0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla karadeniz de olur akdeniz de sonunda deniz olsunda
Aynen ACD haklı. Karadenizi tavsiye ederim.
bir yanlış yaptım sanırım
Valla her sonu deniz olan karadenize benzemez agaaa
Kerem, Bartın demek karadeniz demek değil ki. Karadeniz Bartından itibaren doğuya doğru başlar.
Abi öyle de ilk seferi böyle oluyor.. İkinci sefer için Ordu /Fatsa var planda..
2003 falan olsa tavsiyelerde bulunacaktım ama 93 olunca ne desem bilmem kiallah yardımcın olsunkazadan beladan korusun amin
Bu arada KGS almak zorundaymışız ücretli geçişleri kullanmak için. Şöyle bir yazı buldum;http://www.zekirdek.com/gurbetcilerin-kgs-cilesi-son-buldu-haberi-35016.htmlPeki acaba direkt geçip gitsek ceza yazarlar mı? Tabiki öyle bir amacım yok. Ha bir de şurası var ki; kendi yaptırdığın evde oturmak için kira ödemek gibi bir durum aslında bu ücretli geçiş, amma ona da lafetmeyeceğim şimdi, en azından onun platformu burası değil
vay be böyle bir yolculuğu nasılda içim çekti. hayırlı yolculuklar...
yaz geldi ya millet leyleği havada gördü..
Arabanın contasını Ulukışla da yaktık...Hararet çok yükseldi ama kuşuçmaz kervan geçmez bir yerde kalmak istemedim. Ulukışla ya kadar sürdüm. Orda arabayı bırakıp atladık otobüse nişanlım la... Müsait olunca gidip adanaya götüreceğiz. Çekici, planya, conta, rektifiye vs vs en azından 2000 - 2500 Gibi bir masraf çıkaracak bence tosun...Moralim bozuldu, lakin canımız salim şekilde geç de olsa evimize vardık...Adana da kime yaptırırım acaba diye düşünüyorum...
Çok geçmiş olsun havalar sıcaktı hararete bakmadınız mı hiç? Üzüldüm duruma şimdi. Çok sıkıştırmasaydınız keşke..