0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağ direksiyonlu araç çok fazla dikkat gerektiriyor istanbulda köprüden karayoluyla değilde deniz yoluyla geçmenizi tvsiye ederim.
Shell istasyonlarından KGS özellikli smart kart alıp Shell istasyonlarında lira yükletebilirsiniz.Hava filtresi, buji (diyecektim ama araç dizelmiş )Hararet, fan müşürlerini de kontrol ettirin. Hatta pahalı değilse değiştirin.
Sebep nedir acaba?
1.neden çok yoğun trafik var 2.olarakta bu yoğunlukla paralel dikkatsiz şöförler var 3.de trafik tröristleri cirit atıyor sağdan direksiyonlu araçlar trfiğin akış hızına uyum sağlayabileceğinizi düşünemedim birden ama yine kendinize güveniyorsanız sorun yok ben olsam girmezdim yada gece 2 den sonraya denk getirin istanbuldan gçişinizi.
Mantıklı duruyor Peki deniz i seçersem eğer nerelerden nasıl gideceğim? Düz yoldan gidiş istikameti aklımda. Lakin hiç denemedim gemi işini.
Yön duygum berbattır ama Mersinden gelicekseniz Ankara güzergahını kullanıcaksınız sanırım eğer böyleyse Yalova size çok ters feribot olayını kullanamazsınız
Valla ne gerekir ne yapmalı bilmemde bolca müzik cd si alıp her gördüğüm manzarada duracağım zaman sıkıntısı olmayan bir uzun yolculuğa çıkmayı bende istiyorum..
Anlaşıldı senin canın karadeniz çekiyor
Düzce
O planlar yapıldı zaten Yol arkadaşım aynı zamanda hayat arkadaşım Gemi saat 14:00 da kalkıyor tahmini yola koyulma saatim 21.301- Adana (akşam yemeği)2- Pozantı Şekerpınarı3- Tuz Gölü4- Anıt Kabir5- Bolu (Akşamın serinliğinde kekikli proteinler)6- Adapazarı Pişmaniye7- İstanbul Taksim 8- Tekirdağ (Alış-veriş)Sonrasında biraz uykunun ardından 14 Haziran 12:00 da Çanakkale (Hatun tarafına ) ye hareket...