0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı arkadaşlar derken
Marka ne acaba kitin? Bende atiker var ş dışı 15 ancak gidiyor. Araç yaris.
Gaz olayına da bakım yapılıyor diye biliyorum, eğer yaptırmadıysanız veya gözden kaçırdıysanız yaptırın bence..Siz de performans ve tüketimde olumlu değişimler göreceksinizdir
herkese selamlarwent gas taktırdım 1.100 tl'ye performans arttı sanki eskiden 3 te basıyodum tekliyodu şimdi pati bile çekiyo hemen denedim tabiki............. 1litre gaz ile 15 km yaptım (şehir içi) lpg taktıracaklar hiç düşünmeyin...
geç oldu ama hayırlı olsun kardeşim. bendede1.33 auris var bende atiker taktırmayı düsünüyorum. paylaşman mümkünmü. bu sibopların alasımlı oldugundan ve lpg nin zarar verdiginden bahsediyorlar. karsılastıgın sorunları yazabilirsen . birde 4000rpm ye yakın kullanımda ne kadar yakıyor. isallah 6-7 litreyi geçmiyordur.ben 1lt benzinle 16km gidiyorum sehir arası 90-110 aralığında.yani yaklasık 30kr tüketim var bu 16-17kurusa düsebilcekse düsünmekten vazgececegim yönlendirecek arkadaslar varsa sevinirim - atiker obd2 taktıracagım karsı cıkan olmazzsa. birde lovato takan bir ustayla görüstüm değmez taktırma motor hacmı zaten kücük pek karın olmazdedi
hasan abicim öncelikle lpg den çok memnunuzperformans düşüyor diyenlere inanmayın artıyor (tecrube ile sabit)normal benzinde 0-100 12.9 sn iken lpg de 12.4 snhepsinde 4500 rpm ve üstünde benzin püskürtmesi var (4500 devirin üstünde 15 saniyede bir püskürtüp çeker amacıda subap eritmesin diyedir çünkü japon arabalarının subapları hassas olur...)arabanın sesi azalıyor...ayrıca bizde 1.33 corolla 2012 5 tane var arka arkaya aldık...hepsindede lpg var...1'inde brc 1'inde lovato 1' inde atiker 2'sındede went gas var.performans olarak hepsi aynı (tecrube ile sabit)yakıt tüketimleri (hepsi şehir içi klima açık)brc 17 krşatiker 18 krşlovato 21 krşwent gas biri 14, biri 15 kuruşyakıyor...fiyatlarıbrc 1750atiker 1000lovato 1750went gas 1450ama biz 1.100 e taktırdık babamın çok samimi bir arkadaşı olduğu için...benim sana tavsiyem went gasama kesinlikle iyi bir ustaya taktır... usta çoooook önemli bu işte...eğer mersine gelebilme ihtimalin varsa akdeniz otogazı öneririm hemde adam 3 yıl motor garantisi veriyor...( supab eritse vs vs vs her şeyde garanti...)mersindeki en eski lpgciymiş...buda montajdan 1 karene olursa olsun hayırlısı olsun...