Gönderen Konu: auris bakım maliyetleri ve servis  (Okunma sayısı 4805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: auris bakım maliyetleri ve servis
« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2012, 15:36:09 »
Her ne kadar bursaya yerleşecek olsam da, bakımlarımı ankara yaptırcam, bilmediğim adama teslim etmem arabamı

+ 1000 ::)
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2012, 15:36:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2012, 20:14:49 »
Şikayetini bildirmiş olman iyi olacaktır gerekeni istemeselerde yapacaklardır.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2012, 12:34:37 »
Konu'yu hortlakmak istemem ancak sonuç olarak 10.000 bakımında kimi önerirsiniz Çavdarlımı-Akkoyunlumu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 24, 2012, 12:58:09 »
Bende bir kaç kez gittim çavdarlıya, tertemiz vermişlerdi arabayı, çavdarlı daha bir sempatik daha bir cana yakın geliyor bana nedense..

WWWhhhhhaaaayyyyy  tanrı dağı dediğin Bursaymış meğer
taaa başından beri merak ediyordum neresi bu tanrı dağı diye
öğrendiğim iyi oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 25, 2012, 00:57:08 »
Selam ben antalya bakırcılarda 10000 bakımını yaptırdım benzinli 132 bg lik aurisime  standart bakım yapılmış extra bir şey yok 247 lira verdim.Bilginize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 25, 2012, 21:53:10 »
iki bayiyi de tecrübe etmiş birisi olarak akkoyunlu diyorum.daha özenli ve titizler.çavdarlının müdürlerinin tavırları artist artist hiç hoşuma gitmedi.cam çatladı akkoyunlununda elinde yoktu o zaman mecburen çavdarlıya gittim.cam değişimini hasar olarak tramere girmişler bir sürü uğraşmıştım düzeltmek için.cam değişimini yaparlarken 10.000 bakımı da çavdarlıda yaptırdım aracı teslim ettiler camdaki dikiz aynanın köşesi çatlak anlayacağınız 8-10 saatlik bir işim vardı 2 gün aracım serviste yattı.müşteri memnuniyeti için aradılar hiç beğenmediğimi söyledim.servis beni aradı bunun üzerine bi hatamız mı oldu neden olumsuz puan verdiniz diye kendi yaptıklarını kendilerine anlattım haklısınız diyebildiler sadece.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2012, 15:38:02 »
iki bayiyi de tecrübe etmiş birisi olarak akkoyunlu diyorum.daha özenli ve titizler.çavdarlının müdürlerinin tavırları artist artist hiç hoşuma gitmedi.cam çatladı akkoyunlununda elinde yoktu o zaman mecburen çavdarlıya gittim.cam değişimini hasar olarak tramere girmişler bir sürü uğraşmıştım düzeltmek için.cam değişimini yaparlarken 10.000 bakımı da çavdarlıda yaptırdım aracı teslim ettiler camdaki dikiz aynanın köşesi çatlak anlayacağınız 8-10 saatlik bir işim vardı 2 gün aracım serviste yattı.müşteri memnuniyeti için aradılar hiç beğenmediğimi söyledim.servis beni aradı bunun üzerine bir hatamız mı oldu neden olumsuz puan verdiniz diye kendi yaptıklarını kendilerine anlattım haklısınız diyebildiler sadece.

+100000
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #27 : Nisan 09, 2014, 14:12:24 »

Yok abi yok benim çavdarlı plaza ile yıldızım barışmadı  bi kaç sorun için gitmiştim aracımın tavan folyosunu bile parçaladılar (Aracı alırken onlar yaptı ) Önemsiz dikkatsiz çalışıyolar servis teknisyenleri. Sonuçta tvan folyosu değiştimi değişti ben çözüm üretmiyorlar veya ilgisizler demedim dikkatsiz ve yeteneksizler.Çözüm üretmeleri bişi değil sorunu kendileri çıkartyolar zaten. Saygılarımla ...

Gökhan kardeşim,
Ben Kocaeli'den Bursa'ya servise geliyorum.  Erol Şahin gibi her iki servisten hizmet aldım. Herkesin kendince yıldızının barıştığı bir servis olabilir. BENİM İÇİN BU SERVİS AKKOYUNLUDUR! Servis konusunun nedenine gelince; Kocaeli'den Bursa'ya kadar geliyorum.  Eşimle beraber servise geliyorum. Aracı servise bırakıyoruz ve serviste bizi yakın bir yere bırakıyor yada Bursa’nın içinde geziyoruz.
Bunda 4 sene önce aracım 9 bin küsür km’de iken acil olarak bir seyahete gitmem gerekti. Yolda 10.000 km dolacağından bakımı için Kocaeli servisini aradım. Günlerden Çarşamaba ve seyahat Pazar olacaktı. Perşembe- Cuma – Cumartesi dolu olduklarını söylediler. Acil olduğunu söylediğimde yetkili ‘Bakım tam manası ile iyi olmaz’dedi. Randevu veremediler. Bunun üzerine yolumun üzerindeki servislerden 1.’si olan Akkoyun’luyu aradım. Servis yetkilisi Derya Sönmez Yetim hanım ile görüştüm. Durumumu anlattım ve acil ise sabah çok erken saatte bile servis için randevu verebileceğini söyledi. Kocaeli’den geleceğim için Cumartesi sabah 10:00 için randevu aldım. (İyikide aramışım)
Çavdarlı servisi ile yaşadığım aracın teslim edilmesi konusundaki sıkıntımı anlatarak burada tekrar sinirlerimin bozulmasına neden olmayacağım. Fakat aklıma geldi ve sinirlendim. Servisin önünden yada yakınında dahi geçmek istemiyorum. Neyse!
Son servisi burda yaptırdım ve gene sorunlar yaşadım. Akkoyunlu’dan yaşanan sorunlar ile ilgili bilgi ve destek aldım. TEK DİYECEĞİM BUNDAN SONRA SERVİS İÇİN BURSA AKKOYUNLU’ya GİTMEK OLACAKTIR. (Bir sonraki bakım için buradaki servis indirim kuponu dahi verdi).
Dediğim gibi tercih ve yıldızınızın barışması mevzusu. İnsanların o anki psikolojisi, verdikleri sözler ve beklentilerin karşılanmaması bu yıldızların barışıp barışmamasına neden olmaktadır.

Not: Fiyat farkı olarak da Akkoyunlu hepsinden uygun veriyor. Değişim olacak parçaları ve bakım için gerekli malzemelerin yazılı olduğu fiyat listesini isteyerek karşılaştırma yapmanızı öneririm.