracı servise bırakıyoruz ve serviste bizi yakın bir yere bırakıyor yada Bursa’nın içinde geziyoruz.
Bunda 4 sene önce aracım 9 bin küsür km’de iken acil olarak bir seyahete gitmem gerekti. Yolda 10.000 km dolacağından bakımı için Kocaeli servisini aradım. Günlerden Çarşamaba ve seyahat Pazar olacaktı. Perşembe- Cuma – Cumartesi dolu olduklarını söylediler. Acil olduğunu söylediğimde yetkili ‘Bakım tam manası ile iyi olmaz’dedi. Randevu veremediler. Bunun üzerine yolumun üzerindeki servislerden 1.’si olan Akkoyun’luyu aradım. Servis yetkilisi Derya Sönmez Yetim hanım ile görüştüm. Durumumu anlattım ve acil ise sabah çok erken saatte bile servis için randevu verebileceğini söyledi. Kocaeli’den geleceğim için Cumartesi sabah 10:00 için randevu aldım. (İyikide aramışım)
Çavdarlı servisi ile yaşadığım aracın teslim edilmesi konusundaki sıkıntımı anlatarak burada tekrar sinirlerimin bozulmasına neden olmayacağım. Fakat aklıma geldi ve sinirlendim. Servisin önünden yada yakınında dahi geçmek istemiyorum. Neyse!
Son servisi burda yaptırdım ve gene sorunlar yaşadım. Akkoyunlu’dan yaşanan sorunlar ile ilgili bilgi ve destek aldım. TEK DİYECEĞİM BUNDAN SONRA SERVİS İÇİN BURSA AKKOYUNLU’ya GİTMEK OLACAKTIR. (Bir sonraki bakım için buradaki servis indirim kuponu dahi verdi).
Dediğim gibi tercih ve yıldızınızın barışması mevzusu. İnsanların o anki psikolojisi, verdikleri sözler ve beklentilerin karşılanmaması bu yıldızların barışıp barışmamasına neden olmaktadır.
Not: Fiyat farkı olarak da Akkoyunlu hepsinden uygun veriyor. Değişim olacak parçaları ve bakım için gerekli malzemelerin yazılı olduğu fiyat listesini isteyerek karşılaştırma yapmanızı öneririm.