0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne demek...
selam bugün aksam arabayı sanayiye bıraktım. yarın baslayacaklar.went gaz obd li 1000tl 10 taksit umarım pisman olmam. takacak usta iyi oldunu duydum. yarın alınca sonucu yazarımbirde lpg ve benzin litre bazında aynımı yakıyor yoksa. lpg %20-30 fazlamı harcıyor.
bizim arabada hesaplıyom hesaplıyom 0.2 0.3 az yakıyor da zaten onlara geliş fiyatı 1.000 tl yani 1000 tl obd'siz olabilir iyice araştırın yanlış olmasın
obd li cünkü sen istesende normal sıralı takmam arıza lambası yakar benim basım agrır demisti biraz pazarlık yapmak istedim ama adam ben sana olacak son fiyatı söyledim olmaz indiremem demişti.. 32lt simit tüp ile birde simdi lastik patları icin onarım spreyi alacagız.ben fark göremedim gaz benzin arasında 8.5lt gaz ile 110km oldu bakalım biter yakında.birde kriko nerede ben buamadım acaba takılan yerdemi kaldı yada yokmuydu. sol tarafda ceki demiri kriko kaldırma demiri falan var ama sag taraf bossiyah kutu telaslandım simdi. birde yol bilgisayarı göstergi tüketim acaba lpg icinde dogrumu gösteriiyor. dogruysa 6.4lt gösteriyor. dogruysa lpg litresi 2.3liradan yaklasık 15kurus yapar süper rakam oluyor ama gercek tüketimi gaz bitince görecegiz.olumlu olumsuz yorumları kullandıkca yazarım
32lik taktırmayın bence...bizim aurise 55 litrelik simit tüp taktırdık, stepne boşluğuna gayet güzel sığıyor, ve tek dolumda rahat 600 km yol yapıyor...nasıl olsa stepne yeri iptal edilmiş olcak, bence en büyük simit süpü taktırın...
aaaaaaa nasıl 55 yahu bizim corollaya 43'lük simit sığdı stepne ler aynı ?
Alala yahu oğuzhan abi nasıl olur acaba aurislerin stepne yeri çukur mu ki ?
kriko Bagajın neresinde oluyor halıyı kaldırınca hemen gözüküyormu. birde 55lt tank tavsiyesi geç artk cünkü takıldı.diger arkadasların ortalama tüketimleri ve kullandıkları hız devir aralıgı nedir acaba
yoo gayet normaldi, ama belki kasa yapısından dolayı farklılıklar olabilir, ama kesinlikle güzel bir duygu bu kadar yüksek menzile sahip olmak, meganede 32litrelik tank var, zaten 24-25 litre alıyor o da, 300 km dolmadan bitiveriyor
aurislerde kriko stepnenin üstünde değil ki zaten...bagajı açınca sağ tarafta bir kapak var, orada duruyor kriko...en azından makyajsızlarda öyleydi, sonra noldu bilmiyorum...ayrıca bence geç diye birşey yoktur, daha yeni takılmış, büyütmeyi kabul edebilirler...menzil olayı açısından söylüyorum, uzun yolda özellikle büyük rahatlık...